המילה "בקיצור" נוספה לאשפת המלים שבאות לבשר על שקר: "התברר, מסתבר, נחשף..."לכל היותר נוחבה נאלחת שקיבל מכות וגם זה עוד יצטרך להתברר במשפט.
כתב האישום הוגש בחופזה וגם הוא מופקר ומסכן את חיי החטופים.
מה שמעיד שלא החטופים מעניינים את השמאלנים אלא הכפשת הימין והפלת ביבי.
כרגיל אצלךהמילה "בקיצור" נוספה לאשפת המלים שבאות לבשר על שקר: "התברר, מסתבר, נחשף..."
אנחנו לא נופלים בפח...
הקראת את כתב האישום?לכל היותר נוחבה נאלחת שקיבל מכות וגם זה עוד יצטרך להתברר במשפט.
אוקי, אז דפקו מכות לאהובך הנוחבה (וגם זה עוד יבדק במשפט) אבל אונס או עבירת מין בהגדרה לא היה ולא נבראהקראת את כתב האישום?
אני מאחל לך נזק במעי שיחיב התקנת סטומה...לשארית ימיך...
היית שם?אוקי, אז דפקו מכות לאהובך הנוחבה (וגם זה עוד יבדק במשפט) אבל אונס או עבירת מין בהגדרה לא היה ולא נברא
אני קורא את כתב האישום.היית שם?
מהיכן הסקת זאת? על פניו מה שמתואר בכתב האישום בהחלט יכול להיות מוגדר כאונס. אמנם כמובן אני גם לא יודע עד כמה כתב האישום מבוסס וכו', בוודאי לא אחרי שהתברר שהסרטון ממנו התחיל כל הסיפור התברר חד-משמעית כמבושל בו הדברור עשה את העבודה ונועד לשכנע אנשים שהם רואים משהו שהם כלל לא רואים. אבל לפחות פורמלית מבחינת המערכת לא בטוח שאתה צודק.בקיצור, לא היה אונס, הייתה עלילת דם.
אני מקווה שהם יצאו זכאים או מקסימום נזיפהלכל היותר נוחבה נאלחת שקיבל מכות וגם זה עוד יצטרך להתברר במשפט.
קשקוש בלבוש .להתעלל בנוחבות זו מצווה
חיילים קיבלו פקודה לשמור על עצירלכל היותר נוחבה נאלחת שקיבל מכות וגם זה עוד יצטרך להתברר במשפט.
קשקשן, אונס לא היה לא נברא.עכשיו מנהיג הימין הנחוש משחרר את הנוחבות ככה שלשומרים כבר לא יהיה את מי לאנוס
אלו היו יחסים בהסכמה...קשקשן, אונס לא היה לא נברא.
אין לזה זכר בכתב האישום
לא היו יחסי מיןאלו היו יחסים בהסכמה...
המסקנה שלי היא שאינך יודע מהי סטומה...ואולי הגיע הזמן שתתנסה בה ותחווה אחת...לא היו יחסי מין
לא בהסכמה ולא בסירוב.
אולי דפקו מכות ליקירך הנוחבה המסכן ואולי לא. זה כל הסיפור
סתום. עוד רגע השמאלנות תהפוך למילה נרדפת לשקר. אתם לא מפסיקים לשקר.המסקנה שלי היא שאינך יודע מהי סטומה...ואולי הגיע הזמן שתתנסה בה ותחווה אחת...
מענין לי את הסבתא הסטומה של החבר שלך מהנוחבות.המסקנה שלי היא שאינך יודע מהי סטומה...ואולי הגיע הזמן שתתנסה בה ותחווה אחת...
אידיוט חסר-תקנה, אבטפוס של ימני...מענין לי את הסבתא הסטומה של החבר שלך מהנוחבות.
בכתב האישום אין אישום מתחום עברות המין, לא אונס ולא בטיח.
יופי קיללת, הוקל לך?אידיוט חסר-תקנה, אבטפוס של ימני...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.