בקרוב ג'קו יתביע את חותמו

חולית5

New member
בקרוב ג'קו יתביע את חותמו ../images/Emo57.gif

כתבה שהתפרסמה במקומון "קול השרון" וכמו כן באתר הבא ... יש לציין כי ג'קו היה מופיע המון במקומות הכתובים - "מוזה" ו"דאג ו טוני" . ג'קו זכור כאחד מהאומנים שהתביעו את חותמם ....

rifkin1

New member
תודה חולי ../images/Emo24.gif

אנחנו הכי רוצים שג'קו יתביע את חותמו בתור אמן מהשורה בכל המקומות הכי נחשבים. אני אישית מחכה להופעה שלו ב'זאפה' בטח יש עוד זמן לזה אבל מקווה שזה יגיע.

דורית41

New member
ועוד איך ../images/Emo57.gif!!!

אני מאמינה מכל הלב שזה יקרה (בלי עין הרע)-אף אחד לא יוכל להשתיק כזה כשרון לאורך זמן. אגב,בנות,חותם-מטביעים ולא מתביעים(לא יכולה לראות שיבושי מלים-מין שריטה שכזו...)

חולית5

New member
נכון = מטביעים ../images/Emo67.gif

העיקר שילך לו אה? מה קורה זורה ? אה רציתי לומר לך ששונית הסבירה לי את הקטע הבריאותי ...את שרוטה ...

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif חחח חוליתי עכשיו אני בטוחה שאת

את השטויות שלי בנאמנות

חולית5

New member
רותמושששששש

מה המצב כפרה? מתכוננת??? אוףףףףףףףףףףףף הייתי מצטרפת אלייך עכשיו! תעשי לי טובה - תמסרי למנהטן נשיקה אה?

rootteem1

New member
חח כן לגמרי

מעולה ואיתך? תבואי! די באמת איך אני אשרוד חודש כמעט בלי לדבר עם אף אחד על ג'קוש'?. ואיך אני אשרוד 14 שעות במטוס?????? טוב הכל ישתלם בסופו של דבר זזתי לראות איידל אני מקווה שסנג'י עדיין לא היה... שונית את חייבת לדבר איתי אחר כך... ביוששששששש

דורית41

New member
רותמוששש

זה לא טוב לקנא אבל את מרשה לי לקנא בך קצת?אוףףף,איך הייתי מעדיפה לפגוש את מיקי מאוס ודונאלד דאק, במקום כמה אנשים שאני צריכה לפגוש בשבועות הקרובים.... . את חייבת לכתוב לנו משם,ולא לשכוJ לצלם הרבה בניו יורק למצגת של "ג'קו במחנה אימונים ב"-FAIRY TALE," פרידנס...וואט אוור.

חולית5

New member
תגידי זורה ...

יש מצב שבשבועות הקרובים את תפגשי עוד כמה מעניינים ולאו דווקא ...והמבין יבין...

למעלה