בקורת מסעדה על "קיוטו-הרצליה"
שלום לכולם כתבתי פה כבר כמה פעמים...אני בערך פעם בשבוע יוצא למסעדה ועל כן אני רוצה לשתף אותכם בחוויות שלי.... אז ככה... אתמול(בסילבסטר) יצאנו אני ובת זוגתי ל"קיוטו" בהרצליה עוד לפני שנכנסו תפסו את עיננו המנורות הנוצצות שנתלו מחוץ למסעדה והייתה אוירה של "כריסמס"...חברה שלי מאוד התלהבה מזה... שנכנסו פנימה המקום היה מלא(בערך ב11 הגענו) והייתי אוירה מאוד טובה.. למנה ראשונה עבדכם הנאמן הזמין קלאמרי מטוגן שהיה אחד הטובים שטעמתי(אפילו יותר מהג´ירף שאני מכור למקום הזה)... בת זוגתי הזמינה "סלט קיוטו" שהורכב מכל מיני ירקות(אבוקדו,גזר ושאר ירקות..) שהיה נחמד-לא יותר מזה,היא גם הזמינה "חמוצים יפניים" שהיו טובים. לפני שאני עובר לעיקריות אני חייב לציין ששירת אותנו מלצר ממדרגה ראשונה וקיבלנו יחס חם ואוהב ממנו....הוא היה בדיוק מה שמלצר צריך להיות(לא מתקרצץ יותר מדי,תמיד בודק שהכל בסדר ומקצועי מאוד)..יש לציין שגם אני הייתי מלצר הרבה זמן לכן אני יודע מתי מלצר הוא טוב ומתי לא... לעיקריות... היתה שם מנה של שרימפס וקלאמרי(90 שקלים) שאני מאוד אוהב אבל אני יודע בדר"כ אלה מנות שלא משביעות....לכן הלכתי על 3 שיפודים... שיפוד כבד אווז-ללקק את האצבעות אחריו...כל רך וטעים.. שיפוד שרימפס-היה בינוני שיפוד פילה בקר-היה מעולה (כל שיפוד עולה 28 שקלים) חברתי לקחה פטריות פורטבלו ברוטב מיוחד שעדיין לא הבנתי מה היה...המנה הייתה מצוינת אבל חבל שעל 8 פטריות קטנות ומסכנות לקחו 51 שקל למנה.. היא גם הזמינה מנה של ברוקולי גדולה שהייתה מפתיעה וטובה.. לקינוח לקחנו קרם ברולה שהיה מצוין חוץ מהציפוי שלו שהיה יותר מדי שרוף ולכן איבד כל טעם...(35 שקל) לסיכום: ממש נהינו ואני בטוח שנחזור בקרוב,הסילבסטר היה טוב,מרגש וטעים.... יצאנו ב"נזק" של 320 שקלים לפני הטיפ. אבי
שלום לכולם כתבתי פה כבר כמה פעמים...אני בערך פעם בשבוע יוצא למסעדה ועל כן אני רוצה לשתף אותכם בחוויות שלי.... אז ככה... אתמול(בסילבסטר) יצאנו אני ובת זוגתי ל"קיוטו" בהרצליה עוד לפני שנכנסו תפסו את עיננו המנורות הנוצצות שנתלו מחוץ למסעדה והייתה אוירה של "כריסמס"...חברה שלי מאוד התלהבה מזה... שנכנסו פנימה המקום היה מלא(בערך ב11 הגענו) והייתי אוירה מאוד טובה.. למנה ראשונה עבדכם הנאמן הזמין קלאמרי מטוגן שהיה אחד הטובים שטעמתי(אפילו יותר מהג´ירף שאני מכור למקום הזה)... בת זוגתי הזמינה "סלט קיוטו" שהורכב מכל מיני ירקות(אבוקדו,גזר ושאר ירקות..) שהיה נחמד-לא יותר מזה,היא גם הזמינה "חמוצים יפניים" שהיו טובים. לפני שאני עובר לעיקריות אני חייב לציין ששירת אותנו מלצר ממדרגה ראשונה וקיבלנו יחס חם ואוהב ממנו....הוא היה בדיוק מה שמלצר צריך להיות(לא מתקרצץ יותר מדי,תמיד בודק שהכל בסדר ומקצועי מאוד)..יש לציין שגם אני הייתי מלצר הרבה זמן לכן אני יודע מתי מלצר הוא טוב ומתי לא... לעיקריות... היתה שם מנה של שרימפס וקלאמרי(90 שקלים) שאני מאוד אוהב אבל אני יודע בדר"כ אלה מנות שלא משביעות....לכן הלכתי על 3 שיפודים... שיפוד כבד אווז-ללקק את האצבעות אחריו...כל רך וטעים.. שיפוד שרימפס-היה בינוני שיפוד פילה בקר-היה מעולה (כל שיפוד עולה 28 שקלים) חברתי לקחה פטריות פורטבלו ברוטב מיוחד שעדיין לא הבנתי מה היה...המנה הייתה מצוינת אבל חבל שעל 8 פטריות קטנות ומסכנות לקחו 51 שקל למנה.. היא גם הזמינה מנה של ברוקולי גדולה שהייתה מפתיעה וטובה.. לקינוח לקחנו קרם ברולה שהיה מצוין חוץ מהציפוי שלו שהיה יותר מדי שרוף ולכן איבד כל טעם...(35 שקל) לסיכום: ממש נהינו ואני בטוח שנחזור בקרוב,הסילבסטר היה טוב,מרגש וטעים.... יצאנו ב"נזק" של 320 שקלים לפני הטיפ. אבי