בקבוק קוקה קולה משנת 1991

יהודה2001

New member
בקבוק קוקה קולה משנת 1991

תאמינו או לא, חיפוש מהיר בבוידם חשף בקבוק קוקה קולה (רגיל, לא דיאט) של ליטר וחצי, ועליו אפילו מודפס המונדיאל שהיה ב1991 בפורטוגל. יש למישהו מושג אם לבקבוק הזה יש ערך אספני כלשהו, ואם לא היום אז בעתיד?

oren*

New member
היות ובישראל אין תרבות של אספני

קוקה קולה, קצת קשה לי לחשוב שבעתיד הדברים ישתנו (אספן קוקה קולה מכר את האוסף שלו, כ-1000 פחיות, לאספן אחר ב-300 ש"ח). ברחוב נחלת בנימין יש חנות של אדם מבוגר (שלא נגיד זקן) שמוכר פריטי אספנות שונים וביניהם גם מוצרי פרסום של קוקה קולה. הפריטים נמכרים במחירים שבין 2-10 ש"ח (כולל צעצועים משנים קודמות ופריטים נדירים - כלי אוכל עם לוגו החברה, מחזיקי מפיות ועוד). אשמח להיות איתך בקשר ולשמוע כמה כסף חשבת לקבל עבור הבקבוק, מה המצב שלו ואולי לרכוש אותו ממך.

יהודה2001

New member
פרטים על הבקבוק

הבקבוק סגור. מעולם לא נפתח. התפרקות של כל מיני חומרים, כך אני מניח, כיווצה אותו קצת. התווית קצת נקרעה, אז הדבקתי עם דבק מחדש. מעניין אם ב-e-bay מישהו יתייחס אליו? מה אותה אומר?

oren*

New member
אני בספק רב, לאור התיאור שלך

יש אפשרות שתצלם את הבקבוק ואת הנזקים לתווית ותעלה לפורום? (או תשלח לי באופן פרטי לאימייל?). לא נראה לי שמישהו ישלם דמי משלוח מישראל לבקבוק שהתווית שלו קרועה, הפריטים הללו שווים רק כשהם במצב טוב.

למעלה