בקרוב ברשת אמיגו (3G)

PingPong18

New member
אז זהו - שאין לי מושג

ב-2005 אולי.... סתם

phingy

New member
יופי גם אני יכול להפליץ פה 3G של SK

שנראים כמו פלאפונים של העתיד ולהגיד בקרוב בפלאפון אבל זה לא אומר כלום...

ashomer

New member
מה הבעיה שלך?

הוא רוצה להראות איזה דברים יפים יש בעולם מה חבל? אגב דור...כדאי לשים בגלריות - נראה נחמד...

peretzy

New member
תפסיק לבלבל את המוח..הוא חקר את זה

הוא חקר באתר של מוטרולה והגיע לזה למה מה הוא נראה לך??מנכ"ל מוטרולה???? זה העתיד חברים, דור העתיד אמרתי לכם שאמיגו לא פראירית והיא לא תישאר מאחור כנראה משהו מתבשל שם כבר הרבה זמן וזה לא יצא משם אז תתכוננו!!

PingPong18

New member
וואי וואי וואי מה עשיתי ../images/Emo3.gif

מצאתי את המכשיר המהמם באתר כלשהו (תשאלו את אנדרי) הוא נראה לי מאוד מעניין ומושך - לא חקרתי ולא כלום... אך אני משער שבעתיד נוכל לראות אותו כאן בארץ, באמיגו. ומה רע בלהביא לפורום קצת תמונות מעניינות ומיוחדות? אה? לי אין שום בעיה עם זה וגם לרבים אחרים - אז אני לא מבין להמ לך יש בעיה עם זה ? אייל

phingy

New member
אין שום בעיה, תשלח את זה לגלריות

יותר טוב, שמה זה מסודר ואפשר לראות את המכשירים לפני שמגדילים אותם אבל אתה מציג את המכשירים כ"מכשירים שיהיו באמיגו", זה מזכיר לי את הפרסום שמישהו הראה פה לפני שבוע של "מכשירים שיכנסו לרשת פלאפון" ובכתבה המצורפת נכתב על מכשירים מדהימים שמשלבים טכנולוגיות דור שלישי ושאר ירקות אבל מה לעשות שלא ממש יגיעו בזמן הקרוב-רחוק לפלאפון...

PingPong18

New member
נכון...

הם יהיו באמיגו - בעתיד!... עתיד יכול להיות גם עוד 10 שנים. אבל עדיין בסופו של דבר הם יגיעו... אני לא רואה שום פסול במה שעשיתי או אמרתי...

phingy

New member
אני יודע, מה אני נראה לך טמבל...

שמע יכול להיות אפילו שעוד שנתיים-שלוש יגיעו מכשירים בסגנון הזה, הרי כבר הצהירו נגיד בפלאפון שיתחילו לבנות רשת X1 אז מי יודע אולי גם חברות אחרות יקפצו על רעיון ה3G בקרוב...

ashomer

New member
הi95 הוא לא מכשיר דור 3.

הוא קפיצת מדרגה, אין ספק הוא קפיצת מדרגה אבל הוא עדיין עובד ברשת iden וכמו שכתבתי קודם רשת ה3G שמפתחת מוטורולה לנקסטל תהיה מבוססת CDMA. המכשיר יוצא ביוני השנה ואין עדיין פרטים. כנראה פיתחו שידרוג לiden - משהו מקביל לGPRS...

למעלה