בקיעת חלה בעת אפייתה
אולי למישהו יש רעיון מדוע החלות שאני אופה (וריאציה על מתכון החלות לשבת של קרין גורן, אבל חלביות ועם 60% קמח מלא) מתבקעות לי בזמן האפיה. אני מקפיד על התפחה של הבצק ועוד התםחה של חצי שעה אחרי הקליעה. הקליעה שלי לא מאד הדוקה ועדיין הן מתבקעות בעת האפיה.
אני מצרף תמונות להמחשה.
רעיונות יתקבלו
אולי למישהו יש רעיון מדוע החלות שאני אופה (וריאציה על מתכון החלות לשבת של קרין גורן, אבל חלביות ועם 60% קמח מלא) מתבקעות לי בזמן האפיה. אני מקפיד על התפחה של הבצק ועוד התםחה של חצי שעה אחרי הקליעה. הקליעה שלי לא מאד הדוקה ועדיין הן מתבקעות בעת האפיה.
אני מצרף תמונות להמחשה.
רעיונות יתקבלו