בקרוב בMTV2 - מהדורה II

elknetld2kil

New member
בקרוב בMTV2 - מהדורה II

בימים האחרונים הוכרזו די הרבה סינגלים חדשים שיצאו בקרוב. הנה סקירה של כמה מהם: Modest Mouse - Missed The Boat הדיסק החדש נכנס בשבוע שעבר למקום הראשון בארה"ב. בשביל זאת הייתה הפתעה גדולה מאוד (וגם נחמדה). תמיד כיף לראות להקות כאלה שפתחו את הת*חת במשך המון שנים וסוף סוף זוכות להכרה שמגיע להן. MTB הוא הסינגל הבא ומצלמים לו קליפ עכשיו. Saosin - Your'e Not Alone כתבתי על זה לפני יומיים. הקליפ כבר צולם. לפי דעתי, אם יקדמו את השיר כמו שצריך, הוא יכול להיות הפריצה הגדולה של הלהקה למיינסטרים. שיר יפה, נוגע ללב ומעורר השראה. MCR - Teenagers בשביל ה2 אנשים בפורום שעוד לא יודעים... Evanescence – Sweet Sacrifice הקליפ כבר יצא בארה"ב. רק שאלה של זמן עד שיגיע לפה (אם הוא עודל אהגיע. חא ראיתי M2 כבר כמה חודשים...) The Bravery - Time Won't Let Me Go לפני חודש ישבתי וחשבתי: לאן הם נעלמו??? זה סינגל חדש ומתוך אלבום חדש. המבקרים כבר מרטיבים בלילה... The Killers - For Reasons Unknown סינגל חדש שיוצא בבריטניה ב21 במאי Chris Cornell – Arms Around Your Love הוא לא מבזבז זמן, הבחור. יוצא גם ב21 במאי ומצולם גם קליפ בימים אלו. Kaiser Chiefs - Everything Is Average Nowadays לא נראה לי שצריך להרחיב יותר מדי. זה כבר די ברור שהולכים לטחון את זה בM2. Snow Patrol – Signal Fire הסינגל הראשון מתוך הפסקול של ספיידרמן 3. שיר ממש טוב ואולי הוא יתן ללהקה הכרה יותר גדולה בארה"ב. Biffy Clyro - Living Is a Problem Because Everything Dies ר' Kaiser Chiefs. Brand New - Jesus Christ אחת הלהקות הכי מדוברות של השנה שעברה מוציאה סוף סוף סינגל ראשון ורשמי מהאלבום האחרון שלהם. הקליפ צולם לפני חודש וצריך לצאת כל יום. Daughtry - What I Want לא משנה מה כולם יגידו. לבחור יש כישרון. זה הסינגל ה3 שיוצא מאלבום הפלטינה X2 שלו ויש בו גם את סלאש מולווט ריבולבר. זה לא קשור ממש לM@, אבל זה טוב לדעת. Velvet Revolver-She Builds Quick Machines אם כבר סלאש, אז זה הסינגל הראשון שיצא ללהקה מהדיסק החדש שיוצא בתחילת יוני. ההודעה על השיר פורסמה באתר מעריצים, אז כרע זה בגדר שמועה בלבד. Marilyn Manson - Heart Shaped Glass שיר חדש מדיסק חדש. לא מעניין אותי יותר מדי. לצערי, את MTV2 זה מאוד מעניין. ולקינוח: Smashing Pumpkins - Stealth האיחוד המדובר הולך צעד אחד קדימה. על הסינגל הוכרז בתחנת רדיו בארה"ב. מעניין יהיה לראות אם הפרוייקט יעבוד או שיהיה פלופ ענק.

BabyShambles

New member
ווואעאעאעא כמה סינגלים מעולים.

קייזר
סמשינג פמפקינס!!11 לפני כמה ימים ראיתי את טודיי בערך שלוש פעמים ביום>< עוד אחד לMCR? הם משחררים קליפים בקצב מטורף

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gifwow...

את האמת שכבר ראיתי את הקליפ של אוונאסנס בMTV Music (ערוץ 60 ביס) יאו כמה קליפים!!! לא יכולה לחכות...

SainTonix

New member
יאא איזה כיףףף ../images/Emo99.gif

מרלין מנסון חוזרר... Kaiser Chiefs .. אחלה שיר! MCR - Teenagers בחירה מצויינת, אני מקווה מאוד שזה רשמי.. The Killers - For Reasons Unknown אחד הפייבוריטים שלי מהאלבום Evanescence – Sweet Sacrifice השיר האהוב עלי מהאלבום , קליפ מטריד אבל מגניב. ולא הזכרת פה את ההכי חשוב, עוד אחד חדש לגוד שארלוט - Dance Floor Anthem =) וואי ממש במקרה יוצא שבחודש אחד רוב השירים האהובים עלי יוצאים כקליפים , ממש נחמד מצידם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:::::::::: בקשר לגוד שארלוט

לדעתי כל שיר ושיר באלבום החדש מעולה.. למרות שהיו יכולים לבחור משהו יותר טוב מאשר דאנס פלור אנת'הם.. חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוא גם היה פעמיים בMTV הרגיל.

בטופ 10 אט 10.. מצעד הרוק החדש של השנה. כמובן שהיו עוד כמה דברים שאין בMTV הרגיל ורק בMTV מיוזיק אבל לפחות נהנתי מפעמיים באותו יום מקליפים שאין בערוץ XD

Rose131

New member
אוו*O* תודה!../images/Emo9.gif

אני כלכך רוצה לראות את טינאג'רס כבר

MirrorGirl

New member
וואו!../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

כמה שירים טובים! D: ואת הקליפ של סינגל פייר ראיתי ביוטיוב, קליפ כ"כ יפה ^__^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo2.gif לא ידעתי על MCR!

סוף סוף ברנד ניו מוציאים משהו חדש D: הורדתי לפני כמעט שנה את הדיסק דמו שלהם לדיסק החדש וזה היה כזה נוראי :S

elknetld2kil

New member
מקורות

הנה כמה מקומות שנעזרתי בהם למצוא את המידע: hhtp://www.fmqb.com אתר שקשור לתעשיית הרדיו בארה"ב. יש בו רשימות של סינגלים שיוצאים בארה"ב בחודשים הקרובים (תחת Rock - Avialable For Airplay). http://pulsemusic.proboards48.com/index.cgi?board=alternative פורום שגם קשור בסינגלים חדשים שיוצאים לרדיו וגם במצעדים. זה החלק של הרוק בפורום. http://www.videostatic.com אתר שעוסק בתעשיית הוידאו קליפים. יש שם כל מיני הודעות על קליפים שמצלמים. http://ukmix.org/forums/viewforum.php?f=5 פורום בריטי למוזיקה. בראש החלק הזה של הפורום יש הודעה שמתעדכנת בשישי בלילה ויש בה רשימה של סינגלים שיוצאים בבריטניה לחודשים הבאים. (מומלץ)

BabyShambles

New member
אני חושבת שגם לthe view יצא משהו

חדש. ל the don ול skang trendy אם אני לא טועה.

oshriti123

New member
בראנד ניו../images/Emo99.gif

ממה שאני מכירה, שירים טובים! מחכה כברD:

orw93

New member
נמ../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

MCR חייבים, אבל פשוט חייבים להפסיק להוציא קליפים. הקליפים שלהם עוברים חרישה כל כך מטורפת שמהשירים הכי טובים, הכי אהובים- נמאס. IDLY היה השיר שאני הכי אהבתי מהאלבום-NOT ANYMORE
בקשר למה שאמרו על הסינגל הבא של ג"ש: לא אמור לצאת M2 וMTV אירופה קודם THE RIVER? ואם לא יוצא THE RIVER, אז הייתי מעדיפה את MISERY
הוא פשוט דורש קליפ, לדעתי.

למעלה