בקרוב: המלון הראשון ברעננה

עומר247

New member
בקרוב: המלון הראשון ברעננה

רשת פרימה חתמה על הסכם לניהול המלון החדש שייבנה בבית המילניום באיזור התעשיה.
המלון הראשון בתולדות העיר, מתוכנן להיפתח בסוף שנת 2014 ויכלול 140 חדרים ומרכז כנסים.

עומר247

New member
תנופת בנייה באיזור התעשיה

בנוסף למלון ולמגדל קומברס החדש, מתוכננים כמה בנייני הייטק ומתחמי מסחר חדשים, כולל מעל קניון רננים

פרטים נוספים, כולל כתובות והדמיות כאן

במלון כשיבנה באם יבנה

לחלוטין אינו הראשון בתולדות העיר.... ואת תולדות העיר רצוי ללמוד מחומרים הנגישים לציבור
ב. " מרכז ללימודי תולדות רעננה " ( ארכיון היסטורי )
וכמה עובדות היסטוריות .... ברחוב הרצל שכן מלון פנסיון אדלר שאגב שימש את שחקני נבחרת ישראל
בין השנים 1940-- 1945 היות והיה בשכנות למגרש הכדור רגל (ספורט ) של מכבי רעננה
ברחוב אחוזה היכן שכיום נמצאת ישיבת בני עקיבא היה מלון פנסיון עם בריכת שחיה בינות לעצים נוהל על ידי משפ קרונבל
רחוב רבוצקי מבנה 4 מצד ימין שכן מלון בן 2 קומות בשם מלון פיתוח נוהל על ידי משפ" בק
מורדכי וניל הילדים חיים עד ימינו אלו... במלון זה אגב חגגו בר מצווה חתונות וכד" הרבה מתושבי רעננה של אז ( המושבה )

אז באמת כל הכבוד באם רוצים להקים מלון עסקים באזור התעשיה או נכון יותר פארק ההי-טק של ימינו

הסטוריה ורשוניות זה לא

אלו היו 60 שניות על מלונות ברעננה

9

32103210

New member
מעניין, כולם בעירייה "עיוורים "?

אף אחד לא רואה מה קורה בבוקר בכניסה לאזור התעשייה ????
מה קורה משדרות בגין בכ"ס ,עד אזור התעשייה ברעננה ? מה קורה בכביש 4 ,בגלל הפניה ימינה לאזור התעשייה ברעננה ?
וזה נמשך לפעמים עד עשר -עשר וחצי ,איך חברות ירצו לעבור לאזור התעשייה ברעננה ,אם עכשיו לפני הבניה החדשה ,כבר המצב גרוע, מה יהיה אחרי הבניה החדשה ??
הייתי מציע לפתוח כניסה חדשה ,ישירות מכביש 4 לתוך אזור התעשייה ,אבל במחשבה שניה ברור שההצעה לא תתקבל,כי אף אחד בעירייה לא חושב שיש בעיה ,,,,,

עיריית רעננה מנסה ככל יכולתה

להעביר מפעלים ומוסדות לרעננה ומעוניית בקבלני בנין לאזור התעשיה
מוכנה להפשיר שטחים ולתת רשיונות מסחר ובתנאי
שיביאו הרבה הרבה הר בה הרבה כסף לקופה המתרוקנת במהירות

איך לשמר לקוחות או אייך לגרום ללקוחות שישארו או שיתגברו את עסקיהם

את זה כבר העירייה לא יודעת לעשות ..... יעני חשיבה לעומק זה לא לעירייה הנוכחית .

ATAF151

New member
אכן צריך להוסיף כניסה מכביש 4

וגם, כבר הוחלט להוסיף נתיב ברחוב וייצמן כדי להתמודד עם הרכבים הנוספים של האוכלוסיה שתגיע לשכונה החדשה.

רענן 79

New member
רעננה של פעם

כל הכבוד לאחד מרעננה.. זה נכון במאה אחוז. אני גם זוכר שילד טבע בברכה של ישיבת בני עקיבא. בלילה התרחצנו בברכה ברחוב הרצל... בפנסיון אלדר....אוכלים כרוב בבית החרושת ברחוב יהודה הלוי... ויורדים יותר מאוחר למאפית אנקר לקחת טעימות של לחם שחור טרי..... אך רעננה של פעם איזה ריחות ...... איזה פרדסים .... איזה אנשים........כמעט כולם היום בסוף רחוב קלאוזנר וחבל .... זהו דרכו של עולם..... עולם הולך ונעלם.........ושוב דמעות בעיני..........אחד מרעננה אני אוהב אותך.

חן חן לרענן 79

רק מפליא אותי שעומר מכוון אותי ושכמותי לאתר של רעננה...

ו מצביע שרעננה הפכה לעיר בשנת 1982 ..... וכי לפני זה רעננה לא הייתה קיימת ... היא קיימת בציבור מסויים החל מרגע הפיכתה לעיר....????

אז חבל עומר... יש עוד המון המון המון המון המון חומר על רעננה החל מ1912 כשהוחלט על ידי חברת אחוזה אלף לרכוש אדמות בארץ ישראל
ולאחר חיפושים נפלה הבחירה על רעננה ( אמרקיה הקטנה )

עקב פרוץ מלחמת העולם נדחה הרעיון לתקופה מאוחרת יותר ואם סיום המלחמה שוב הגיעו נציגים ורכשו אדמות ברעננ
ה1922 הגיעו 4 המתיישבים הראשונים יחד עם 2 שומרים ו3 פועלים ועלו לאחר מסע בן 5 שעות מיפו לרעננה

אז באמת באמת קצת נוסטלגיה וטיפת היסטוריה לא מזיקה לאיש...

gabiskon

New member
עומר שולט בחומר ברמה נאותה

בהתאם למי שתומך בשלטון הזה (ובמובן מסויים מיצג אותו?)

למעלה