בקושי היו אנשים.. ממש אכזבה...

ronenre

New member
בקושי היו אנשים.. ממש אכזבה...

דבר ראשון אמרו להגיע החל מ-8 ונכנסנו רק ב11:30 בערך ולקח מלא זמן עד שעשינו את המבחן. דבר שני השאלות היו ברמה ממש ממש ממש ממש קשה... במיוחד בשאלות הידע הכללי... דבר שלישי, בקושי היו בכלל אנשים, שמוליק טיאר עוד אמר אתמול בראיון לרדיו בדרום שמומלץ להגיע מוקדם כי יהיו פקקים, ותכלס בקושי היו 300 אנשים... ובכלל אמרו שלוקחים את ה400 הכי טובים, כלומר כולם כבר עלו לשלב השני אפילו אם הם נכשלו במבחנים... בכל מקרה היה די מאכזב.. אבל מקווים שזה יתפתח ויהיה רציני יותר בעתיד, ונאחל לכולם ולכולן שיהיה בהצלחה..... ביייייייייייייי

תגובה לטענותיך

רונן היקר, המבחנים נערכו בשני גלים, סה"כ נבחנו למעלה מ 500 מועמדים. הקבוצה השניה נבחנה ב 14:30. התחייבנו להעברת =ע=ד= 400 מתמודדים לשלב ב', לא סה"כ 400. זמן ההמתנה הממושך מקובל במבחנים מהסוג הנ"ל, (בכוכב נולד, פרוייקט ווי ואחרים המתמודדים העבירו לעיתים יום שלם בהמתנה), אך אם נאלצת לחכות פרק זמן ממושך מידי לדעתך, קבל את התנצלותינו, (האמת שהיה חם היום וזה לא הוסיף). דרגת הקושי של המבחנים מקובלת, ואין לה כל קשר ליכולתיך לעלות לשלב הבא. לסיום, יום המבחנים הראשון עבורי היה חוויה יוצאת דופן, נכון שהיו רגעים קשים וממושכים, אך במבט לאחור, היום הזה כך אני מאמין יזכר לטובה. אני מאחל לך באופן אישי את כל ההצלחה האפשרית. ולכולם בהצלחה מכל הלב, התוצאות בקרוב!

שמוליק שלום מגלית 40

אני גלית 40 והכרתי אותך בסוף המבחנים שנערכו - וזו דעתי: קודם כל אני ראיתי את הכל כחוויה, ומאוד מעניין. שנית, אני שמחה שלא באו הרבה,:) אולי זה יצמצם את האפשרויות וייתן לי יותר סיכוי. שלישית, כמו שאמרת, אין מה לעשות, תמיד יש שינויים והפתעות וצריך לצפות לזה. תודה.

בּוּלִי

New member
שמוליק

אולי בכל זאת תעשו עוד יום בחינות?

לשמוליק

את הציטוט הזה אני מביאה מהאתר הרשמי של התחרות: "בשלב הראשון, יעברו הנבחנים מבחן אמריקאי (שאלות ברירה) הבודק את אישיות הנבחן ואת רמת הידע הכללי שלו. מתוך הנבחנים ימוינו 400 איש, אשר יעודכנו טלפונית בדבר מעברם לשלב ב'." פה נאמר כי יעברו 400 איש לא עד כפי שהזכרת...אני חושבת שרצוי לתאם את הדברים עם התקנון ולהפך כדי שלא יישארו עניינים פתוחים ויתבררו "פאקים" בהמשך... ובלי קשר אתה שדרן ענק...

שלכםDJ

New member
../images/Emo6.gif

בקשר לזה שכמעט לא היו אנשים אז לא תמיד זה רע....רק תשדע שהייתי גם בבחינות לשדרן של המדינה שמוך וגם בכוכב נולד ובכוכב נולד היה המון אנשים ותאמין לי זה לא היקל ....להפך הייתה נחכה לפחות חמש או שש שעות ....אז פה זה היה סביר....שיהיה לך ...לי ולכל המשתתפים בהצלחה....

למעלה