בקרוב נהיה כולנו עבריינים

קוואנט

New member
בקרוב נהיה כולנו עבריינים

אתר YNET מספר ששר הפנים המוכשר שלנו, מאיר שטרית, מתעתד לחתום בקרוב על צו שיאסור שחייה בחופים הבלתי מוכרזים. כיום המצב הוא שיש חופים מוכרזים, חופים בהם הרחצה היא באחריות המשתמש וחופים אסורים לרחצה בשל סכנת חיים. לאחר החתימה הצפויה, יוותרו רק כ-13 ק"מ של חופים מוכרזים לאורך כל החוף הישראלי. הסיבה - משפטית, כדי לא להיות חשופים לתביעות מצד נפגעים. המשמעות מבחינתנו - חוף געש יהפוך לחוף אסור לרחצה. מספיק שרק נטבול חצי רגל במים ונהפוך לעבריינים, עם חשש לקנס ואף מאסר. אני באמת לא מבין. חסרים מקרים רציניים לטפל בהם? לשטרית חסרות כותרות? למה המהלך המטופש הזה? ומה פתאום נזכרו עכשיו, אחרי 60 שנות עצמאות? מצד אחד, לא באמת צריך לקחת את זה ברצינות, כי אני רוצה לראות פקח שיירד את כל הירידה של געש ויתקרב לחבורה של ערומיסטים... בנוסף, יש כל כך הרבה הפרות בחופים - טרקטורונים, אופנועי ים, מסעדות על החוף שממש פולשות לשטח הציבורי ועוד - וכל כך מעט פקחים, שזה עצוב. מנגד, ההצהרה שהופכת את כולנו לעבריינים בגלל שאנחנו הולכים לבלות בשטח ששייך לכולנו, והעובדה שאין חוף נטוריסטי מוכרז - מצמצמת לנו עוד יותר את האפשרויות לבילוי נטוריסטי. מרגיז, כל כך מרגיז.

ערום פוגע בראיה

אחרת איך תסבירו שיש כלכך הרבה רואי שחורת בקרב הנודיסטים עכשיו במקום לראות שחור באו ננסה למנף את החוק החדש לטובה זה יכול להיות יופי של מנוף כדי שנקבל חוף מוכר ומכרז במרכז הארץ ועשיו כידי להצדיק את הפתיח שלי תראו את כל רואי השחורות שמסבירים שאין סיכוי ומי יתן ולמה לא מגיע לנו ציץ

למעלה