בקיעת חלה בעת אפייתה

  • פותח הנושא rm101
  • פורסם בתאריך

rm101

New member
בקיעת חלה בעת אפייתה

אולי למישהו יש רעיון מדוע החלות שאני אופה (וריאציה על מתכון החלות לשבת של קרין גורן, אבל חלביות ועם 60% קמח מלא) מתבקעות לי בזמן האפיה. אני מקפיד על התפחה של הבצק ועוד התםחה של חצי שעה אחרי הקליעה. הקליעה שלי לא מאד הדוקה ועדיין הן מתבקעות בעת האפיה.
אני מצרף תמונות להמחשה.

רעיונות יתקבלו
 

נטע1107

New member
גם לי קרה ככה!

והסיבה היתה שלא התפחתי כמו שצריך...
גם לא לשתי מספיק את הבצק!
תסתכלי באתר של קרין גורן היא מסבירה שם יפה+ תמונות ממחישות על פשלות באפית חלות- למדתי משם מלא!

בהצלחה!
נטע
 
כל מה שרציתם לדעת על חלות ולא העזתם לשאול


http://www.carine.co.il/htmls/page_1165.aspx?c0=13885&bsp=13431
 
למעלה