../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif יש לי 4 בנים. אז מנסיוני העשיר בעניין, אני יכולה לומר לך, שאם הולכים לבנאדם הנכון, הסיפור של הברית קשה להורים יותר מלתינוק. הבנאדם הנכון, לדעתי ועפ"י נסיוני, זה מוהל שהוא גם רופא. כך שיש לו נסיון רב בהליך המסויים הזה, ועם זאת גם רשיון לתת אילחוש. חשוב כמובן, גם לקבל המלצות. לגבי הטיפול אחרי- תקבל הדרכה מלאה מהמוהל, ואם הוא הבנאדם הנכון, הוא גם יזמין להתקשר אליו בכל מקרה של שאלה או משהו שמטריד אתכם אחרי הברית. אף אחד מארבעת בניי, לא הראה סימני מצוקה בעקבות הברית. תינוק בן ימים אחדים, פחות "מחובר" לגוף שלו מאיתנו. הוא פחות מודע לכאב. וגופו הצעיר משקם במהירות פיסת עור קטנה כזאת. כך שההחלמה מהירה. ברור שתינוקות בוכים, אבל בכי של מצוקה, של כאב, נשמע אחרת. אגב- אני ממש לא דתיה, ובעלי לא יהודי. היה לי חשוב לימול את בניי, גם בגלל העניין החברתי (לגברים אני לא צריכה לספר, שילדים יכולים להיות אכזריים עם בהשתנה משותפת משהו נראה להם מוזר), אבל לא פחות מזה, כי היה חשוב לי להמשיך את שרשרת הדורות. בכל מקרה, זו בחירה מאד אישית. כל זוג שיש לו בן, צריך לעשות אותה ולהיות שלם איתה. כל מה שאני מנסה לומר, זה שפחד מהברית, לא צריך להיות שיקול. יש לוודא שהולכים לאדם מיקצועי ומיומן (כי השוק פרוץ, ואין ביקורת של משרד הבריאות, וזה סקנדל), ואז באמת שאין סיבה לחרדות. זה לא ניתוח לב פתוח...