בקרוב- המשרד הישראלי ??

mikmik000

New member
אוי לא. ../images/Emo122.gif

מילא שהורסים כל הזמן ריאליטי, אבל להרוס כזו יצירת מופת? כ"כ חבל.. החצי נחמה היחידה זה שיס קנו את זה ולא הוט, אז יש עוד איזשהו סיכוי קלוש שזה יעשה בצורה סבירה. למרות שאני בטוחה שזה בכל זאת יעצבן אותי. חח

TheLost

New member
אני הייתי אומר- לשמור על אופטימיות.

קודם כל, אף אחד לא מכריח לצפות. וחוץ מזה בואו לא נשכח שהסדרה שכולנו אוהבים היא בעצמה רימייק אמריקאי לסדרה בריטית (והמון אנשים יגידו שזה דבר זוועתי לחדש סדרה בריטית באמריקה ההוליוודית והממוסחרת).

mikmik000

New member
כן, אבל..

לטלויזיה האמריקאית אין הסטוריה של חיקויים גרועים ורימייקים עלובים ביותר, מה שלטלויזיה הישראלית כן יש. לא יודעת, לי אישית לא מפריע שהגרסא האמריקאית היא רימייק לגרסא הבריטית כי לדעתי היא אפילו מתעלה על המקור, ואני לא רואה שום דבר רע בטלויזיה האמריקאית..
אבל אין לי ספק שהגרסא הישראלית תהיה סתמית, ממוסחרת, ואין מצב שתעלה על המקור או על הרימייק האמריקאי, ולדעתי חבל בכלל לנסות. ואף אחד לא מכריח לצפות, גם בהשרדות הישראלית לא מכריחים אותי לצפות, ואני לא צופה, ועדיין לא עובר יום שאני לא סובלת מזה מרוב שחברים שלי חופרים ומדברים על זה, כל הכתבות בעיתונים על זה, זה נמצא בכל מקום, ואי אפשר לא לשמוע על זה. אם המשרד הישראלי גם יהיה ככה זה ממש יעצבן אותי. אני מקווה שזה לא יצליח בצורה כזו.

XxShai10xX

New member
מה עם הגירסה שלהם ל"בטיפול" :|

אגב, לדעתי הוט לוקחים את יס בגדול בתוכניות מקור (למרות שגם ליס היו הברקות)

mikmik000

New member
לא יודעת, לא ראיתי את בטיפול..

לא הישראלית ולא האמריקאית. הוט לוקחים את יס בתוכניות מקור מבחינת הכמות, אבל לא מבחינת האיכות לדעתי. מהבחינה הזו אני מסכימה עם ג'וני [דה לוסט]. וג'וני-נכון שלא תמיד תוכניות מקור של יס מקבלות באזז תקשורתי גדול, אבל כמו שקרה עם דני הוליווד-זה יכול לקרות. הכל תלוי באיך יעשו את זה, וכמובן במי ילהקו, כי אם אלו יהיו כוכבים מוכרים בארץ, כמובן שזה יקבל חשיפה תקשורתית טובה.

TheLost

New member
מבחינת הכמות...?

אאל"ט זה נכון ללפני שנתיים, לא שמעתי על שום סדרת מקור חדשה שהוט מעלה בזמן הקרוב ובמקביל yes מעלה בחודש הקרוב כ-4 סדרות מקור... בכל אופן כמו שכתבתי בהודעה שלי- הייחוס לכך שסדרות המקור של yes לא מקבלות באזז גדול היה למעט דני הוליווד והשיר שלנו. הסיבה לכך היא- יש בהן את רן דנקר, והן מיועדות לילדות בנות 13, אחרת לא באזז ולא נעליים... למרות שיש סיכויים סבירים שרן דנקר יגלם את ג'ים

להוט יש לא מעט תוכניות וסדרות מקור...

אמנם "בטיפול", "להוציא את הכלב", "תעשה לי ילד", "פרשת השבוע", "בובות" ועוד.. שודרו בתקופת החורף אבל עדיין - שודרו השנה. על האיכות של הסדרות עוד אפשר להתווכח אבל הוט משקיעים בפיתוח של סדרות מקור לא מעט. מה שמשודר עכשיו - גיא פינס, "טינופת", "חשופים" אלו גם הפקות מקור... בקטע של סדרות או תוכניות מקור יש להוט 3 רקורד מאוד מכובד מבחינה כמותית.

TheLost

New member
טוב, ובכל זאת, גם ל-Yes היו לא מעט

"דני הוליווד", "אולי הפעם", "לא הבטחתי לך", "שולץ", "y בעשר", "מצעד הפופקורן", "מה הסרט שלך", ובחודשים הקרובים עולות "רביעיית רן", "סרוגים", "מסכים" ועוד

TheLost

New member
האמת היא

שההיסטוריה שיש לישראל עם רימייקים/חיקויים גרועים היא בתכלס רק בתחום הריאלטי, לא? ודרמה זה משהו אחר לגמרי, במיוחד אם הם קנו את הזכויות. הדבר שיכול מאוד לקרות זה שיעשו גירסא אחד לאחד. ודווקא זה שהיא תהיה ב-yes אומר שהיא ממש לא תהיה ממוסחרת, למען האמת הפקות המקור של יס לא גרועות בכלל (אפילו שלא ראיתי את כולן), וזה שהיא מגיעה לשם צריך להיות חדשות משמחות מאוד בשבילנו... ועוד דבר שיכול לשמח אותך, סדרות המקור של יס (שלא נקראות "השיר שלנו" ו"דני הוליווד") דווקא לא זוכות לכזו מידת פרסום ובאזז כמו שהישרדות יכולה אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג... בכל מקרה נחכה ונראה, את מי ילהקו, מי יופקד על ההפקה והבימוי, ואז אולי נוכל להחליט אם זה יהיה טוב או לא.

אני מקווה בשבילם שייצא טוב.

כי אם לא, זו תהיה ממש פדיחה. לפחות בקרב מעריצי הסדרה. גם אני חשבתי שזה רעיון איום ונורא עד שחשבתי על זה קצת לעומק ואמרתי "למה לא?" הרי הסדרה האמריקאית היא רימייק לסדרה המקורית ועובדה שהיא הצליחה להשתוות ואף להתעלות על המקורית. הקסם של הסדרה הוא בזה שאם מנסים להתאים את הסדרה לסביבה בה היא מתרחשת, זה יכול להיות ממש אחלה. בכל אופן, מבחינת ליהוק אני מקווה של-א יקחו שחקנים מוכרים או "טאלנטים" מזוייפים. לסדרה כזו צריך אנשים שעדיין לא מרוחים על כל העיתונים ושינסו להיות נאמנים למקור לפחות מהבחינה של הליהוק. בכל מקרה, עם ההיסטוריה הלא כל כך מדהימה שיש לנו בארץ עם חידושים, אני מקווה שזה יהיה איכותי.

shaharory

New member
אולי אם זה יהיה מוצלח אז

יותר אנשים יראו את האמריקאי [=

למעלה