בקרוב אהפוך לאם ומבקשת את עזרתכן

tuttifrutti

New member
בקרוב אהפוך לאם ומבקשת את עזרתכן

שלום אני עוד לא אמא אבל בקרוב אהפוך לאם לפעוטה ומבקשת את עזרתכן. (והפניתי הרבה אמהות לפורום מבורך זה). בחודש הקרוב אני מקווה, אהפוך לאם לראשונה, לילדה בת כמעת שנה וחצי וזאת אחרי 7 שנים קשות של המתנה לילד/ה, כולל טיפולים מפרחים ותרומת ביציות. אני הולכת לאמץ ילדה קטנה, ואני כמו כל אם מקווה שאוכל לתת לה כל מה שהיא תצטרך. רק מה, אחרי 23 טיפולים (ללא עזרה כספית ממשפחה או בן זוג) ואחרי ההוצאות הכבדות של האימוץ, לא נותר לי אלה לבקש עזרה בשלב זב, וזאת כדי לשמור על השקלים לדברים שאי אפשר לא לשלם בעבורם, כמו נסיעה ושהייה לשם האימוץ בחו"ל. אם יש למישהי דברים בבוידם שאינה משתמשת בהם אשמח מאוד לקבל. יש לי כבר בגדים להתחלה, יש לי גם מיטה ושידה, אבל חסרים לי דברים אחרים. אני גרה בגני תקווה, אבל אולי אוכל לארגן שינוע ממקומות אחרים לא רחוקים מידי. אני מקווה שאני לא מכבידה בפורום, ומצרפת גם לינקים למי שרוצה לקרוא על הפגישות הראשונות שלי עם ביתי (צריך להכין ממחטות) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=74&MessageId=147909125 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=74&MessageId=147970726 מניסיון קודם, אקדים ואציין שבאימוץ הצרכים של התינוק מאוד שונים משל ילד שגדל אצל אם או אב אוהבים ודואגים מיום היוולדו. לכן יישמע כאילו אני טועה כשאני מבקשת דברים כמו ברזל או משחקים לתינוקות רכים, אבל באמת שעל הכל חשבתי בכובד ראש, ויש לציין שאני גם אחות טיפת חלב, אז את הידע יש לי. לעת עתה אני מחפשת: אוכל לתינוקות כמו מטרנה או כל חברה אחרת, לא משנה לי לאיזה שלב, טיטולים לגיל שנה וחצי או מעל 10 ק"ג, ברזל לתינוקות, משחקים התפתחותיים לגיל שנה (כמו לדוגמא אלו שמכניסים לקופסה לפי צורות, מתקן שדופקים עליו עם פטיש והכדור נופל פנימה, מוט וחישוקים להשכלה), ספרים לתינוקות ופעוטות, בימבה ומשחקי חצר), כיסא בטיחות וגם בשבילי טרולי גדול לנסיעה, אפילו בהשאלה. תודה שקראתן עד לפה, ושיהיה לכולנו הצלחה גדולה בגידול הדור הבא. (ממי שעד האימוץ הייתה בצד הנותן הרבה שנים, ומקווה להיות שם שוב במהרה!)

יש לי צעצועים לתת לך

ספרים וכל מיני צעצועים. אני גרה בצור משה, אבל מגיעה לרעננה לעיתים דיי תכופות, אפשר להיפגש שם, אולי אצליח לארגן לך עוד כמה דברים, אני מבררת בהצלחה סוזי 054-4662470

rayshlomi

New member
מזל טוב, זה מאוד מרגש!

אני ברחובות ואשמח לתרום חבילת חיתולים אורגניים שיש לי. אם יש לך מישהו מהאזור פה אנא שלחי לי מייל- [email protected]

למעלה