בקרוב גם אני אכופף כפיות :)

amir602

New member
בקרוב גם אני אכופף כפיות :)

הזמנתי את ה- DVD של כיפוף מתכות משפן :). למי שיש אותו, איך ה- DVD?

d r u m a n

New member
לי יש!

דיוידי מצויין... הוא גם הראשון שאני הזמנתי בנושא... אתה תלמד בו את בסיס היכולת... הטכניקות הבסיסיות... אני חייב לציין שלומדים בו דיי הרבה! בשונה מסרטים אחרים שלא תמיד מלמדים הרבה שיטות מודרכים... כמו כן תלמד לסלסל כפית :) זה מיוחד! אני משתמש בזה הרבה! כפיניש... לדעתי חסר קצת הסבר על הפרזנטציה עצמה... למרות שהיא אפשרית להרכבה בכל מני צורות ודרכים משונות.. הדמיון הוא הגבול... אבל עדיין לי בתור מתחיל בנושא זה היה חסר קצת... אבל בגדול! מצויין שקנית! תהנה!

d r u m a n

New member
אני לא יודע אם זה הוא המציא...

אבל גם בדיוידי שלו יש את הכיפוף הזה... כיפוף חזק מאוד... הוא גם הוכחה מבחינתי לכוח שיש בכיפוף כפיות... אין בן אדם שיכול ליישר חזרה את הכפית אחרי הכיפוף הזה... כיפוף בלתי אפשרי..

goldsoft

New member
שאלה באותו נושא

אין לי שום נגיעה בקסמים, ושום מושג, סתם סקרנות....... האם אחד כמוני שיצפה ב-DVD יוכל לכופף כפיות ? בתודה מראש

d r u m a n

New member
כן

ההבדל היחיד הוא לדעתי שכל ההתמודדות עם ההופעה עצמה.. איך להציג את זה? מתי? מה להגיד? וכל מני כאלה דברים יהיו חסרים...

goldsoft

New member
אני ממש לא מתכוון להיות קוסם

ו להופיע, סתם מסקרנות מעניין אותי איך עושים זאת. אז אני יכול להסיק מזה שלאורי גלר אין שום כוחות ?, אם במחיר של DVD אני יכול גם לכופף כפיות ?

זה תלוי במה אתה מאמין.

יש אנשים שגם אחרי שהם רואים איך זה נעשה הם בטוחים שלאורי גלר יש כוחות והוא עושה את זה בצורה שונה ממה שהם ראו.

Rudebox

New member
נצל"ש

אני לא שואל איך עושים את זה כי אני יודע שיש כאלה שקנו את הדיסק ולא פראיירים להגיד אבל השאלה שלי היא כזאת , זה חומר ששמים על הכפית או שזה פטנט שאפילו שאני עכשיו יקנה כפית מחנות ואני יוכל לכופף אותה בלי לשים על הכפית או למרוח כלום?@ תודה

goldsoft

New member
אז איפה משיגים את הדיסק ?

איך נקרא הדיסק הזה ? וכמה עולה ?

MasterCool

New member
לדעתי זה לא כל כפית ואני אגיד למה

יש כפיות שעשויות ממש טוב והם לא סתם מתכת כזאת שאפשר לכופף בקלות.. יש כפיות שהן ממש חזקות ואי אפשר לכופף אותם בספונטניות (יש לי הרבה סרטונים באורך מלא שמראים הסברים מלאים והכל, ומלא מלא שיטות לכיפוף..) בכל מקרה, רק רציתי להגיד שיש סוגי כפיות מסויימים שעשויים מחומר ממש טוב ולא ממש ניתנים לכיפוךף ואם כן אז ממש קצת וקשה לעביר מופע עם זה, אז אם אתה מתכוננים לכזה דבר תצתיידו מכפיות טובות מהבית שמתכופפים די בקלות..

omry18

New member
דורמן,

אני חייב לכתוב שבאמת מה שיפה בסילסול כפית, זה שאי אפשר להחזיר את הכפית למצבה הקודם...! זה באמת אחד הכיפופים החזקים...

למעלה