בקרוב!!!!!!!! כולם צמחונים!!!!!!!!

Todress24

New member
בקרוב!!!!!!!! כולם צמחונים!!!!!!!!

למה אתם שואלים? התשובה פשוטה. עד סוף המאה 80 מהייצורים החיים על כדור הארץ יכחדו. ושוב אתם שואלים למה? התשובה שוב פשוטה, התחממות גלובלית. זאת לא תיאוריה או השערה, זה גרף שנמצא בעלייה מתמדת. אני מצרף עצומה שקוראת לפעולה. בבקשה תתייחסו. תודה.

netagreen

New member
אשכרה

אחותי תשמח היא אחת הבחורות הכי פעילות באנונימוס.. סתם. זה נושא חשוב לאללה ואני שמח שיש כאלה שלוקחים יוזמה נפלאה כזאת ופועלים. בכל מקרה, לי בבית יש נורות חסכוניות.. ישר כח אני מעביר האלה את העצומה..

LadyGali

New member
גם לי

יש לי בבית נורות ירוקות של פיליפס מה שהפתיע אותי זה שהם באים גם בגוון של נורה רגילה, צהבהב כזה חשוב מאוד לסביבה וחסכוני מאוד מבחינת חשמל (במיוחד לסטודנטים מרוששים :)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכמה כסף עשו בעלי הנורות הללו

וואללה שיחקו אותה....רק בגלל שזה "ירוק" כביכול- לפני כל ה"ירוק" הזה שיטפלו במפעלים המזהמים ובזיהומי הקרקע והמים וכן נו, הממשלה אמורה לטפל בכל הנושא הזה אבל הכדור עבר פתאום לידי האזרח "תיקנו מנורות ירוקות= תצילו את הסביבה".... מה אני אגיד... ועכשיו עוד אומרים שיש חשש שמסרטן. אני אומרת- "יש ספק אין ספק"! לא אתפלא אם זאת קונספירציה של הממשלה עם התאגידים הגדולים/בעלי הממון ומאד מעניין אותי לדעת איפה בדיוק מייצרים את הנורות הללו- גם בסין??? גם אני קניתי שלוש נורות כאלו ואחרי פחות מחודש הן התקלקלו- מי באמת הולך לנצל את האחריות שנותנתים עליהן?? דרך אגב, סין...... קניתי לילדה מכפר השעשועים איזו שרשרת וצמיד שהיא מאד רצתה- זה עלה 10 ש"ח אפילו 9 ומשהו. פתחתנו את האריזה והריח, אוי הריח, פשוט מזעזע- חוצפה ובזיון- נראה לכם שאני אתן לילדה שלי לשחק במשהו עם ריח כזה נורא??? הבנתי שצעצועים מבריקים מוסיפים להם עופרת והריח היה כמו בריכת גופרית ואפילו גרוע יותר, אבל לפחות הם הרוויחו את ה-10 ש"ח שלי, שבעצם הם לא שלי אלא רק ניתנו לי לפקדון. אז הם הרוויחו את הכסף הזה בגזל, פשוט גזל כי לייצרר צעצוע עם חומר רעיל זה פשוט גזל וגנבה ורוע- אז שיהנו מזה כל עוד הם יכולים כי את שלהם הם יקבלו כך או אחרת - בטוח.

למעלה