בקבוקי פליייטקס - הכצעקתה?

shiranShik

New member
בקבוקי פליייטקס - הכצעקתה?

נמאס לי לשטוף בקבוקים
האם באמת לא צריך לשטוף את הבקבוקים של פלייטקס, אלא רק להחליף שקיות? האם החלפת השקיות פשוטה או מסורבלת? במילים אחרות, האם אפשר להחליף שקיות ביד אחת? ומה הסיפור של שאיבה ישר לתוך השקיות של פלייטקס? והכוונה היא לשאיבה במשאבה של מדלה? והכי חשוב, מחירי השקיות??? בשמיים?

מסורבל נורא נורא... גם אני ניסיתי

בדיוק מאותה הסיבה (זה די "תיק" כל עניין הסטריליזציה) וזה ממש לא היה לעניין... מחירי השקיות לא בשמיים, אבל זה בטח לא חסכוני כמו לשטוף בקבוק... תנסי - תקני בקבוק אחד וחבילה קטנה של שקיות - אולי לך יתאים.

זה היה נראה לי רעיון אדיר (במיוחד

עם תאומים...) קניתי בהמלצת חברה שפשוט התמוגגה. אני לא הצלחתי לתפעל בנוחות את העניין ומסרתי את הבקבוק והשקיות (קניתי גם קשיחות וגם רכות (יש שני סוגים) לחברה נוספת (עם תאומים). גם היא לא מצאה את זה נוח במיוחד. והבקבוק נשאר אצלה מיותם.

נירית1

New member
אני משתמשת רק בשקיות

להקפאה של חלב שאוב - וז המאד נוח וחבילה של שקיות היא לא יקרה . לדעתי זה עסק יקר לשימוש יום יומי.

הבקבוקים של פלייטקס

לא צריך לשטוף את הבקבוק אבל עדיין צריך לשטוף את הפטמה . השקיות לא זולות ומתלבשות בקלות אבל קשה לראות בדיוק כמויות של השקית אם את שואבת במדלה את יכולה להחזיק את השקית במקום לחבר את הבקבוק שלהם ואז ישר להקפיא את זה - זה נוח אבל אני הייתי מקפיאה כמויות קטנות מה שהצריך הרבה שקיות .. אצלנו בהתחלה שניסינו לעבור מציצי לבקבוק תומר פשוט סרב לכל בקבוק ובסוף עם פלייטקס הצלחנו .. הפטמה שלו הכי מזכירה ציצי כנראה

למעלה