בקיעות כרכנים השמנה

Nailicq

New member
בקיעות כרכנים השמנה

כחלק מגרעין רביה גנטי...הורבאו שתי נקבות- 1. אוקיטית הטרוזיגותית למוטאלי ולבקנות. ולבקנית. הזכר- sun glow- לבקן כתום מוטאלי... אלו תמונות מהבקיעה של האם הלבקנית... כל הצאצאים לבקנים באם השניה החלו הבקיעות, כרגע יש לבקנים, קנדי קיין ורגילים אבל עוד חזון למועד כי הוטלו כ- 30 ביצים...

gaichuk

New member
מברוק! האמא הלבקנית חמודה ביותר!

אתה יכול לספר קצת על תנאי ההדגרה? ואל תחסוך תמונות של בייבי'ס מיוחדים! מזל-טוב!

Nailicq

New member
תנאי הדגרה...

מיקרוגל ישן מקולקל. בתוכו בקבוש ל מים מינרליים ליטר מהחדשים. בתוכו גוף חימום עם טרמוסטט 100W. הסגירה עם איזולירבנד טוב טוב מסביב. טמפרטורה- 32 מעלות ( כיוון הטרמוסטט על מקסימום 35) לפי טרמומטר דיגיטלי עם מינימום מקסימום- הטמפרטורה בפנים היתה בין 28 ל- 34 לאורך כל החודשיים. ההדרה בקופסאות "גלידה" ריקות ומחוררות, על וורמקוליט ביחס 1:1 עם מיים. הקופסאות מונחות על רשת ומתחתיה מגש עם מיים (להקפיד תמיד על שמירת הלחות) יש לדאוג לסתום את כל החורים במיקרו... דוד

naja

New member
הטמפרטורה גבוה מעט לטעמי.

כך הדגרת גם בשנה שעברה? אם כן-איך היו תגובות האכילה של הצאצאים?

Nailicq

New member
מה בין טמפרטורה להתנהגות אכילה?

נקודה מעניינת... מה בין טמפרטורה להתנהגות אכילה? איזה טמפרטורה אתה ממליץ?

naja

New member
טמפרטורה.

לפי מחקר מקיף מאוד שנערך בפיתוני מים, מצאו שיש קשר ישיר בין טמפרטורה לתגובות אכילה וקצב גדילה של פיתונים שרק בקעו. פיתונים שבקעו מביצים שהוחזקו בטמפרטורה לא אידאלית עבור המין הזה, הראו פחות רצון לאכול וקצב הגדילה שלהם היה נמוך יותר. אם אני לא טועה, גם המהירות שלהם היתה נמוכה יותר(המהירות נמדדה ע"י מספר הפעמים שהקיפו בשחיה במשך כמה דקות מסלול שנבנה עבור המחקר הזה . אני חושב שהטמפרטורה המומלצת לכרכנים היא באזור ה28 מעלות.

Nevo Schwartz

New member
חייב לחזק את הנקודה הזו גם כן.

הטמפרטורה המומלצת בעולם כרגע לביצי הזעמנים הנפוצים (מילקים קינגים וכרכנים), היא בין 82-85 פרנהייט, משמע 27.5-29.5צלסיוס. לעומת זאת כמו שרובנו כבר התנסנו והבנו, ביצים של מינים אלו יחסית מאוד "עמידות" ויעמדו בטמפרטורות קיצוניות יותר צפונה או דרומה.

Nevo Schwartz

New member
נראים מצויין, ההורים וגם הביצים.

ממש כיף לראות פרוייקט גנטי מתוכנן מראש יוצא לפועל. אני לא עמוק בגנטיקה של הכרכנים אבל אלו האחוזים המשוערים ממה שאני מבין, תקן אותי אם אני טועה. זכר Sunglow (מוטלי+אלבינו) X נקבה לבקנית: כל הצאצאים לבקנים הטרויים לאלבינו. Sunglow זכר X נקבה DH דאבל הטרוזיגוטית: 25% הטרוזיגוטים לאלבינו ומוטלי (כמו האמא) 25% לבקנים הטרו למוטלי 25% מוטלים הטרו לאלבינו 25% Sunglow (כמו האבא) תודה על התמונות והעידכונים. נבו

naja

New member
מזל טוב!!

יש תמונות נוספות של האבא? נראה לי שהתמונה לא מטיבה איתו.

naja

New member
כרכנים.

היי דוד. אם אתה מעוניין למכור החשים לחנויות, תעדכן אותי. יש חנות שתשמח לקנות 4-6 נחשים, תלוי במחירץ תודה. אסף

למעלה