בקרוב בראשון: משטרה פרטית

חןשסק

New member
נחמד

נקווה שזה באמת יעזור

cobainos

New member
ואני דווקא מבין את התושבים שם

אני לא מבין למה מאיר ניצן מציג אותם ככה.הם קנו דירות בהמון כסף כדי לגור בשכונה מטופחת,שקטה ויוקרתית ומן הסתם הם רוצים שישמר בה השקט ואיזה צביון מכובד ויוקרתי ולא המוני ורועש.

בקשר לנושא

היה כבר את סיירת ראשונים שסגרו אותה מחוסר תקציב- אני מתאר לעצמי שגם בקרוב זה יהיה לאותה יחידה. אין למאבטחים סמכויות כמו של שוטרים והכול אפילו לסיירת פיסטוק(ראשונים) לא היה להם סמכויות בכלל הם סתם הסתובבו בשביל הדאוין עם אזיקים. והם פילו בכמה דברים אם זה ששוטרים עקבו אחרי פורצים לרכב שהם היו בפעילות והרכב של הסיירת עבר עם כחולים הפורצים ראו אותם וברחו. זה פשלה שלהם. והיו עוד הרבה פשלות שאני לא יכול לכתוב אותם פה

חןשסק

New member
גם אני מבינה אותם.

אין מקומות אחרים בעיר..? עם כל הכבוד על היוזמה של מאיר ניצן..

cobainos

New member
ניצן במהלך של "הצערה" של העיר

ובגלל זה הוא רוצה לבנות עוד מכללה ומעונות ואת ההוסטל וכל הבלה בלה.

cobainos

New member
יש עוד הרבה שטח במערב

שהוא (עדיין) לא הגיע אליו אזורי ספר בראשון..פחח

roy gabay

New member
חכו גם הולגים לפנות את צריפין

ואת מטווח 240ע"י חוף הים)

חחחחח איזה חרטטנים העריה הזאת

תאמינו לא אני לא מבין בשביל מה צרכים משטרה פרטית בראשון למה לא מתאים להם המשטרה הכחולה שיחפשו

גראסייה

New member
מעניין עוד אייזה קומבינות

ימציאו בעיריית ראשון,לסחוט כסף מהתושבים. כבר לקחו לנו(בכוח) כסף על הסיירת הצהובה.שרובנו ראינו (או בעצם לא ראינו אותם בשטח) מה היא עושה. אבל אל תשכחו תמיד צריך לייצר ג'ובים למקורבים ולמקומבנים. ואני מציע עוד כמה גו'בים לסחיטת התושבים. 1. סיירת קקי -לרשימת דו'חות לבעלי כלבים שמסתובבים ללא חגורה ורסן . 2. סיירת סימנים- לרשימת דו'חות לאלה שאמורים לחדש את הסימון על הכביש (כמו אצליינו בנווה שיקמה) 3.סיירת בתי ספר- לרשימת דו'חות לאילו שעוצרים שני דקות באמצע הכביש להוריד את הילד הכי קרוב לבית הספר 4.סיירת רעש- לרשימת דו'חות לבני נוער שמרעישים אחרי 11 בלילה. ולא חסר עוד רעיונות משונים. אז קדימה ראש העיר,תמציא לך פטנטים. כנראה למיליוני השקלים שהתושבים משלמים יש שימושים אחרים

למעלה