בקטע של שירים..

שמיים21

New member
בקטע של שירים..

ביצוע: עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר כמו שגוף בגוף נוגע זה לא אותו דבר כמו לחזור הביתה מהגשם של החוץ זה לא אותו דבר כמו לצרוח פנימה שזה לא אותו דבר זה לא אותו דבר כמו להציל את אמא זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד טוב לנו כל כך לישון עכשיו ביחד כמו מים שנוזלים מהתקרה זה לא אותו דבר האהבה שלנו שהתקררה זה לא אותו דבר להשתכר ולעשות שטויות בחתונה של אחותך זה לא אותו דבר כמו לשחרר דמעה זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד טוב לנו כל כך לישון עכשיו ביחד זה לא אותו דבר כמו שלימדו אותנו כמו בספר שקראנו כשעוד היינו ילדים טובים עכשיו העצבים עולים לנו לראש וזה הזמן לדרוש את כל מה שנראה שלנו חזרה

גם לי לא נותרה ברירה../images/Emo23.gif

וזה כל כך יפה את לא מותירה לי ברירה אני אותך מהסה שפתיי נוחתות בעדנה על שלך חש את הבשר בקפל הרך הן משתרבבות בחום נצמדות נמרחות מתכסות מצטפות ובאחת נפרדות מתגעגעות כבר לפעם הבאה

נשואה1

New member
מצטרפת לשירה בציבור../images/Emo79.gif

אהבה בת עשרים ************************ מילים בעברית: נעמי שמר לחן: ז'אק ברל ביצוע: יוסי בנאי *********************** ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת עשרים ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון ימים יפים יותר עקבות סופה אשר פרחה לה כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חומק לאשר הולך איתנו הלאה יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. אני מכיר את כשופיך את השקרים את הסודות. צריך תמיד לפקוח אין ולהשמר ממלכודות. ובלילות הכי קרים היו ודאי גם אחרים שאת גופך השביעו נחת. הן אחרי ככלות הכל היה לי כשרון גדול להזדקן איתך ביחד. יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים. אם את רוצה עכשיו לבכות ליבי נקרע עכשיו פחות יש בזהירות עכשיו ללכת. זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין.

אני גם מצטרף

עושה תנועות עם השפתיים כאילו אני מכיר את המילים

שמיים21

New member
עוד שיר.. פשוט חולה על עידן!

מוקדש לך.. מילים יפות מאלה ביצוע: הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל זה לא אומר שאני לא אף פעם זה רק עכשיו, אז תחכה ואז אבוא כשיעבור הזעם ואז אחזור - כשיתבהר. זה לא אומר שאני לא חושבת עליך בכל יום, כל שעה עדיין אין שלווה ואין את השקט כי בכל מקום עולה מולי דמותך. גם אם קשה לי להגיד מילים יפות מאלה גם אם לא מצאתי דרך להגיד, שלך תדע עכשיו שרק אותך אני אוהבת תדע בלב אני תמיד איתך תדע אני תמיד, תמיד איתך זה לא אומר שכך ואין אחרת זו רק סופה ביום חולף ואז תראה איך כשתזרח השמש אשוב אליך מן הגשם השוטף. גם אם קשה לי...

עוד אחד

זה נראה לא אמיתי. זה מבלבל,מערבל, משתולל, משתולל מדי מלהיות אמיתי. זה גורר,סוחף,מושך, וזה נעים מדי מלהיות אמיתי. זה מסובב, משבש,מסחרר, ואמיתי מדי מלהיות אמיתי. אולי זה חלום. ואם אכן הוא חלום, הוא החלום הכי אמיתי. רגשות עולות,צפות,רועשות,גועשות, ואיתך אני מרגיש אמיתי. הכי אמיתי שבעולם.

אור36

New member
למין החזק,היפה והמרטיט../images/Emo140.gif

כל מה שתרצי מה שתבקשי בכל כוחי אעשה בשבילך שבוי בקיסמך רק תלחשי כל מה שתרצי אעשה בשבילך לילה עייפים את מתעקשת יוצאים, את מתלבשת איך את עושה את זה איך זה פתאום הישלת מעלייך את תלאות היום אם ילדי שרק עכשיו נרדמו אשה עובדת שרק לא יפטרו אני גמור ממרדף החיים לך יש זמן לעסוק בכשפים. כל מה שתרציƔ. שערך המבושם בקוקוס משכר מטה מיומן שפתיים מצייר רוח אביב על גופך עכשיו וכמו פעם אלייך שב כמו אז בבית ההורים חיוך ענקי במלוא הפנים חוצה דרכים חוצה שנים רוצה לעוף בין עננים אני מחזיק בך ואני רוצה לא משנה לי היכן נמצא רמי קליישטיין

שמיים21

New member
חח מצטרפת אליך.. לכל הבנות כאן

תגידי לו ביצוע: אוהד חיטמן מילים ולחן: אוהד חיטמן תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה... למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו.

שיר האהבה המועדף עליי../images/Emo99.gif

עטור מצחך ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אברהם חלפי לחן: יוני רכטר עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך אח, לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באזניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור.

למעלה