בקרוב אני אשנה שם - תתחילו להתרגל

JewishHamster

New member
בקרוב אני אשנה שם - תתחילו להתרגל

השם JewishHamster הוא למעשה שם המשתמש של אח שלי (או איך שקוראים לזה בשפה של מחשבים...) שבו הוא משתמש בפורומים של "תפוז". מעולם לא טרחתי לשנות אותו או ליצור לעצמי משתמש חדש (בעיקר כי די אהבתי את השם). אלא מה? לאחרונה לחצתי על השם וגיליתי שמופיעים הפרטים של אח שלי... לזה כבר פחות ציפיתי... סביר להניח שהשם החדש שלי יהיה goat, אבל אני עוד לא סגורה על זה. אני אעדכן את הפרטים האישיים שלי בהתאם (וסליחה לאילו שלחצו על הכינוי ולא הבינו למה פתאום הם רואים פרטים של בן...). בינתיים אשאר JewishHamster עד שיחזור הבייתה מישהו שיודע איך ליצור משתמש חדש, כי אני לא... אני בעד לנצל כבר את השרשור הזה כדי שכל מי ששינה/ישנה בימים הקרובים את שמו/זהותו/פרטיו, או סתם מי שיש לו סיבה להאמין שאנחנו לא יודעים מיהו ורוצה לשתף, יעשה זאת כאן

זה פשוט מאוד...../images/Emo24.gif

חפשי למעלה בצד שמאל את הכיתוב בשחור: החלפת שם, לחצי עליו. ואז יש לך גם את האופציה לרישום משתמש חדש ואת כמובן נכנסת לזה. אז את בוחרת לך שם משתמש וסיסמה וכותבת גם את כתובת האי.מייל שלך כדי שישלחו לך לשם קישור. תוך כמה דקות הקישור כבר נכנס למייל. אחרי שנכנסת למייל שלך ולחצת על הקישור את מגיעה שוב לתפוז למלא את כל הפרטים שלך ואז את חברה רשמית בתפוז
ומקווים שגם בפורום שלנו...
נ.ב. אח שלך חמוווד!

taish

New member
עכשיו עשיתי את זה (תודות להרמוניקה)

קודם נקראתי JewishHamster, עכשיו אני taish (השם goat כבר היה תפוס...). גם עדכנתי את הפרטים שלי (ואולי בקרוב אף אעלה תמונה...). "וכל היתר לא השתנה"... הרמוניקה, רב תודות!

למעלה