בקרוב האירוע:) מתרגשים..... את מי נראה שם?
A apocalipto New member 18/5/15 #2 Domo wolfheart chan, Apocalipto desu. Ninja wo korosu! אני אהיה שם מקווה שזה יחדש לי את המשיכה לתחום כי אני מזניח בדיקות מציאות =P מצפה לפגוש אותך ולפדח את עצמי מעט ככל האפשר Sayonnara~!
Domo wolfheart chan, Apocalipto desu. Ninja wo korosu! אני אהיה שם מקווה שזה יחדש לי את המשיכה לתחום כי אני מזניח בדיקות מציאות =P מצפה לפגוש אותך ולפדח את עצמי מעט ככל האפשר Sayonnara~!
ו וולפהרט New member 18/5/15 #3 למרות שאני מודה שלא הבנתי את כל היפנית... מה זה קורוסו? ולמה משמש ה"דומו" בתחילת המשפט?   לא תעשה פאדיחות, יהיה כיף יאללה, מחכה לזה. רק נסיים את הציור שלי מחר בשעה טובה:S
למרות שאני מודה שלא הבנתי את כל היפנית... מה זה קורוסו? ולמה משמש ה"דומו" בתחילת המשפט?   לא תעשה פאדיחות, יהיה כיף יאללה, מחכה לזה. רק נסיים את הציור שלי מחר בשעה טובה:S
A apocalipto New member 18/5/15 #4 domo זה כמו נעים להכיר או שלום מנומס אני חושב.. קורוסו זה להרוג ובמשפט הזה - מוות לנינג'ות זה סתם משהו מתוך אנימה נחמדה ואלימה שאני צופה בה עם הרבה משפטים חוזרים מצחיקים.
domo זה כמו נעים להכיר או שלום מנומס אני חושב.. קורוסו זה להרוג ובמשפט הזה - מוות לנינג'ות זה סתם משהו מתוך אנימה נחמדה ואלימה שאני צופה בה עם הרבה משפטים חוזרים מצחיקים.