בקרוב ביס פלוס !

suave

New member
בקרוב ביס פלוס !

התוכנית שתחליף את אוז. prison break אומרים שזו סדרה הרבה יותר טובה מאוז, בקרוב מאוד, רק ביס !

assafTV

New member
אני לא סומך

"נמלטים" (Prison Break) לא תעלה ביס פלוס ואין מה להשוות אותה ל"אוז", שתיהן סדרות שונות בתכלית. האחת דרמה נוקבת על החיים באמריקה והשנייה דרמת מתח יעילה למדי שחלקה מתרחש בכלא.

assafTV

New member
ובכן, אני לא

"נמלטים" (Prison Break) לא תעלה ביס פלוס ואין מה להשוות אותה ל"אוז". האחת - דרמה נוקבת ואלימה על החברה באמריקה, צביעות פוליטית, מתח בין גזעי ועוד, השנייה דרמת מתח יעילה ומהנה למדי שחלקה מתרחש בין כתלי הכלא.

assafTV

New member
המממ..

זה מה שקורה כשתפוז מציגים לך דף שגיאה

Guy Schlesnar

New member
אי אפשר להשוות אותה לאוז

נכון,שתי הסדרות מתרחשות בתוך בתי כלא,אבל הסיפורים,העלילה,והמבט על הכלא הוא שונה בצורה דרסטית. זה יהיה כמו להשוות את ויל וגרייס להכי גאים שיש,רק כי בשניהם המוטיב המרכזי הוא הומואים.

מ י ה2

New member
עם כול הכבוד........

להשוות בין בין אוז ל prison break זה כמו להשוות בין עקרות בית נואשות לסקס והעיר הגדולה ,אוז נימצאת בליגה אחרת לגמרי אף סידרה לא תגיע למעמד שלה.

Aviad1987

New member
"המפצח" מחליפה את אוז

ופריזן ברייק (נמלטים) בכלל אמורה לעלות ביס וויקאנד, לא?

yakir2006h

New member
סדרה מדהימה! מומלץ מאוד!

בחיים שלי לא ראיתי את אוז ותאמת זה נשמע דיי גרוע.. אבל הימלטות / נמלטים / בריחה מהכלא איך שלא תקראו לה היא הסדרה הטובה ביותר שראיתי בחיי... אתם אולי מחכים לפרק הראשון.. אני כבר מחכה לפרק 14 - ועוד איך אני מחכה..!

מ י ה2

New member
אם לא ראית.....

את אוז אני ממליצה לך ליראות כי אין אף אחד שאמר עליה שהיא גרועה מופתית כן בשום פנים ואופן לא גרועה.הסידרה prison break שעקבתי אחריה בחיים לא תגיע לרמה של אוז.

למעלה