בקיצור , המדינה תמשיך להתקיים

Harrington

Well-known member
מנהל
הכוונה הייתה לומר שלמרות שנראה שהמדינה לפני קריסה זה רק תקופה קשה.
ושוב אשאל, האם היה לך ספק בכך?
אם אתה מטורף,בהחלט כן.
או אם אני סתם רחמנא לצלן מחזיק בהשקפת עולם שונה מזו שלך :). עצוב בעיני, שיש כאלה שלא רק שהשקפת עולם אחרת נראית להם כאסון גדול, אלא אף עצם קיומה נחשב כמשהו בלתי לגיטימי בעיניהם, חולני. עצוב ומפחיד משהו.

ושוב אשאל, האם היה לך ספק בכך?
לא היה לי כי אלוהים אמר שזה יעבור,אומנם לא ספציפית לישראל אבל זה מה שהסקתי.

רחמנא לצלן מחזיק בהשקפת עולם שונה מזו שלך :). עצוב בעיני, שיש כאלה שלא רק שהשקפת עולם אחרת נראית להם כאסון גדול
זה המצב בשטח,אין כאן יותר מידי פרשנות.

מה בדיוק במצב עכשיו נראה לך משתפר?

ביבי עושה מה שתמיד עשה אבל הפעם בהילוך מהיר - מרכז יותר כוח אליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא היה לי כי אלוהים אמר שזה יעבור,אומנם לא ספציפית לישראל אבל זה מה שהסקתי.
מצוין :). אם כך לא לגמרי ברורה לי מטרת השרשור או כותרתו, אבל בהחלט משמח לדעת שאתה מודע לכך שזה פשוט המצב הנתון ושאין כל תימה לגביו.
זה המצב בשטח,אין כאן יותר מידי פרשנות.
תיקון קליל: זה לדעתך המצב בשטח. מסתבר שרבים וטובים (ברמה של כמה מליונים אם נאמין לסקרים) רואים את זה אחרת ממך. די בעובדה זו (מעבר לכך שדי גם במתדיין אחד מולך) כדי לשלול את קביעתך העובדתית לפיה "זה המצב בשטח", כמו גם את טענתך שאין כאן פרשנות. עובדתית יש, לטוב ולמוטב. אין לי חשק הערב לחנך אותך אבל לענ"ד טוב תעשה אם תבין זאת, תפנים זאת, ופשוט תתמודד עם המציאות הזאת במקום להכריז ברמה מגוחכת משהו שהיא כלל לא קיימת :).
מה בדיוק במצב עכשיו נראה לך משתפר?
פעמים רבות אמרתי לך, אם אתה מחליט להנפיץ ולשקר (לא במקרה הזה אבל באופן כללי), לתקוף ולהשמיץ ועוד ורק כאשר אתה מעומת עם הטעות (אני עדין במוצש"ק) שבדבריך אתה לפתע משנה פאזה ועובר להתעניין במה בכל זאת האמת, אל נא תצפה ממני לשיתוף פעולה :). מעניין אותך מה דעתי? רוצה לדעת מה השקפתי ועל מה היא מבוססת? שאל זאת לפני שאתה מתיימר לדעת מה דעתי או איך גיבשתי אותה, ונוכל לנהל דיון ענייני ורציני. אם במקום זאת תחליט קודם שאתה מוסמך לקבוע את דעתי (ב99.99% אם לא יותר מהמקרים באופן שלא מתקרב אפילו לדעתי האמיתית B-)) ורק כשעל גבי המסך מופיע השקר שלך בצורה מפורשת ואתה מסתבך קמעה, אם רק לאחר מכן תעשה את עצמך מברר אותה, זכותך המילה לשיטתך, אבל בשלב הזה תצטרך לברר את ענייניך בלעדי.
ביבי עושה מה שתמיד עשה אבל הפעם בהילוך מהיר - מרכז יותר כוח אליו.
טוף.

evglev1

Well-known member
מנהל
היה לך ספק בכך? זה כמובן נובע בין השאר דווקא בגלל שתקופת הביביזם (כהגדרתך) נחשבת תקופת אור מבחינות רבות (לרבות זו שאתה מפנה אליה באי-חוכמה טיפוסית ;-)).
כל אחד ועמדותיו, יש אנשים שעדיין חיים בסרט שממשלת רבין ז"ל השנייה הייתה תור הזהב של ישראל ויחסים טובים בין יהודים לערבים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל אחד ועמדותיו, יש אנשים שעדיין חיים בסרט שממשלת רבין ז"ל השנייה הייתה תור הזהב של ישראל ויחסים טובים בין יהודים לערבים.
אכן, כל אחד ועמדותיו (או כמו שאני אוהב להגדיר זאת בדרך כלל, שאלה של השקפת עולם) וזה בסדר גמור.

הבעיה כאן היא לא השקפת העולם השונה או העמדה השונה. הבעיה כאן היא שלילת העמדה השונה באופן מוחלט על-ידי מי שלא מחזיק בה. לא רק זאת, גם עצם קיומה של העמדה השונה נשללת על-ידי 'הצד השני'. זה כבר לא קטע של "כל אחד ועמדותיו". זה קטע של התנשאות, יהירות, אי-הבנה כיצד חברה מתורבתת מתפקדת ומתקיימת, אי-הבנה מהי דמוקרטיה, ובשורה התחתונה, מצב מסוכן מאוד (וחולני מאוד לאותו אדם שמחזיק ב"עמדה" זו) לחברה כולה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כמה זמן הכלב הזה ישרוד?
לא יודע אם אתה מעודכן אז סתם לידיעתך הכללית, כל אימת שכלב חולה כלבת ומזיל ריר מכנה את אחד מנבחרי הציבור בישראל וכמדומני שזה ייחודי לראש הממשלה נתניהו (או נחשב כפול) בכינוי הגנאי "כלב", משמיים מוסיפים לאיש עוד שבועיים לקדנציה על אוטומטית ועוד 4 שבועות לחיים בכלל.

אולי כדאי שתשקול לכתוב בצורה נורמלית ובוגרת. סתם הצעת ייעול. מבחינתך.

למעלה