בקלה כפיתיון? נעם דייג ירושלמי!!!

xytkhi

New member
בקלה כפיתיון? נעם דייג ירושלמי!!!

לחברי הפורום שלום רב. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בדג בקלה כפיתיון לחכת רולר. ואיך רצוי להתפיס אותו על הקרס? תודה. נעם דייג ירושלמי!!

alonps

New member
../images/Emo110.gifבקלה

הי, במספר פעמים האחרונות ניסיתי ללכת על בקלה כפיתיון. כרגע ללא הצלחה יתרה פרט למס´ טלויזיות בינוניות (מרינה הרצליה) בעיקרון צריך לחתוך את הבקלה לרצועות המכילות שכבת בשר דקה. כל רצועה כ 3-4 ס"מ אורך. יש להחדיר את הקרס מכוון העור לתוך הבשר, להוציא החוצה דרך העור ובחזרה לתוך הבשר צריך לשאוף לכך שהדגים לא יוכלו לנקר את הבשר אלא ינסו לאכול אותו בשלימות. כפי שאמרתי, ללא הצלחה יתרה. עזרא טוען שלבקלה כלל אין ריח מושך עבור הדגים. אני (ועוד כמה) חולקים על כך ואני אמשיך לנסות. אני מרגיש אכילות של דגים על הבקלה, אבל הם פשוט לא נתפסים. ניסיתי גם קרסים גדולות (מס´ 4) וגם קטנות (10) ועדיין ללא תפיסה משמעותית. בהצלחה.

תעבור לסקומברי

זה יותר מסריח וחתיכה של דג כ 1/2 ק"ג עולה 10 ש"ח. זה בעצם ממשפחת הקולייסים-ז"א פלמידה או סקומבריין. (מגדיר?)

argorn

New member
אפשר גם אפשר

ואני נוהג אפילו לשים אותה יום אחד בחוץ כדי שתסריח טוב , האישה שונאת את זה אבל הלוקוס אוהב מאוד והאישה אוהבת מאוד לוקוס !

xytkhi

New member
אנסה את הבקלה נעם דייג ירושלמי!!!

שלום חברה. לגביי סקומברי אני ניסיתי לדוג איתו ובהצלחה חלקית. לגביי בקלה אני אנסה מתי שהוא ואדווח לפרום ! נעם דייג ירושלמי!!!

1רודי

New member
נסה פלמידה אדומה

מנסיוני זהו פתיון שמועדף על כמה סוגי דגים ובגלל העור החזק של הפלמידה הפתיון אינו נופל מהקרס בהצלחה!

למעלה