בקיני - למבינות בלבד

spring17

New member
בקיני - למבינות בלבד

הקיץ בפתח וכרגיל בעקבות נסיעה קרובה לאילת עם הח'ברה אני שוברת את הראש - איזה פאקינג בגד ים אני אקנה?! החלטתי ללכת על שינוי ולקנות פעם ראשונה בקיני לכן יש לי כמה שאלות: א. יותר יפה תחתון נמוך או מן מכנסון כזה שיש בעיקר בפלפל? שניהם מוגדרים כבקיני (אני מקווה שהבנתן למה התכוונתי..) ב. אני בעלת חזה קטן (מתה עליו!) אבל אני רוצה לנסות ליצור אשלייה שהוא קצת יותר גדול ממה שהוא באמת - למישהי יש רעיון איך ? איזה בגד ים מגדיל את החזה?

מאיה1983

New member
עצה

לדעתי יותר יפה תחתון נמוך. מכנסונים זה דיי אאוט ועובדה שפחות יוצאים איתם השנה חברות בגדי הים. ובקשר לחזה אני לא בטוחה כי לי יש חזה גדול ואף פעם לא נאלצתי להתמודד עם הבעיה אבל נראה לי שכל חזיה מרופדת תהיה לך טובה למשל אולי משולשים מרופדים או חזיית פוש אפ. לכי לחנויות ותמדדי זה העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך! בהצלחה

my advice..

היי! א. בקשר לתחתון- אני חושבת שתחתון נמוך זה דבר מאוד יפה. אני תמיד נהגתי לקנות בגדי ים עם מכנסיים של פלפל- קניתי גם שנה שעברה וגם בשנה שלפני. אתמול הלכתי לקנות בגד ים חדש וכשהסתובבתי בחנויות בקושי ראיתי כאלו עם מכנסיים. מה שאומר שלא מוכרים את הסגנון הזה יותר.. זה גם אאוט וגם פחות פופולרי. בקיצור- תקני תחתון נמוך כזה.. ב. גם לי יש חזה קטן (איזה קטן? בקושי רואים שהוא שם חח) ובבגד ים שקניתי אתמול הוא מן משולשים כאלו עם ריפוד בפנים, וזה מוסיף! מומלץ! מקווה שעזרתי ולא סתם בלבלתי לך ת'מוח.. חח.. בהצלחה!

mad mushroom

New member
כככההה:

קודם כל שום מכנסון,זה לבנות 12 בלבד , רק תחתון ונמוך!! כמו שהיום הולך מכנס נמוך ככה גם התחתון וזה נורא יפה! בקשר לחזייה פשוט תקני בגד ים עם ריפוד-פוש אפ,זה יעצב לך את החזה ויצור אשלייה שמגדילה אותו יש בגדי ים כאלה ב GOLF AND CO. ממש חמודים! וחזה קטן זה הכי יפה תאמיני לי, לי יש חזה בינוני ואני רוצה שיהיה קטן יותר

yaldonet2

New member
כנסי רגע....

כשאמרת מכנסון התכוונת לתחתון כזה כמו בתמונה, או ממש מכנס שבאמת כמו של ילדות בנות 12? אם התכוונת לכזה, אז זה ממש יפה...גם תחתון נמוך זה יפה..קשירות.. לחזה קטן מתאימה חזיית משולשים. אל תקני חזייה רגילה, כי היא מקטינה את החזה-אלא אם כן יש זה מלא ריפוד.. בהצלחה..

למעלה