בקרוב אגיע רחוק האם שמתם לב ?

ט י נ ה

New member
בקרוב אגיע רחוק האם שמתם לב ?

לאלו מכם שגרים בתל אביב או סביבתה פיתחו את עיתון העיר ושימו לב " האיש הקטן " זה שהולך רחוק ,יוצא שוב למסע בחירות והפעם הוא רץ לכנסת עם ה" ירוקים " זה פשוט הימם אותי ,אם תפתחו את החוברת של האוסף בעמוד שאחרי האמצע ,יענו זה שנפתח בשיר גראפיטי תל אביב 89 רמיקס 2002 תוכלו לראות על יד האיש הקטן קרדיט לאיתן ברטל ואילן גולדשטיין ,הם היוצרים של הדמות הזו ..אני כששרתי עליה לא ידעתי את זה ובזמנו הם פנו אלי אחרי הצלחת השיר ברדיו בשנת 90 וביקשו שאדע שלדמות הזו יש אבא ואבא ואני פשוט נדהמתי הייתי מאושרת לדעת ש - כאילו קראתי את הכוונה של האיש הקטן מבלי שידעתי דבר. 13 שנה אחרי אני מוציאה שוב את השיר ברמיקס החדש ואני המומה לפתוח עיתון העיר ולגלות שהאיש הקטן הולך שוב רחוק.וכתוב שם מפורשות אחרי 9 שנות שתיקה האיש שוב רץ קדימה. ( אני הייתי מנסה להכין אייקון קטן שירוץ בסמלים שאתם מכניסים להודעות אפשר לנסות לעצב אחד קטן כזה שאפשר יהיה לתת לו ללכת שוב רחוק ) אני מאחלת לו בהצלחה כי הירוקים כוונתם רק טובה. בקרוב אגיע רחוק -אותי הזמן לא ימחוק -כמה חבל שלא תפסו את המסר גם הפעם והרמיקס לא מושמע לדעתי מספיק בכלל אבל אלו החיים ונזרום איתם בכיף שבת שלום סי

samc

New member
נהדר אבל

הי טינה נכון שיש להם כוונות טובות אבל הם מתחמקים מכל הנושאים האחרים אני למשל הייתי פעיל במגמה ירוקה - שהם לא מפלגה- הם קצת צעירים בשבילי -סטודנטים. ירוק אדום כחול!! שבת שלום!

השאלה המתבקשת היא......

למה אתם כבר לא כותבים????? דרך אגב משנת 89 ועד היום..... הגעתי רחוק.... " תגיד לי רק כן תגיד לי שזה זמן שנתחתן" " תגידי לי למה לא???" " כי אני בן אדם ואתה עוד קטן " שבת שלום לכולם!

אהוד_

New member
"בקרוב אגיע רחוק" זה אחלה של סלוגן

ויש לה הרבה כוח, הכח הכי גדול שלה זה שהרבה אנשים לא ממש מבינים אותה!

למעלה