בקצב הזה????

בקצב הזה????../images/Emo31.gif

אפשר לסגור תפורום. הפורום הזה נהיה עציץ , ממש ככה. חבריםםם....תתעוררו קצת ,מה ניהיה איתכם?? לפני כמה ימים נתתי שאלה למי שיודע , שאולי זה יעיר קצת את הפורום הזה , אבל אף אחד כאן לא מראה סימני חיים. וחבל. אל תשכחו שזה לא סתם פורום , יש מיליון פורומים כאן בתפוז , על כל חארטה יש פורום. אבל כאן זה הפורום של המלך
האחד והיחיד שהיה אי פעם במדינה שלנו בתחום הזמר הים תיכוני. אז ככה לתת לפורום הזה לדעוך??? חבל...
שיהיה לכולנו שבוע טוב.

טוב אז יש לי שאלה....

אני אישית לא מוצאת שום זמר ישראלי שראוי להאזנה. לא שאני כזאת סנובית, פשוט אני לא מוצאת עוד זמר ישראלי ששיריו איכותיים, שהמלל בשפה יפה, שהלחן והעיבוד מושקעים והכי חשוב - שקולו פורץ בקלות מגרונו, נישא על גבי האוויר כציפור הנמלטת מכלאה וכמהה אל החופש, מסתלסל ומתעקל בדרכו אל ליבנו במינון הנכון ובדיוק רב. אז.... מי מכיר זמר ישראלי איכותי כמו המלך? באיזה זמר אנחנו, כישראלים, יכולים להתגאות? איזה עוד זמר משלב בשירתו מזרח ומערב ומאגד את כל עם ישראל בתרבות משותפת?

זוהר הוא יחיד ומיוחד

האמת את בכלל לא נשמעת סנובית ואני חושבת כמוךך אין שום זמר שאי פעם יעלה לקרסוליים של זוהר ארגוב יש לו קול פשוט בלתי רגיל קול נדיר ביותר פשוט כל שיר ושיר שלו הוא מבצע ממש נכון וממש עם רגש כיף לשמוע את הקול שלו ולגבי השאלה שלך כרגע אני לא חושבת על שום זמר שהוא "כמו" זוהר ארגוב ואין עוד זמר שיכול להגיע לרמה כזאת בשירה..

למעלה