בקיעה-קינגים קליפורניה

Itamar Levy12

New member
בקיעה-קינגים קליפורניה

לאחר 51 יום בדיוק זה קרה,אני חזרתי מ 17 יום בארה"ב ובנחיתה אמא אמרה שהיום היא מצאה שני נחשים בחוץ וכמה ראשים,שבאתי מצאתי נחש אחד אלבינו+אחד הטרו מחכים לי בכלים שהכנתי מראש וכמה ראשי ביישנים מבצבצים. מסתבר שהנקבה היא הטרו לאלבינו כמו שאמרו לי בזמן המכירה לפני שנתיים(בגלל שהזכר אלבינ בעצמו). כרגע יש שלשוה לגמרי בחוץ,1 אלבינו+2 הטרו ויש כבר 3 ראשים אלבינויים מבצבצים ועוד 3 ראשים שחרחרים. הנה כמה תמונות,אני אמוד מאושר שהפרוייקט שלקחתי על עצמי הצליח לי העונה הזו,כרגע עקב ג'ט לג וכו' אני ינום לי. תודה, איתמר לוי.

RandomFan

New member
מזל טוב!!!!!

מזל טוב!!! נראים נהדר. תביא עוד תמונות שהם יצאו מהביצה :)

gaichuk

New member
מברוק ! תרביץ תמונות...

יש מצב לקישור תזכורת (אם קיים) עם תמונות של הזיווג או ההורים בנפרד?

Itamar Levy12

New member
הנה

ההורים בשעת מעשה:הזכר אלבינו והנקבה מקושקשת. הייתי מעלה עוד תמונות אך זה יום מאוד קשה בשבילי,מחר אני יצלם את כולם בתקווה שיצאו מהביצים. בהצלחה,והמשך עונה פוריה לכולנו. איתמר לוי.

OREAL1111

New member
מזל טוב../images/Emo6.gif

ובהצלחה בהמשך, כיף לשמוע ואני ממש מחכה לראות.

naja

New member
מזל טוב!!

אני שמח שהצלחת לחזור בזמן ולצפות במחזה.

Itamar Levy12

New member
תודה לכולם

בהחלט רגע מרגש,והתהליך על גבול המלחיץ,אבל אני משתדל לתת להם שקט ופשוט כל כמה שעות לבוא ולהוציא את הנחש שיצא לגמרי מהביצה לשטוף במים ולהכניס לכלי שלו. יש מגוון די יפה של מופעים,תמונות מחר. ד"א הייתי בחנות זוחלים מדהימה,תמונות מחר אם יהיה לי זמן... הדברים שהוצאו שם למכירה פשוט מנקרי עיניים(ממטה מטה עד לג'קסון וכו') איתמר לוי.

naja

New member
למה לשטוף?

מעולם לא עשיתי את זה ולא שמעתי על הצורך הזה. נשמע לי מיותר.

Itamar Levy12

New member
הם מלאים בוירמיקוליט

וחומר דביק כזה מהביצה

רן333

New member
אולי זה מיותר,

אבל זה לא מזיק. עשיתי דבר דומה עם די הרבה נחשים שבקעו אצלי, וזה לא גרם לנזקים כלשהם.

youval osman

New member
בשעה טובה איתמר...

אבל באמת,למה לשטוף? אני לא רואה צורך בזה ולא שמעתי על שום סיבה שבגללה יש לעשות כך.. בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה. מחכה להמשך עדכונים.. יובל

Itamar Levy12

New member
עידוכנים

כרגע ישנם 8 נחשים בחוץ: 8 הטרו 3 אלבינו וכל הביצים כבר נפתחו. יום טוב, איתמר.

למעלה