בקע מפשעתי

בקע מפשעתי

ע"פ מידע מהאינטרנט, אני סבור שיש לי בקע מפשעתי. אני בן 18, והבליטה בשק האשכים מופיעה אצלי מעל לשנתיים, אולם כמעט ואיני חש בכאב (רק לפעמים), ויש פעמים שהחלק מהמעי נעלם לגמרי משק האשכים (כגון: לאחר שינה). רציתי לדעת אם יש לטפל באופן בהול או שניתן להמשיך בסדר חיים רגיל ללא שום הפרעה, כגון: חיי מין, יציאות וכדומה. כמו כן, קראתי על שיטה ניתוחית ללא פתיחה, אלא מאיזור הטבור. רציתי לדעת אם בהתחשב בעובדה שהבקע קיים אצלי כבר זמן רב, עדיין ניתן לנתח בשיטה זו, ומהם הסיכונים שבניתוח. החלטתי לשאול בנושא כיוון שעם הזמן הבליטה הולכת וגדלה.

בקע מפשעתי

התאור אכן מתאים לבקע מפשעתי אולם לאישור האבחנה עליך להבדק על ידי כירורג. הסיבה העיקרית לפנות לניתוח הינה סבל הנגרם מהבקע, כגון כאבים והפרעה בתפקוד יום יומי. ישנם אנשים שמתגלה אצלם בקע בבדיקה, אולם אין להם שום סבל או סימפטומים הקשורים לבקע. במצב כזה היה נהוג להפנות לניתוח מחשש לסיבוכים, אולם כיום ידוע שסיבוכים אלו יחסית נדירים. מכיוון שאתה בחור צעיר והבליטה הולכת וגדלה, לאחר שתבדק על ידי כירורג והאבחנה של בקע תאושר, יומלץ לך לעבור ניתוח. עד לניתוח אתה לא אמור להיות מוגבל ביחסי מין או פעילות אחרת. ניתן לבצע את הניתוח גם בגישה פתוחה דרך חתך מפשעתי וגם בגישה לפרוסקופית זעיר פולשנית. אתה יכול לפנות להתיעצות במרפאה לכירורגיה לפרוסקופית- 6974000. בהצלחה

למעלה