בקרובבבבבבב

hellrazor1

New member
בקרובבבבבבב

יעלה הקרב הבא הפעם אני אנהל אותו והקרב הוא: Mother's Milk Vs. By The Way צפו להתפתחויות בימים הקרובים...

lollapalooza

New member
מצויין../images/Emo70.gif

בדיוק חשבתי בשבת שצריך להעלות את הרעיון להמשיך את זה... ואז שכחתי מזה לגמרי. כל הכבוד
. די ברור לי מי האלבום הטוב יותר, אבל יהיה מעניין לראות... בכל אופן, כל הכבוד על היוזמה.

On drugs

New member
עם כבר מדברים על..

By The Way אז רציתי להגיד שכשמעתי את הדיסק החדש של גו'ן יש הרבה דומה לדיסק By The Way האם רק אני חושב כך???מבחינה מוזיקלית כמובן

lollapalooza

New member
תראה,

מאוד ייתכן שלשני האלבומים יש השפעות דומות כי הם נעשו פחות או יותר באותה תקופה, וג'ון כבר אמר את זה בכמה ראיונות. ההבדל הוא ש- Shadows Collide With People הוא אלבום מצויין. על BTW אני חושבת שכולם כאן כבר יודעים מה דעתי. אולי יש דמיון ל- BTW אבל אני לא כ"כ רואה אותו. מה שבטוח הלוואי והוא היה מתקרב לרמה של SCWP.

hellrazor1

New member
קודם כללל

הדס צודקת אולי הסגנון דומה אבל נראה לי שהאיכות לא הסגנון חשוב זה כמו להגיד שקארון ונניח כל שיר בסגנון ועדיין האיכות של השיר הספרדי תהיה יותר טובה וזה זיון השכל הכי גדול בשבוע האחרון

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

לא כל כך
למה
ואני חושבת שהוא דווקא מאוד שונה מהמים. מאוד. אישית אני מעדיפה את הקודם, אבל גם את החדש אני אוהבת, ובכלל אלבומים של ג'ון זה משהו שצריך להקשיב לו לפחות 7 פעמים עד שמביעים דעה מוחלטת. ז"א ככה אני בכל אופן...

למעלה