בקרב גם אצלנו .. יתושים עליך אילת..

insight

New member
בקרב גם אצלנו .. יתושים עליך אילת..

בדרום התגלו יתושי "קדחת הנילוס" המשרד לאיכות הסביבה נערך לטיפול בהתפרצות המחלה באיזור נחל שיקמה ליד קיבוץ אור הנר התגלו אתמול יתושים ראשונים נגועים בנגיף של קדחת הנילוס.במשרד לאיכות הסביבה התחילו להיערך להתפרצות המחלה והפעילו מערך של איתור מוקדם של הנגיף. מומחים במשרד אומרים כי השנה צפוייה התגברות בעיית היתושים בגלל החורף הגשום והתארכות עונת הגשמים לאור העובדה כי גם באילת ישנם מיצבורים ומאגרי מים גדולים, בעיקר מאגרי ביוב שחדשות לבקרים מתמלאים וזורמים לים או לירדן, עכשיו יותר מתמיד זה הזמן להערך לקיץ, ולמתקפת היתושים אשר עתידה להגיע, כנראה גם לאילת. "לא משנה מה יאמרו הגויים, אלה מה יעשו היהודים" מבחן התוצאה, כיצד מתקדמים מכאן. שלכם INSIGHT

pilovich shahaf

New member
במקרה- אם נהפוך את האותיות-ה´ רקם../images/Emo121.gif

לפני שאתיחס להודעתך לעיל, חייב אני לתקן משהו בסיסי בכתבה "בוואלה", לא מדובר ביתושים, אלא מדובר "ביתושות" ולהתיחסותי...:- נפגשתי בספריה של כנסת ישראל עם נציג משרד הבריאות...
ותוך כדי שיחה בנושא הדיון שאמור להיות בועדת הפנים בנושא "חוק שימור המפרץ" שאת פרטיו אביא בהמשך, העלתי בפניו את תוכן הודעתך לעיל, עוד לפני שפורסם בתקשורת הכתובה, היות ועוד שמעתי זאת יום קודם"במקרה"-ה´רקם
ואם אמיר איבגי, שדר ומראיין בתכנית "עצם העינין" של קול הים האדום, יראיין את השר לאיכות הסביבה, השר צחי הנגבי, כולנו נבין ונדע, באילו פעולות נוקט המשרד בכלל ועירית אילת בפרט,
באזור חבל אילות/אילת וכמו כן שיתוף הפעותה עם שכנינו מעקב/ירדן, מה שבטוח משרד הבריאות יגיש בקרוב מאוד שאילות למשרד לאיכות הסביבה, בנושא....
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
מה עם שאילתות לעיירית אילת ...

שלום... מכיון שברור כי מדובר בתהליך אותה הייתה עיריית אילת צריכה לבצע בכוחות עצמה מבלי לקבל שום עדכון או הודעה, ברור כי הכישלון שבדרך אגב חוזר על עצמו כל שנה ובטוח עוד יקרה במשך השנה, מתחיל בראש ובראשונה ממנהלי העיר והאחראים על הנושא בעירייה. בכל אופן אני תמיד דוגלת באימרה שהדג במקרה הזה מסריח מן הראש ולאו דווקא מן הזנב... הרי בכל שנה אנו נתקלים בכל תופעה ולא צריך את מר איבגי היקר, שאני חולה עליו, על מנת שיזכיר לעיריית אילת שקיימת בעיה של יתושים... מה שברור כי גם עיריית אילת וגם המשרד לאיכות הסביבה הן האחראיות הבלעדיות במקרה ויתגלה כאן יתושות ( תודה, פ"ש ) אשר נגיף קדחת הנילוס שוכן בהן... מחדל שיום אחד מישהו ישלם הרבה כסף עליו במקרה של תביעה על רשלנות מצד עיריית אילת... שלך INSIGHT

למעלה