בקרוב "מבול קליפים" ב-M2.

בקרוב "מבול קליפים" ב-M2.

קודם כל, 30 סקנדס טו מארס. מכיוון ש-"The Kill" לא הגיע ל-M2 (וכנראה שלא יגיע) נקבל בקרוב את "From Yesterday". למרות שהכל אפשרי, ויש מצב ש-"The Kill" יבוא באיחור, בדיוק כמו "Attack". גם גוד שארלוט יחזרו עם קליפ חדש. "The River" יגיע בקרוב גם ל-M2. פול אאוט בוי גם יחדשו את עצמם. כבר ב-23 למרץ תוכלו לראות אוקסלסיבי באתר של הלהקה את הקליפ החדש "Thnks Fr Th Mmrs". שאלה של כמה ימים עד שהקליפ יגיע גם לערוץ. גם קייזר צ'יפס. הערוץ עוד לא יספיק להפסיק לחרוש על "Ruby" כאשר יגיע בקרוב גם השיר "Everything Is Average Nowadays". לוסטפרופטס יחזרו גם אחרי חופשה של חצי שנה עם הקליפ "4am Forever" שרובכם כבר מכירים. גם בילי טלנט עם שיר חדש. "Surrender" ייצא בקרוב. גם מיוז כמובן יחזרו. עם הקליפ החדש "Invincible". שימו לב שM2 כל כך מצפים לו שהם טוחנים את ההופעה החיה שלו. גם דה ויו. הקליפ "The Don" יגיע בקרוב ! זה לא נגמר, עדיין לא. גם Kasabian יחזרו בקרוב עם "By My Side". וכמובן AFI. הו, כמה זמן עבר מאז "Love Like Winter". לא לדאוג, בקרוב יגיע "The Missing Frame". לא נגמר! גם טייקינג באק סאנדאי יחזרו בקרוב, עם "My Blue Heaven". וכמובן, נקנח עם שיר קליפ חדש של אהובי M2, ארקטיק מנקיז כמובן. "Brainstron" כבר משתולל בערוץ. יהיה מעניין במצעדים, מאוד.

הווו BY MY SIDE זה שיר ענק

כלכך קשה היה לבחור איזה מבין השירים באלבום המעולה של קאסאביאן הם יעשו את הסינגל הבא, אבל BY MY SIDE הוא בהחלט אחד הטובים. אה ולפני שLUNA SPHERE תתחרפן פה, זה BRIANSTORM ולא BRAINSTORM

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif cheers

אתם מאמינים שראש1 כתבו ברייאן-סטורם והעיזו לתרגם את זה לסופת מוחות??!!? *משתעלת נחנקת ומתה*

CitizenErased

New member
לא לשכוח את מה שכבר שמו פה...

MCR, פאניק וגם טראוויס ששמתי קודם

orw93

New member
Surrender../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

אחד הטובים של בילי טאלנט. קשה לחכותXD רק אני מקווה שהוא לא יעבור את מה שFallean Leaves עבר. גם לThnks Fr Th Mmrs אני מחכה כבר די הרבה. ואני שונאת לראות באינטרנט אז אני אחכה עוד קצת. בוהו. כל השאר פחות מלהיבים אותי. אני מצפה The River כזאת חרישה שהוא ייצא מכל החורים בגוף (ויש כמה מיליונים אני מאמינה) ו From Yesterday הוא מהחלשים של 30STM.

oshriti123

New member
My Blue Heaven!!../images/Emo99.gif

אוי ענק כ"כ קיוויתי שהם יוציאו אותו
שיר מדהים. Thnks Fr Th Mmrs>> חשבתי שזה שיר לא משהו אבל אחרי השמעות נוספות הבנתי שזה באמת אחד השירים הטובים, מחכה לקליפP: 4AM Forever!
שיר וקליפ מדהימים:) את שאר השירים אני לא ממש מכירה... ורגע, The Kill כן יצא לערוץ לא? אני בטוחה שראיתי אותו כי אני זוכרת שרשמתי את השם...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif דה קיל יצא בMTV הרגיל חחחח

כן.. זה גם ממש בילבל אותי x_x

MoonyAvFreak

New member
אההההההה#@%_ &!@%

אני מתה כבר לראות את my blue heaven! ועוד ברור...אבל לזה אני הכי מחכה$!(%! יאיייייייייייייי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מגניב!! כמה?! חחחח

באמת תהיתי לאן נעלמו להם AFI.. TBS
לוסטפרופטס
גוד שארלוט
הקליפ חביב חחח השיר יותר טוב XD 30STM
אבל הקליפ פרום יסטרדיי ממש ארוך XD בטח יחתכו מלא קטעים.. העיקר שיגיע כבר. את דה קיל יש בMTV הרגיל חחח פוב האלה!!! ארגג... לא יכולים 22.3?!?!? חייבים 23?! אם כבר תנו לי מתנת יומולדת מיוחדת >; אהמ כן. יש לי יומולדת ב22.3 ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה כן.

בילי טאלנט
זה שיר מעולה! אמ. גם לASH יצא קליפ חדש השבוע P: דיסק חדש בקרוב. ולקינג אוף לאון יצא קליפ חדש אבל הם לא מעניינים XD

sapir lee

New member
איזה יופי

אני מחכה בעיקר לחדש של 30STM ,אני מתה על השיר
ולחדש של FOB יהיה שמח בערוץ

The Missing Frame!#%^$^ ../images/Emo115.gif

ואאעה.לא יכולה לחכות!! איזה יופיD:פוב, טייקינג, מיוזD: חהחה יש ג'פריכפרי
בדה ריבר. אבל לא נתנו לו מספיק זמן מסךV_V

Wild Eye Joker

New member
><' הייתי בטוחה שראיתי

את דה קיל בערוץ. אולי זה היה MTV הרגיל... וtaking back sunday^^ ארר.

CitizenErased

New member
וכמובן שגם שכחתי להזכיר את...

Ash שכבר הזכרתי בעבר. טוחנים את הקליפ You Can't Have It All בערוץ וטוב שכך! מעולים, אני ממש שמחה שהם חזרו

מוזר.

ראיתי את דה קיל בMTV2 וMTV לא מעט. פרומ יסטרדיי קליפ מעאפן. >< וכל השאר אחלהD: [חוץ מגוד שארלוט וקאסיביאן >>"]

למעלה