../images/Emo110.gifבקלה
הי, במספר פעמים האחרונות ניסיתי ללכת על בקלה כפיתיון. כרגע ללא הצלחה יתרה פרט למס´ טלויזיות בינוניות (מרינה הרצליה) בעיקרון צריך לחתוך את הבקלה לרצועות המכילות שכבת בשר דקה. כל רצועה כ 3-4 ס"מ אורך. יש להחדיר את הקרס מכוון העור לתוך הבשר, להוציא החוצה דרך העור ובחזרה לתוך הבשר צריך לשאוף לכך שהדגים לא יוכלו לנקר את הבשר אלא ינסו לאכול אותו בשלימות. כפי שאמרתי, ללא הצלחה יתרה. עזרא טוען שלבקלה כלל אין ריח מושך עבור הדגים. אני (ועוד כמה) חולקים על כך ואני אמשיך לנסות. אני מרגיש אכילות של דגים על הבקלה, אבל הם פשוט לא נתפסים. ניסיתי גם קרסים גדולות (מס´ 4) וגם קטנות (10) ועדיין ללא תפיסה משמעותית. בהצלחה.