אל יתהלל חוגר כמפתח...לא סתם העכברים כעת בורחים מהספינה הטובעת.
גנץ הלךאל יתהלל חוגר כמפתח...
זו כוחה של מכונת הרעל.גנץ הלך
אייזנקוט הלך
גלאנט הלך
בן ארי הלך
ביידן הלך
ביבי נשאר - מלך
שכחת את ליאת בן ארי .גנץ הלך
אייזנקוט הלך
גלאנט הלך
בן ארי הלך
ביידן הלך
ביבי נשאר - מלך
כתבתישכחת את ליאת בן ארי .
גנץ, אייזנקוט וגלנט לא קשורים ישירות לכתבי אישום וגלנט לא קשור בכלל (גנץ ואייזנקוט קשורים בעקיפין כי הם החרימו את ביבי בגלל כתבי האישום).גנץ הלך
אייזנקוט הלך
גלאנט הלך
בן ארי הלך
ביידן הלך
ביבי נשאר - מלך
זה מה שמכונת הרעל פקדת עליך לכתוב?לא סתם העכברים כעת בורחים מהספינה הטובעת.
אתה לא מעודכן מה הולך כעת במשפטזה מה שמכונת הרעל פקדת עליך לכתוב?
במקרה הטוב ביבי יקבל 3 שנות מאסר,
במקרה הסביר זה יהיה 7-9 שנות מאסר.
אם ביבי ילך על הסכם פשרה,
ואם הפרקליטות תהיה מאד מאד סלחנית,
הוא יגמור עם כמה שנים על תנאי + עזיבת כל תפקיד ממלכתי.
אני בהחלט מעודכן,אתה לא מעודכן מה הולך כעת במשפט
הדבר היחיד שאפשר להוכיח זה את המתנות של מילצ'ין ופאקר, שום דבר בקשר לאלוביץ' ומוזס אי אפשר להוכיח.אני בהחלט מעודכן,
אך בניגוד אליך אני לא מפרסם רק את מה ששרה אומרת לי לכתוב.
העדויות בקשר למתנות חזקות ביותר, וזה לפחות 2-3 שנים בית סוהר.
בקשר ל"שוחד" יש 50% סיכוי, ואז זה 12 שנים,
ואם לא אז "הפרת אמונים" 4-7 שנים.
כך שבמינימום זה 5-6 שנים, ובמXימום יותר מפי 2.
ולצערינו,
אלו עבירות שנעשות במחשכים,
כך שניתן להוכיח חלקיק זעיר מהאמת.
האמת, שאם נהיה קצת יותר מדויקים, כפי שזה נראה כרגע הסיכוי לעונש מאסר בפועל נמוך למדי. רוב אלו שטוענים אחרת, מדברים מתוך אג'נדה ומקווים שדבריהם יישכחו עד שנגיע לזמן האמת של ההליך המשפטי (מה שעוד רחוק מאוד מהיום, אא"כ הצדדים ילכו על הסדר טיעון). האחרים סתם בורים שקראו פה ושם משהו ומשוכנעים שזה הופך אותם למומחים גדולים בנושא.זה מה שמכונת הרעל פקדת עליך לכתוב?
מה שתיארת זה עונשים מקסימאליים, גם אם ביבי יורשע, איך הסקת שהוא יקבל את העונש המקסימאלי על העבירות?זה מה שמכונת הרעל פקדת עליך לכתוב?
עדיין לא. אל תמהר לקבוע כך. זה לא המצב המשפטי הנכון ברגע זה.בקיצור, ביבי פירק את כל כתב האישום שתפרו לו
מרחן בלתי ניילאהעדיין לא. אל תמהר לקבוע כך. זה לא המצב המשפטי הנכון ברגע זה.
נעים מאוד, הרינגטון.מרחן בלתי ניילאה
אכן מזל. מזל גם שלא דיברתי על "המצב המשפטי" בכללותו, אלא על עניין ספציפי עליו דיבר קודמי. אילו היית מסוגל גם להבין את אשר אתה אולי (כלל לא בטוח) מסוגל לקרוא, ודאי היית יודע זאת (מה שאגב אומר שתגובתך דנן מזויפת ונועדה להסתיר את אי-התייחסותך העניינית, כך שיתכן שעדיף לך לצאת אהבל וכזה שלא יודע לקרוא מאשר להודות בכך שאתה בס"ה מגיב דברי בלע שטותיים ומנסה להישמע חכם אגב אורחא).ברור שהמצב המישפטי עדיין לא סופי.
מזל שיש מרחן כמוך לאמר זאת.
ידוע. בכל זאת, אל תרגיש רע עם עצמך. זאת לא אשמתך והבעיה היא אצל מחנכיך מהעבר. מבחינתי על אף הודאתך זו, נעים מאוד, הרינגטון.איש אידיוט,
ואללה? איזה קטע, שכן זה בדיוק מה שכתבתי למעלה . יעני דברי שאתה תוקף אותם במילים גדולות כאלה, אתה מאשר אותם משפט לאחר מכן. אמנם מנהג מוכר אצלך אבל אודה שהפעם לא ראיתי את זה בא. כנראה השעה המאוחרת . בכל מקרה, תודה על חיזוק ואישור דברי. זה באמת מרגש.לא מדובר על מצב מישפטי,
אלא על התרשמות אישית ע"ס העדיויות עד כה.
יקירי, אמרתי לך בעבר, אין לך צורך להציג את עצמך שוב ושוב, בכותרת דבריך, במהלכם, בסופם. הניק שלך מופיע לצד תגובתך. אז אוקיי, התחלת בלציין שאתה "מרחן בלתי ניילאה". לא יודע בדיוק מה זה "ניילאה", אבל אני חסיד גדול של לקבל את ההגדרה שאנשים מגדירים בה את עצמם, כך שאזרום. המשכת בלספר לנו שאתה "איש אידיוט". שוב, לא חידוש מיוחד, אבל בכל זאת, הודאתך ראויה לציון. כעת אתה שוב חוזר ומצין שאתה "מר מרחן". קצת מוזר, כל החזרה הזאת. כמעט הייתי חושב שאין לך משהו ענייני לכתוב (מחשבה שעלתה בי קודם, כשאישרת את דברי אחד לאחד דקה אחרי שכינית אותם בשמות גנאי ותקפת אותם, אבל חשבתי שאין מצב שאתה עד כדי כך "איש אידיוט", גם אם אתה אוחז בהגדרה זו כלפי עצמך). ניחא. כל אחד ובעיותיו (דמיין כאן סמיילי נאנח).מר מרחן
אכן. הדברים ידועים. בכל זאת אנחנו אוהבים אותך. אתה לא לבד הנרי!חוסר הבנה בסיסי, ובינה נחותה,
אומיין.לא אמורה להפריע למריחות חסרות כל ערך לוגי או ענייני.
עוד לא פירק כלום, זה הכל בדמיון של צופי ערוץ התרעלה הדביליים. נחכה להכרעת השופטיםלא סתם העכברים כעת בורחים מהספינה הטובעת.
הכול מתפרק בתיק 4000, שום דבר עדיין לא פורק או בוסס בתיק 1000.לא סתם העכברים כעת בורחים מהספינה הטובעת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.