בקיצור לא למדתם כלום מה7.10.

הממשלה שלכם ממשיכה לשחק משחקים לאיים לאותת .הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
הצבא שלכם והממשלה שלכם ממשיכים להתנהג אותו הדבר. זה מעיד שהרמטכ"ל הזה וראש הממשלה הזה לא יוציאו אתכם אזרחי ישמעאל מהבוץ.
החמאס עדיין חי וקיים. 550 מלוחמי צה"ל קבורים בבתי קברות ואתם צריכים לשאול את עצמיכם על מה הם קבורים? על סתם. התשובה על סתם.
החטופים לעולם לא יחזרו כולם. החמאס משחק בכם מצרים משחקת בכם, קטאר משחקת בכם. ואתם ממשיכים באותו הקונספט. ראש הממשלה שלכם הוא כישלון טוטאלי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הממשלה שלכם ממשיכה לשחק משחקים לאיים לאותת .הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
הצבא שלכם והממשלה שלכם ממשיכים להתנהג אותו הדבר. זה מעיד שהרמטכ"ל הזה וראש הממשלה הזה לא יוציאו אתכם אזרחי ישמעאל מהבוץ.
החמאס עדיין חי וקיים. 550 מלוחמי צה"ל קבורים בבתי קברות ואתם צריכים לשאול את עצמיכם על מה הם קבורים? על סתם. התשובה על סתם.
החטופים לעולם לא יחזרו כולם. החמאס משחק בכם מצרים משחקת בכם, קטאר משחקת בכם. ואתם ממשיכים באותו הקונספט. ראש הממשלה שלכם הוא כישלון טוטאלי.
וזה הרבה יותר גרוע. כיום חלק מהחיילים נפצעו או נהרגו וחלק אחר לא מוכן להמשיך ולשרת עוד ועוד ימים. הכוח הפיזי שנמצא כעת בעזה הוא רדוד בהרבה ממה שהיה בהתחלה. על זה אתה לא מדבר. נכון?

וזה הרבה יותר גרוע. כיום חלק מהחיילים נפצעו או נהרגו וחלק אחר לא מוכן להמשיך ולשרת עוד ועוד ימים. הכוח הפיזי שנמצא כעת בעזה הוא רדוד בהרבה ממה שהיה בהתחלה. על זה אתה לא מדבר. נכון?
אני בהחלט מדבר על זה אבל לא רק על זה. אני מדבר על שימור האנרגיה ועל אובדן המומנטום במובן הנפשי הפסיכולוגי של לוחמי המילואים. את המומנטום הזה ההנהגה המדינית והצבאית איבדה בגלל ניהול מלחמה שגוי שלא השיג את המטרות לשמם נהרגו חיילי צה"ל ולא רק הלוחמים שנהרגו אלא במיוחד הלוחמים שלא נהרגו אבל החיים הכלכליים שלהם נהרסו משפחות שלמות שהתפרקו וקשיים כלכליים שלא לדבר על החודשים שלא ראו את הבית בשביל התוצאות העלובות של הסבב הקודם.

מצד שני חיסלו 80 אחוז מהחמאס - אז נשאר פחות מה לעשות לחובבי הימין.

בשביל להוריד את החמאס צריך להקריב עוד אנשים או להרוג עוד כמה עשרות אלפי פלסטינים.

זה החוכמה של הימין - חוכמת הבייגלה ממש...
לא צריך להרוג כמה אלפי ערבים. אין דבר כזה פלשתינים. אל תשקר. קודם כל אל תשקר ותמציא לנו עם.
צריך לסלק אותם מהרצועה מי שמרים נשק חובה לחסלו ומי שלא מרים נשק חובה לסלקו מהרצועה ומיד להקים את גוש קטיף מחדש.

אין דבר כזה פלשתינים
מה איכפת לי איך תקרא להם? אתה לא מצליח לגרש אותם...

צריך לסלק אותם מהרצועה מי שמרים נשק חובה לחסלו ומי שלא מרים נשק חובה לסלקו מהרצועה ומיד להקים את גוש קטיף מחדש.
לא הולך...

רק יהרגו מי שיפריע לאמריקאים להחליף לשלטון פרו אמריקאי אבל גם אם יעשו את זה(והמחיר יהיה יקר כנראה) - לא מבטיח פיתרון לטווח ארוך.

מה איכפת לי איך תקרא להם? אתה לא מצליח לגרש אותם...

לא הולך...

רק יהרגו מי שיפריע לאמריקאים להחליף לשלטון פרו אמריקאי אבל גם אם יעשו את זה(והמחיר יהיה יקר כנראה) - לא מבטיח פיתרון לטווח ארוך.
אם אני הייתי ראש ממשלה לא היו במדינת ישראל ערבים מוסלמים אולי 20.000 שהם אפילו לא אלקטור אחד. מדינת ישראל לא מצליחה לגרש אותם בגלל זה אני לא אזרח ישראלי. אמנם נולדתי כיהודי בארץ ישראל במדינת ישמעאל אבל ויתרתי על האזרחות שלי בגלל הסיבה הזאת.
אל תשכח שאני כהניסט וטראמפ גם כהניסט ולכן אני חי ומתגורר במקום שהמילה טרנספר מותרת היא וחוקי לומר אותה.
ותזכור.
אין ערבים אין פיגועים.
כל כך פשוט וכל כך נכון.

למעלה