בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב

מיטללל

New member
בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב

בדקות האחרונות הייתי בטלפון בסלון, ואבא שלי צפה במשחק בין מכבי ת"א לבני סכניון (אוהד מושבע של הראשונה) בקיצור, היה 0-1 לבני סכנין, ונכנסו להארכת זמן, היו איזה עשרות ניסיונות (עלובים) של מכבי אך לא הייתה השוואה של התוצאה ממש לפני מספר שניות, בעקבות עוד ניסיון כושל, ורחבה שהייתה דיי ריקה בחצי שלה, בני סכנין כבשו עוד שוער והתוצאה הפכה ל- 0-2. באותו שניה אבי כה התבאס, עזב את הטלוויזיה והלך לקחת סיגריה :) גם לכם נשבר הלב?..... אתם אוהדים? את מי? למה? איך התחיל? שדים צהובים ע-לק

danielo18

New member
נקודה כואבת..

מכבי היא האהבה הראשונה והנוכחית שלי (מצטער,שירה,באמת...) . אני איתה מהיום שאני זוכר את עצמי,וגם ברגעי הגאות (שנת 96 האגדית-דאבל!) וגם ברגעי השפל (שלא חסרו..)אני איתה. איך התחיל ולמה ? ? לא זוכר ולא יודע ,אבל גם אבא שלי אוהד שלהם (בעצם,רוב המשפחה הקרובה והמורחבת) הם אוהדים של מכבי (כולם חוצ מאח שלי..יצא דפוק משו) אז כנראה זה עבר בגנים או משו כזה.. חבל שככה נגמרה העונה, דווקא היינו טובים.

RieM

New member
כן, אבל השנה

הם אפילו לא הגיעו לפיינל פור.
עצוב .. עצוב .. אבל מה לעשות .. ככה זה כשהכוכבים עוזבים את הקבוצה לארצות שמעבר לים.

danielo18

New member
אני דווקא דיברתי על מכבי בכדורגל...

זאת למרות שאני גם מחבב את מכבי בכדורסל (למרות שהתחלתי לחטוא בלראות משחקים ולעודד את הפועל ירושלים)

RieM

New member
מעדיף לעשות ספורט על פני לצפות בו

ואם כבר הגענו למצב שבכל זאת אנחנו צופים בספורט במקום לעסוק בו, אז לפחות שזה יהיה ברמה בינלאומית כמו מכבי תל-אביב בכדורסל. (אם כי השנה הם קצת מאכזבים ..
)

L y c a n

New member
האמת

שהלב שלי התמלא בשימחה ברגע שנשמעה שריקת הסיום הזו.. אין קבוצה שאני שונא בארץ יותר ממכבי ת"א (כשמדברים על כדורגל, כן?) כל ההצלחות שלהם נבנו על גבי רגעי מזל, פוקסים.. טוב נו, כמו שחבר שלי אמר, הייתי אוהד גם את איראן, אם היו משחקים נגד מכבי ת"א, ואחמדיניג'אד היה מבקיע בנגיחה.. אז כן, גם הקבוצה שלי לא הלהיבה יותר מדי מול בני לוד, אבל אני צפיתי פאדיחה, יאללה, יש גביע.

pain is MY love

New member
אכן נקודה רגישה...

חולה על מכבי ת"א אבל הייתי חייבת כשהתחלתי לצאת עם אחד השחקנים
בעיקרון הכדורגלן המיתולוגי שלי (נו זה שטס לדרום אמריקה ואז רציתי למות, זוכרים?) חתם במכבי ת"א וזאת הייתה תחילתה של ידידות מופלאה...

ChilD SouL

New member
אני אוהדת קבוצה.

כמובן לא ברמות מטורפות וכו' אבל אני דואגת לעקוב אחרי כל המשחקים וכל מה שמתרחש סביבה. האהדה התחילה בעקבות כמה שחקנים שהיו אז בקבוצה ונורא התלהבתי מהם [נו, ילדה בת 6], מאז הם כמובן כבר לא משחקים בקבוצה או לא משחקים בכלל אבל האהבה לקבוצה נשארה. מה שיותר משעשע זה שבשיחה כלשהי עם אחד האקסים שלי בזמנו כשהיינו יחד, האקס סיפר לי שהוא בן של שחקן אשר שיחק בקבוצה בעבר ולכן גם הוא אוהד אותה. הייתי בשוק.

../images/Emo7.gif

אני אוהד מכבי... איזה משחק עצבים
מגיע להם שעפו, משחקים בלי חשק ובלי רצון... לא איכפת לי שיפסידו, אבל לפחות שינסו ברצלונה מביאה יותר נחת

כמו ששמת לב אני אוהד בית"ר

וזה כבר מחלה עכשיו עם ההתחזקות זה התמתן כשבית"ר מפסידה כל היום הולך לי הפוך וכמו אבא שלך גם אני התבאסתי שהערבים ניצחו זה התחיל שהלכתי עם דוד שלי למשחק ומהרגע הראשון התאהבתי אני אוהב את הקבוצה הזו כי מאוד לאומניתאני מאוד בעד מאוד ציונית ובכלל כל האווריה שם אני אוהב

L y c a n

New member
העיקר שתזכו בגביע השנה../images/Emo13.gif

אה סליחה, הפסדתם לנו עוד לפני השמינית גמר.. אופס..

למעלה