בקישורים יש קישור למגדלי הפוטרונוס למה???
K kyle New member 15/1/02 #3 אני אגיד לך... בן, שהוא פטריוט אמריקני, שונא בדם את הפטרונוס! (שלא לדבר על כל המזרח התיכון חוץ מהונג קונג!) אז הוא טוען שצריך לסלק את הפטרונוס... (לפי מה שהוא אמר לי) נ.ב. בן, אני בטוח שאתה מחכה ליום שבו מטוס יפגע בפטרונוס!!!
אני אגיד לך... בן, שהוא פטריוט אמריקני, שונא בדם את הפטרונוס! (שלא לדבר על כל המזרח התיכון חוץ מהונג קונג!) אז הוא טוען שצריך לסלק את הפטרונוס... (לפי מה שהוא אמר לי) נ.ב. בן, אני בטוח שאתה מחכה ליום שבו מטוס יפגע בפטרונוס!!!
S stan_southpark New member 15/1/02 #4 דפקה אני לא אוהב רק את הון גונג גם את טוקיו בנקוק אבל אין לי משהו נגד קואלה לומפור יש לי משהו נגד הפטרונוס
דפקה אני לא אוהב רק את הון גונג גם את טוקיו בנקוק אבל אין לי משהו נגד קואלה לומפור יש לי משהו נגד הפטרונוס
O oren* New member 15/1/02 #5 כי זה פורום של גורדי שחקים ומגדלי הפטרונס הם גורדי שחקים. העובדה שאחד מתוך עשרה חברי פורום לא אוהב מבנה מסויים לא תמנע מהאחרים מידע לגבי אותו מבנה.
כי זה פורום של גורדי שחקים ומגדלי הפטרונס הם גורדי שחקים. העובדה שאחד מתוך עשרה חברי פורום לא אוהב מבנה מסויים לא תמנע מהאחרים מידע לגבי אותו מבנה.