בקיצור, ביבי פירק את כל כתב האישום שתפרו לו

evglev1

Well-known member
מנהל
גנץ הלך
אייזנקוט הלך
גלאנט הלך
בן ארי הלך
ביידן הלך

ביבי נשאר - מלך
גנץ, אייזנקוט וגלנט לא קשורים ישירות לכתבי אישום וגלנט לא קשור בכלל (גנץ ואייזנקוט קשורים בעקיפין כי הם החרימו את ביבי בגלל כתבי האישום).

Henry0

Well-known member
לא סתם העכברים כעת בורחים מהספינה הטובעת.
זה מה שמכונת הרעל פקדת עליך לכתוב?

במקרה הטוב ביבי יקבל 3 שנות מאסר,
במקרה הסביר זה יהיה 7-9 שנות מאסר.

אם ביבי ילך על הסכם פשרה,
ואם הפרקליטות תהיה מאד מאד סלחנית,
הוא יגמור עם כמה שנים על תנאי + עזיבת כל תפקיד ממלכתי.

marabo

Well-known member

אתה לא מעודכן מה הולך כעת במשפט

Henry0

Well-known member
אתה לא מעודכן מה הולך כעת במשפט
אני בהחלט מעודכן,
אך בניגוד אליך אני לא מפרסם רק את מה ששרה אומרת לי לכתוב.

העדויות בקשר למתנות חזקות ביותר, וזה לפחות 2-3 שנים בית סוהר.
בקשר ל"שוחד" יש 50% סיכוי, ואז זה 12 שנים,
ואם לא אז "הפרת אמונים" 4-7 שנים.

כך שבמינימום זה 5-6 שנים, ובמXימום יותר מפי 2.

ולצערינו,
אלו עבירות שנעשות במחשכים,
כך שניתן להוכיח חלקיק זעיר מהאמת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני בהחלט מעודכן,
אך בניגוד אליך אני לא מפרסם רק את מה ששרה אומרת לי לכתוב.

העדויות בקשר למתנות חזקות ביותר, וזה לפחות 2-3 שנים בית סוהר.
בקשר ל"שוחד" יש 50% סיכוי, ואז זה 12 שנים,
ואם לא אז "הפרת אמונים" 4-7 שנים.

כך שבמינימום זה 5-6 שנים, ובמXימום יותר מפי 2.

ולצערינו,
אלו עבירות שנעשות במחשכים,
כך שניתן להוכיח חלקיק זעיר מהאמת.
הדבר היחיד שאפשר להוכיח זה את המתנות של מילצ'ין ופאקר, שום דבר בקשר לאלוביץ' ומוזס אי אפשר להוכיח.

Harrington

Well-known member
מנהל

האמת, שאם נהיה קצת יותר מדויקים, כפי שזה נראה כרגע הסיכוי לעונש מאסר בפועל נמוך למדי. רוב אלו שטוענים אחרת, מדברים מתוך אג'נדה ומקווים שדבריהם יישכחו עד שנגיע לזמן האמת של ההליך המשפטי (מה שעוד רחוק מאוד מהיום, אא"כ הצדדים ילכו על הסדר טיעון). האחרים סתם בורים שקראו פה ושם משהו ומשוכנעים שזה הופך אותם למומחים גדולים בנושא.

אגב במצב בו אנו נמצאים השאלה היא כבר מזמן לא עניין של "פרקליטות סלחנית". לכל היותר של בית משפט סלחן. אבל גם זה מוקדם מכדי לקבוע.

evglev1

Well-known member
מנהל

מה שתיארת זה עונשים מקסימאליים, גם אם ביבי יורשע, איך הסקת שהוא יקבל את העונש המקסימאלי על העבירות?

Harrington

Well-known member
מנהל

בקיצור, ביבי פירק את כל כתב האישום שתפרו לו​

עדיין לא. אל תמהר לקבוע כך. זה לא המצב המשפטי הנכון ברגע זה.

אמנם אמירה זו הייתה נכונה, אילו ניתן היה לקבוע באופן חד-משמעי שכל דברי ראש הממשלה בעדותו נכונים ושבית המשפט יקבל אותם כלשונם. אבל אנחנו לא יכולים לקבוע את זה בשלב זה.
התזה של הפרקליטות בסוגיה, היא תזה שדברי ראש הממשלה בינתיים לפחות, לא בהכרח הצליחו לסתור. זה לא כל כך משנה מאחר וזה כלל לא תפקידו לסתור את התזה של התביעה. היא זו שאמורה להוכיח את התזה שלה ואם תיכשל, גם אם הנאשם לא יסתור אותה כלל, הוא יזוכה. אבל בכל זאת. אלו שמדווחים מאולם המשפט (אני לא מדבר על הפרשנים שבאים אחרי המדווחים) עושים עוול מבחינה זו, כאשר הם יוצרים (שלא בהכרח באשמתם) רושם שכמו שכתבת, נתניהו "פירק את כתב האישום", בעוד שהלכה למעשה כאמור, זה לא המצב (עדיין).

טועים בזה גם הפרשנים מהצד שלנו. הם מתלהבים מדברי רוה"מ ומכך שהוא "פירק" את הסעיפים וכו', בכך שהראה שלא הייתה היענות חריגה (המונח החדש במקום סיקור אוהד שכבר נשלל בעבר). אבל הם מתעלמים מכך שהפרקליטות מריצה תזה שאם תוכח, ה"פירוק" הזה שביבי עשה לא ישנה זאת.

Henry0

Well-known member
עדיין לא. אל תמהר לקבוע כך. זה לא המצב המשפטי הנכון ברגע זה.
מרחן בלתי ניילאה

ברור שהמצב המישפטי עדיין לא סופי.
מזל שיש מרחן כמוך לאמר זאת.

איש אידיוט,
לא מדובר על מצב מישפטי,
אלא על התרשמות אישית ע"ס העדיויות עד כה.

מר מרחן
חוסר הבנה בסיסי, ובינה נחותה,
לא אמורה להפריע למריחות חסרות כל ערך לוגי או ענייני.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי ניילאה
נעים מאוד, הרינגטון.

ברור שהמצב המישפטי עדיין לא סופי.
מזל שיש מרחן כמוך לאמר זאת.
אכן מזל. מזל גם שלא דיברתי על "המצב המשפטי" בכללותו, אלא על עניין ספציפי עליו דיבר קודמי. אילו היית מסוגל גם להבין את אשר אתה אולי (כלל לא בטוח) מסוגל לקרוא, ודאי היית יודע זאת (מה שאגב אומר שתגובתך דנן מזויפת ונועדה להסתיר את אי-התייחסותך העניינית, כך שיתכן שעדיף לך לצאת אהבל וכזה שלא יודע לקרוא מאשר להודות בכך שאתה בס"ה מגיב דברי בלע שטותיים ומנסה להישמע חכם אגב אורחא).
איש אידיוט,
ידוע. בכל זאת, אל תרגיש רע עם עצמך. זאת לא אשמתך והבעיה היא אצל מחנכיך מהעבר. מבחינתי על אף הודאתך זו, נעים מאוד, הרינגטון.
לא מדובר על מצב מישפטי,
אלא על התרשמות אישית ע"ס העדיויות עד כה.
ואללה? איזה קטע, שכן זה בדיוק מה שכתבתי למעלה :). יעני דברי שאתה תוקף אותם במילים גדולות כאלה, אתה מאשר אותם משפט לאחר מכן. אמנם מנהג מוכר אצלך אבל אודה שהפעם לא ראיתי את זה בא. כנראה השעה המאוחרת :). בכל מקרה, תודה על חיזוק ואישור דברי. זה באמת מרגש.
יקירי, אמרתי לך בעבר, אין לך צורך להציג את עצמך שוב ושוב, בכותרת דבריך, במהלכם, בסופם. הניק שלך מופיע לצד תגובתך. אז אוקיי, התחלת בלציין שאתה "מרחן בלתי ניילאה". לא יודע בדיוק מה זה "ניילאה", אבל אני חסיד גדול של לקבל את ההגדרה שאנשים מגדירים בה את עצמם, כך שאזרום. המשכת בלספר לנו שאתה "איש אידיוט". שוב, לא חידוש מיוחד, אבל בכל זאת, הודאתך ראויה לציון. כעת אתה שוב חוזר ומצין שאתה "מר מרחן". קצת מוזר, כל החזרה הזאת. כמעט הייתי חושב שאין לך משהו ענייני לכתוב (מחשבה שעלתה בי קודם, כשאישרת את דברי אחד לאחד דקה אחרי שכינית אותם בשמות גנאי ותקפת אותם, אבל חשבתי שאין מצב שאתה עד כדי כך "איש אידיוט", גם אם אתה אוחז בהגדרה זו כלפי עצמך). ניחא. כל אחד ובעיותיו (דמיין כאן סמיילי נאנח).
חוסר הבנה בסיסי, ובינה נחותה,
אכן. הדברים ידועים. בכל זאת אנחנו אוהבים אותך. אתה לא לבד הנרי!
לא אמורה להפריע למריחות חסרות כל ערך לוגי או ענייני.
אומיין.

למעלה