בקלות אפשר להשתגע! תודו רק ש..

דילר

New member
בקלות אפשר להשתגע! תודו רק ש..

תודו! לפעמים אפשר להשתגע!! אתה קונה לו ארטיק..(אבא טוב או מה? אה??)אבל הוא ילקק מעל צלחת או משהו כזה??? בחיים לא! הוא יעמוד או ישכב לו להנאתו על הספה, בזולה ענקית יחייך לעצמו ויטפטף בכייף, אויי כל הדבק הזה.. שלא לדבר על פסטה, יאללה לא מתחסד מתכוון לספגטיי כן, כן! האדום האדום ההוא ..אז עם זה חבל מראש על המלחמה..פתאום בלי להרגיש הספגטי הופך לארגז חול..ושתיי הידיים שלו חופשי נדחפות בפנים..מגדלים ארמונות ובעצם מה לא?? הכלל..כמובן שהרצפה השולחן הספה הכללל נצבע בצבע ה``נהדר`` הזה שאגב לא יורד בכלל בקלות!! {לך תסביר את זה..למה לא השגחתי!!} אבל הכי גרוע זה כשלוקחים אותו מהפעוטון..תקופת ה``חבר הטוב שלי`` אתה לא מספיק להגיד ``ג`ק רובינזון`` ופתאום נצמדים אליך שני גמדים ``אבא! זה החבר הכי טוב שלי`` נו? ``הוא בא אליי!`` אבל וואו!! אימא לא בבית, מי ישגיח עליכם??? רקיעת רגליים מלווה בבכי שני הגמדים מיד שוברת את רוח הלחימה שלי יאללה בואו רגע!!!! חיוך נהדר {של ניצחון,ברור} אולי אימא שלו לא מרשה?? איפה??. האימא הנבלה ההיא..מחייכת בכייף {בטח כייף, יש לה שלוש שעות של שקט}.. ``לא לא, אני לא מתנגדת בכלל`` יאללה בואו {אלוהים !! איזה שיט הולך להיות היום הזה} חושבים שהגמדים החמודים האלו יושבים להנאתם עם במבה וצופים בטלטביז או דומה??? זיבי!!!!!!!!!!! עוד לא מגיעיםם כבר ויכוחחח הטרקטור שלי! אבל אני רציתי! בכייי צרחותתת ובין כל זה..אני עוד מנסה לדחוף להם שוקו ובמבה.. והם מתחשבים?? מפתאום!!! אבא שים לי קלטת והשני רוצה קלטת אחרת...פתאום החליטו לצאת החוצה...``הלוו אבל שמתי קלטת!!`` והם? לא לא החליטו הכנס לחדר שלו..יופי. הלוו רגע רגע מה זה?? לאאאאאאאאאא ``לא למשרד שלי!!`` איפה! לא הספקתי להזיז את המודל..צליל של כוס נשברת..אוי לי הקפה, אלוהיםםםם או אימא שלו..לא משנה רק תגיעו לעזרה {אין שום תשובה/עזרה אגב} ככה ממשיכים עד שהאימא שלו מגיעה מחויכת אחרי שנת אחה``צ נהדרת {הנבלה} אויי חמודים!! אומרת ועפה לה, אפילו בלי לסדר את הצעצועים!! יאללה מיקלחת ארוחת ערב על ארבע שינה..זיבי לא מספר שום סיפור היום!! אבל , הנה הפאנצ` לפני שנרדם מושיט ידיים ו ``אבא, חיבוקי ונשיקה`` אהמממ..מלוכלך קטן אבל זה חופשי עובד, בחיי! יאללה בנימה שכזו ..אני הולך ל... ס ד ר א ת ה צ ע צ ו ע י ם ! ! !

דילר.... ;-)

דווקא למשרד שלך ועוד איך ואם אפשר הייתי מצרפת לשם עוד חמישה..מה יש שכחת את ילדותך?! :) ובטח שמספר סיפורים ואת ההכי הכי טובים אם צריך עזרה למרות שברור לי שלא...( ;-) ), אתה מוזמן לבקש יש לי כמה טובים באמתחתי... ותמשיך לחייך אתה הרי מעריץ אותו..... 8-p רק טוב!!!!!!! שולחת לך כמה כוכבי-עזרה בסגנון רובוטריקים...חחחחחח

אמיר.

New member
חהההההההה קטן עלי...

תאר לעצמך מה זה... הגדולה מביאה חברה. הקטנים מביאים גם... ילדי השכנים נכנסים... ופתאום יש לך 8 ילדים בבית. לא קורה בכל יום אבל קורה... ......... על זה נאמר קח את החיים בקלות ותביא עוד ילדים משלך ככה תתרגל. ----------- ולהבא נא להמנע מניבול הפה....

יפה מאוד!!!!

אני מחכה לך באי סי קיו ואתה משתולל בפורום!!!!! B-( ובעניין ה``ניבול פה``- אני איתך!!!

lmerav

New member
דילר ,

אני מסכימה איתך בהחלט. קימים בחיינו רגעיפ עדינים של שבירה, ולעיתים גם קורה שנמאס, קרה לנו אתמול : הפשוש בן שנה ושלוש חוד רצה לישון את שנת הצהריים אך ללא הצלחה. היינו בבית זר. מיטה לא שלו. בכי וצרחות מפה ועד הצפון. ואינו נרדם. אביו נשבר , כאב ראש שלו התחזק מרגע לרגע, והנרווים עלו להם מעלה מעלה.. טוב, אז החלטנו - נוסעים באוטו עד שנרדמים. האוטו הוא מקום מוכר. אולי יעזור להרדם. הוא נרדם !!!!!! אבא שלו פחד להעיר אותו .עצרנו את האוטו ואז החלה הסירנה של הבכי. האבא התרעם עלי ``אמרתי לך שאסור לחנות`` וכך המשכנו שעתיים תמימות שלמות ועגולות לנסוע בעיר קטנה הלוך וחזור. לאבא היה שקט שעתיים ולי היתה סחרחורת נוראית מהסיבובים אבל גם שקט. קורה שנשבר. אין מה לעשות. אנחנו רק בני אדם. הם המלאכים הקטנים לא תמיד מבינים אותנו. אבל תמיד נאהב אותם. מזל שאנו מבקרים בבתים של זרים לעיתים רחוקות ואבא שלו אמר שזו הפעם האחרונה... בייי שישמור האל על המלאכים הקטנים שלנו.. מירב

לבונה

New member
חחחהההההההההההההההההה

כמה נהניתי וצחקתי לקרוא (מכירה מקרוב את הבעייה) חהההההההההה

למעלה