בקרוב בישראל

שמלת תחרה1

Well-known member

כל המפגין נגד ישראל, יגורש אמן!​

בית המשפט בארה"ב קבע: מחמוד חליל, בוגר אוניברסיטת קולומביה שנעצר בהפגנות נגד ישראל, יגורש מארה"ב. עורכי דינו מתכוונים לערער.​

ניסן צור

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

בית המשפט בארה"ב קבע: מחמוד חליל, בוגר אוניברסיטת קולומביה שנעצר בהפגנות נגד ישראל, יגורש מארה"ב. עורכי דינו מתכוונים לערער.​

ניסן צור
בישראל, יהודים ייצאו נגד הרעיון.

שמלת תחרה1

Well-known member
ולמי ניתנה הנבואה?
לחכמים |כן|.

אנשים טיפשים לומדים מן הטעויות של עצמם; אנשים חכמים מן הטעויות של אחרים.​

כנראה שהשואלת חיה מחוץ לישראל ואינה בקשר עם תושבי ישראל, לכן אינה מכירה את העבר וההווה של העם היהודי, העבר רודף את ישראל מ-48 ואת העם היהודי תשפ"ה שנים.

לחכמים |כן|.

אנשים טיפשים לומדים מן הטעויות של עצמם; אנשים חכמים מן הטעויות של אחרים.​

כנראה שהשואלת חיה מחוץ לישראל ואינה בקשר עם תושבי ישראל, לכן אינה מכירה את העבר וההווה של העם היהודי, העבר רודף את ישראל מ-48 ואת העם היהודי תשפ"ה שנים.
ואנשים סופר טיפשים גם מהטעויות של עצמם לא לומדים, רואים זאת במכתבי הטייסים, 8200, צנחנים ואפקט הדומינו.
רואים זאת גם בפורום הזה בדרגה עוד יותר גבוהה, במיוחד על אחד שלא מודע לטעויות של עצמו :(

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
ואנשים סופר טיפשים גם מהטעויות של עצמם לא לומדים, רואים זאת במכתבי הטייסים, 8200, צנחנים ואפקט הדומינו.
רואים זאת גם בפורום הזה בדרגה עוד יותר גבוהה, במיוחד על אחד שלא מודע לטעויות של עצמו :(
הטייסים חכמים לא נתנו לאגו שלהם לברוח מאחריות, בזכותם חוסלו בכירי חיזבאלה וחמאס, בזכותם יש פחות חללים. הצדקת את דברי.

Harrington

Well-known member
מנהל
ולמי ניתנה הנבואה?
מעניין. האם ניתן לייחס מחשבה תחזייתית לנבואה? הרי כולנו חושבים בעניינים מסוימים שצפוי לקרות כך או אחרת. אף על פי כן לא כולנו מוגדרים כנביאים, בין אם אלו שוטים בימינו ובין אם לאו. מחשבות, דעות, תחזיות, ציפיות. חלק מדרכו של עולם נראה לי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מעניין. האם ניתן לייחס מחשבה תחזייתית לנבואה? הרי כולנו חושבים בעניינים מסוימים שצפוי לקרות כך או אחרת. אף על פי כן לא כולנו מוגדרים כנביאים, בין אם אלו שוטים בימינו ובין אם לאו. מחשבות, דעות, תחזיות, ציפיות. חלק מדרכו של עולם נראה לי.
|כן|

GoldenEyes

Well-known member
ולמי ניתנה הנבואה?
בטעות עשיתי לך לייק
אבל

נִתְּנָה נְבוּאָה לְשׁוֹטִים וְלִקְטַנִּים​

אז תסיקי את המסקנות בהתאם לגבייך
הרבה מאד זמן שתקתי למקרא התגובות שלך
ואני לא מבין, אם כולנו כאן טיפשים וסתומים מדוע את ממשיכה לשרוץ כאן ?

חג שמח

mיטלמן

Well-known member
בטעות עשיתי לך לייק
אבל

נִתְּנָה נְבוּאָה לְשׁוֹטִים וְלִקְטַנִּים

חג שמח
אפשר לבטל לייק בקלות, הקש עליו פעם נוספת.
בשביל השעשוע,
לשרוץ? כשתדבר בלשון בני אדם ולא שרצים אולי תזכה לתשובה.

GoldenEyes

Well-known member
אפשר לבטל לייק בקלות, הקש עליו פעם נוספת.
בשביל השעשוע,
לשרוץ? כשתדבר בלשון בני אדם ולא שרצים אולי תזכה לתשובה.
תודה על המידע , לחצתי ונמחק. לא ידעתי זאת
שנית
איני מחרחר ריב
לִשְׁרוֹץ - שָׁרַץ, שם פועל, שורש: שר"צ, בניין: פעל, הטייה: שם פועל

שהה זמן רב באותו המקום; רבץ. "החבר של בני שרץ אצלנו בבית כל השבוע." "החתול שרץ על השטיח."

ולא רמזתי כלל למשפחת השרצים
יש הבדל תהומי בין שרצים לבין שורצים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בטעות עשיתי לך לייק
אבל

נִתְּנָה נְבוּאָה לְשׁוֹטִים וְלִקְטַנִּים​

חג שמח
|כן|

Harrington

Well-known member
מנהל

ניסן צור
סוגיה משפטית מעניינת. אם אינני טועה גם בישראל קיימת האפשרות הזאת. נדמה לי שהיא משמשת בעיקר כדי למנוע כניסת מתסיסים פוטנציאליים. הבעיה שלא ניתן (או לא נהוג) להפעיל את הכלי הזה על אזרחים ישראלים. כך יוצא ששמאלנים מגיעים דרך קבע לאיו"ש כדי לעורר פרובוקציות, מעוררים אותן ואז בורחים מהר ומשאירים את הפלסטינים להתמודד עם הבלגן שנוצר ותגובת הנגד של כוחות הבטחון. מנהג קבוע שמתקיים כבר (עשרות) שנים. כל התקשורת מודעת לו ומשתפת איתו פעולה, אך כמובן לא מדווחת על כך לעולם, אלא מעדיפה להציג את הנרטיב השקרי שתואם לאג'נדה שלה יותר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סוגיה משפטית מעניינת. אם אינני טועה גם בישראל קיימת האפשרות הזאת. נדמה לי שהיא משמשת בעיקר כדי למנוע כניסת מתסיסים פוטנציאליים. הבעיה שלא ניתן (או לא נהוג) להפעיל את הכלי הזה על אזרחים ישראלים. כך יוצא ששמאלנים מגיעים דרך קבע לאיו"ש כדי לעורר פרובוקציות, מעוררים אותן ואז בורחים מהר ומשאירים את הפלסטינים להתמודד עם הבלגן שנוצר ותגובת הנגד של כוחות הבטחון. מנהג קבוע שמתקיים כבר (עשרות) שנים. כל התקשורת מודעת לו ומשתפת איתו פעולה, אך כמובן לא מדווחת על כך לעולם, אלא מעדיפה להציג את הנרטיב השקרי שתואם לאג'נדה שלה יותר.
אילו רק ניתן היה, גם האש הממשלה האשם שלך היה בין המגורשים. אמן סלה כן יהי רצון בונה עולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אילו רק ניתן היה, גם האש הממשלה האשם שלך היה בין המגורשים. אמן סלה כן יהי רצון בונה עולם.
ומעבר לסיסמא, יש גם איזשהו הסבר מינימלי מדוע זה היה המצב? מדוע, כאשר עסקינן בגירוש אנשים שמתסיסים את האווירה במדינה באופן שפוגע במדיניות החוץ שלה, שייך לדבר על ראש הממשלה הנבחר (שאגב בין קובעי מדיניות החוץ שלנו) שיגורש?

Harrington

Well-known member
מנהל
הבנתי שאתה כשופט|אקדמאי| בבית דין שדה של יישובך בצפון קבעת בפסק דין "אשם" ומה גזר הדין!!!
הכותבים כך לא קולטים שהם בעצם מצהירים על חוסר האמון שיש להם במערכת המשפט והאכיפה :). כמובן שאם מישהו מהמחנה האחר היה תוקף מערכות אלו, הכותב היה נעמד על רגליו האחוריות. אבל הלכה למעשה, כשהוא מצהיר על נאשם שטרם הוכרע דינו כ"אשם", זה בדיוק מה שהוא עושה.

למעלה