בקרוב הפורום יהיה לא רלוונטי.

בקרוב הפורום יהיה לא רלוונטי.

זהו. זה התחיל. אני מקווה שזה יסתיים בשלום ובמהרה והכי חשוב בלי פצועים. בהצלחה לחיילי צהל.

NO1 BATISTA

New member
המתנחלים לא יזוזו ס"מ!!!

יום עצוב למדינת ישראל אני מציע לכולם לקרוע בגדים ולשבת שבעה על גוש קטיף וצפון השומרון. איך תסבירו לי איך אפשר להיות בעד זה לא הגיוני כל השמאלנים האלה שחושבים שזה טוב שאחרי זה לא יהיו מופתעים שפתאום הבן/הבת שלהם שוכחת בבית חולים אחרי פיגוע קשה או איזה טיל. אני חושב שגם עכשיו אחרי שההתנתקות התחילה שבוע 1 בלבד אחרי כל המתתנחלים יתארגנו יכנסו לגוש ויסלקו את הערבים (ה' הכחד את כולם).

KAROLove

New member
NO1 BATISTA

חחחח תמשיך לחלום..אני לא קוצה לקלל אותך כדי שלא ימחקו את ההודעה שלי אבל אני מאחלת לך ולכל הקרובים והמשפחה שלך פינוי מזייע וקשה והרבה בכי ורעב וזיעה ושתשכחו את רוב החפצים שלכם בשטחים שהערבים יהנו מהם חחחחחחחחח יאלה עקירה מהנה ושמחה לכולם ..זה הגיע אני כבר שתיתי את השמפניה שלי אתמול ב 2 בליליה חיחי איזה כיף...

הרעות17

New member
אה?

אולי גם נפנה את ת"א? וירושלים? או אולי נתן להם את כל הארץ ונלך לשחות מתחת לגלים? פינוי יהודה ושומרון? עוד משהו?

TheOrion

New member
../images/Emo45.gif

הכי חשוב, בלי פצועים נוספים
.

שירה1990

New member
גם לדעתי אם ככה הם חושבים שיפתר

העניין לא נראה.... הערבים נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד ...קודם רצועת עזה אחר כך הם כבר ירצו את ירושלים הם יגדו שהיא שלהם וכך הלאה למה לא....

spoop

New member
היום ראיתי בחדשות תגובות של

פלסטינאים לפינוי. מה שהם אמרו זה בערך ככה: "הנסיגה התבוסתינית ישראל","זה רק ניצחון אחד,יש עוד ניצחונות בדרך" אני לא יודעת מה איתכם,אבל אם האוייב חושב שהוא מנצח אותנו,זה לא אמור להיות טוב. איך אפשר לחשוב שההתנתקות הזאת תביא שלום,אייייייייייך????

TheOrion

New member
מה? מה קשור הטרור!?

אני מדבר על פצועים בתהליך ההתנתקות עצמו. כאלה שנובעים מהעימותים שיש בין כוחות הביטחון למתנחלים.

TheOrion

New member
גם לא.

הייתי מציע לך לקרוא את הטור של יאיר לפיד בידיעות אחרונות של סופ"ש האחרון. הוא מסביר הרבה דברים שם בנוגע להתנתקות. בייחוד את העובדה שההתנתקות הוא אירוע מאוד שולי בהסטוריה הישראלית. השינוי שיהיה בו מבחינה מעשית הוא קטן. קטן מאוד. כמו פסיק אחד במאמר שלם. לא לטובה ולא לרעה. ההבדל בטרור לא יהיה גדול, לא לטובה ולא לרעה. עם זאת, השינוי שהוא יחל מבחינה מדינית יכול להיות משמעותי, אם יתנו לו סיכוי.

shoomrit

New member
יאיר לפיד? עשה לי טובה!

יאיר לפיד הוא השמאלני של השמלאני! איך אפשר להקשיב לבנאדם כזה בכלל?! מי הוא שיישב ויגיד שההתנתקות היא פרט שולי בהיסטוריה היהודית! אתה מדבר איתי פה על מישהו שיושב כל היום ומדבר עם סלבריטים ומשתעשע לו עם הפרוטקציות של אבא'לה... אז תעשו לי טובה כולכם! תקשיבו טוב למה שאני אומרת: היום התחלנו פה במלחמה! לא רק מלחמה עם הפלסטינאים אלא גם עם עצמנו! מלחמת אחים תהיה פה! ברגע שנתנו להם את עזה הם ירצו את ירושלים, וברגע שהם לא יקבלו אותה הם יתחילו שוב בפיגועים וחטיפות כדי לקבל גם את ירושלים, ובקצב של הממשלה שלנו - גם את זה הם יקבלו! איך אפשר להיות כל כך אטומים?! איך אתן יכולים להכנע לטרור כל כך מהר?! למה אתם נותנים להם את הניצחון המשפיל הזה?! למה אנחנו צריכים לצאת פחדנים ועלובים! איפו הכבוד? ואיפה הבושה...? קחו את עצמכם בידיים, תרגעו קצת, ותחשבו רגע על מה שאתם עושים פה. ואז תגידו לי שזה לא חלק חשוב מההיסטוריה היהודית...

שרל לי

New member
לא הגיוני שהחיילים,

והמפקדים והקצינים יאבדו צלם אנוש ויפצעו תושבים שהתמהמו באריזת חפציהם

TheOrion

New member
לא דיברתי על מתנחלים פצועים.

היום זרקו פח צבע על קצין משטרה, מחר יזרקו משהו אחר
. וד"א, מי שלא יילך עם השוטרים בפינוי, הוא ייגרר החוצה. לא ינתן זמן לארוז. היו חודשים לעשות את זה.

שרל לי

New member
יהיה רלוונטי גם כשיגיעו לבית שלך...

(בצפון ת"א), נראה אם גם אז תגיד בהצלחה לחיילי צה"ל, מאחל לך פינוי נעים, להתראות בגבולות אושוויץ ;=>

../images/Emo6.gif

כן, הרי כל תומכי התנגדות יושבים בצפון תל-אביב! יש רק גוש קטיף ותל-אביב, אין ערים/מקומות אחרים בארץ! ובהיסטוריית האנושות הייתה רק שואה, וכל מאורע עכשווי יש להשוות מיד לשואה.

למעלה