בקושי הצטרפתי וכבר נעלמתי..........

חן (*_*)

New member
בקושי הצטרפתי וכבר נעלמתי..........

אבל ממש ממש לא בגלל שאתם לא נחמדים
......... פשוט, וירוס או חיידק שעדיין לא אובחן, קפץ לבקר אותי, החליט שהחום בחוץ אינו מספיק עבורי, והפעיל את התנורים
. בקיצור, אני שוכבת במיטתי קודחת בחום גבוה שאינו יורד
. למרות שידוע כי זה מצב לא נעים בלשון המעטה, מדרכי למצוא משהו טוב בכל דבר-אפילו רע. אז חיפשתי יתרונות ומעלות, מרוב מאמץ חשיבתי, אפילו עלה עוד קצת החום, אבל.............. ישששששש
, כן יש גם מעלה, אפילו במצב של מחלה, עליתי על המשקל ו............הסתבר, שמרוב חום, חוסר תאבון, אבל שתייה- המוןןןןןןןןןןןןן , ירד משקלי בק"ג וחצי
. זהו, אז מה שנותר לי עכשיו-להחלים, אבל להמשיך לא לזלול, ולשתות המון
ובא לציון גואל

kiticat

New member
מכירה את התחושה

של החולי. אצלי מחלות לא מגיעות בצורות רגילות. מחלה אצלי זה שאני בקושי קמה מהמיטה. מחלת עייפות כנראה. לעיתים רחוקות מאוד יש לי חום. והקאות? אני הקאתי בימים הראשונים של השבוע הזה, בגלל החום. פעם אחת באמצע ההליכה!
בכל אופן, איזה כיף לך קילו וחצי!!!!!!!!!!!!!! אבל את בעצמך יודעת שזה לא בריא ולא מומלץ...

חן (*_*)

New member
ודאי שמכירה ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אבל, אם אצליח לאמץ את הגישה, של שתייה מרובה, ואכילה מאוזנת ללא זלילה........................ בעקבות אותם ק"ג וחצי, יש תקווה שירדו עוד כמה. נכון?????????????? והעיקר שנהיה בריאים

הגנובה

New member
תקלטי חן!

גם כשאני חולה אין לי את הפרבילגיה של ירידה במשקל!!!!! אוף! אוף!!! אוף!!!!!!! המון בריאות לך!!!!!!!!!11

חן (*_*)

New member
חייבת להגיד לך גנובה יקרה..........

שפשוט בכיתי בדמעות כשקראתי את סיפור חייך. אמנם לכל אדם יש שק של צרות, גם לי, אך אצלך הצרות הגיעו בצרורות. כל כך מבינה וכואבת איתך את אשר עבר עלייך. גם אני עברתי משבר כשאבי חלה, לא רק שהתחלתי לזלול ללא אבחנה, אלא שגם חליתי בפסוריאזיס, וכך שנים על גבי שנים, של זלילה לא מבוקרת, וכמויות הורמונים אדירות, במסגרת טיפולי פוריות- ילד אחד אחרי טיפול, ואחריו, הריון שהפסיק להתפתח בשבוע 20, שני מיליון בדיקות,עוד 7 הריונות 5 הפלות טבעיות, 2 הריונות מחוץ לרחם, והכל עם שמירות הריון, הורמונים, רחמים עצמיים ו..........זלילה והשמנה לממדים של היום. אני עובדת על עצמי כיום, לשנות את הרגלי האכילה, ומנסה גם, באותה הזדמנות, לשנות את החשיבה לחיובית. מקווה שהצרות שלך מאחורייך ומאחלת לך אך טוב.

יול6

New member
כמעט אותו הדבר

אני חדשה כאן, אבל קל להזדהות. בתקופה הגדולה של השפעת, בערך חודש לא יכולתי להכניס כלום לפה, חוץ מהרבה תה ומרק עוף. בסוף החודש המשקל משום מה נשאר אותו הדבר אבל ההיקפים הצטמצמו בצורה מאוד מרשימה. כמובן שברגע שהבראתי וחזרתי לאכול- הכל חזר. מאוד מדכא.
בהצלחה לך איפה שאני (שוב) נכשלתי.

מזדהה איתך במאת האחוזים ../images/Emo24.gif

החורף "חטפתי" דלקת ריאות, ולא הכנסתי כמעט כלום לפה במשך כמעט שלושה שבועות, וגוף הגיב בהתאם (היפי!!). אבל אם הייתה לי ברירה הייתי מעדיפה להוריד את מסת הגוף בדרך קצת יותר סימפאטית...
. הרבה בריאות, תרגישי טוב

למעלה