בקרוב: עונה שלישית לסדרה "האי"

MrHyde1

New member
בקרוב: עונה שלישית לסדרה "האי"

חוזרים לאי החייל הצעיר יון תומרקין יזדקק לחופשות נוספות משירותו הצבאי. "האי", סדרת הילדים המצליחה, תשוב לעונה שלשיית בשורה טובה למעריצי סדרת המדע הבדיוני הצעירה "האי". לאחר סבב של פגישות ומגעים שנערכו לאחרונה בין הכותבים, נציגי חברת ההפקה וערוץ הילדים, מסתמן כי תצולם גם עונה שלישית לסדרה. "האי", מבית היוצר של גיורא חמיצר, הגיעה אל המסך בעקבות הצלחת "השמינייה" ועוסקת בעלילותיהם של חבורת צעירים שניצלו מפגיעת אסטרואיד. לאחר העונה הראשונה והמוצלחת, עלתה לפני כשלושה שבועות העונה השנייה, שרשמה עד כה 650 אלף הורדות ב-VOD. הסדרה זכתה בפרס "תוכנית הילדים והנוער הטובה ביותר" בטקס פרסי הטלוויזיה והקולנוע לשנת 2008, ושני כוכבי הסדרה יון תומרקין וליאת בלו, גרפו את פרס השחקן והשחקנית הטובים ביותר בטקס נבחרי ערוץ הילדים. שני ספרים שנכתבו בהשראתה, הפכו לרבי מכר. בערוץ הילדים אישרו את הפרטים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3640171,00.html

Don Nirtin

New member
נקווה שזו גם תהיה העונה האחרונה.../images/Emo87.gif

שיישאר טעם טוב. נו.

Yarinv

New member
ישששש../images/Emo9.gif

אני שמח שהולכת להיות עונה נוספת. אפילו שעוד לא נגמרה השניה אני בטוח שהעונה השלישית תתעלה עליה ותסגור את הסיפור כמו שצריך (וסביר להניח שהיא תהיה האחרונ ושגיורא יסיים את הסדרה בשיאה).

פיגמיסט

New member
הצעה לעונה השלישית

כמו בבחזרה לעתיד - שהחבורה תעשה משהו בעתיד שהכל יהיה משוכלל ומגניב כזה...

Rioter

New member
פשששש!!!

תודה על העדכון

dar dahan

Member
כנראה שבעונה הבאה אני יצפה כחייל ../images/Emo6.gif

איזה מחשבה מוזרה שבעונה הבאה של האי אני ככל הנראה (אלא אם הגיוס ידחה לי) אני יהיה חייל, אבל שוב זה מוכיח עד כמה גיורא גורם לאנשים לאהוב את הסדרות שלו.

Double U

New member
מעולה../images/Emo13.gif

רק עוד שנה לצערנו
לפחות יהיה זמן התאוששות מהעונה השנייה המוצלחת.

מישהו 2

New member
מגניב!

אני מקווה אבל שהעונה השנייה של האי תסתיים עם סוף טוב, או שלפחות רק נראה כסוף טוב.

מה ? ../images/Emo2.gif

חשבתי שאחרי העונה השנייה גיורא ינסה לעשות משהו למבוגרים. נוו טוב מקווה שהעונה השלישית תהיה ה-עונה של "האי" ושהוא יסיים את הסידרה בטופ כמו שהוא עשה עם "השמיניה". אז
על האינפורמציה.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifיש!

ווהו, בטוח יהיה מצויין!(הולי שיט, שנה הבאה אני כבר בכיתה י"ב!) חח מוזרD:

ny22

New member
מנהל
מישהו כאן יודע אם גם אותה גיורא יכתוב?

כלומר, כתוב בכתבה - "לאחר סבב של פגישות ומגעים שנערכו לאחרונה בין הכותבים, נציגי חברת ההפקה וערוץ הילדים, מסתמן כי תצולם גם עונה שלישית לסדרה." כלומר, כתוב בהמשך שהיא מבית היוצר שלו, אבל לא כתוב שהוא יכתוב אותה...(את העונה השלישית). אני מאוד מקווה שכן.

Yarinv

New member
מדובר בו

חוץ מזה, למה שגיורא יעביר את כתיבת הסדרה לידיים אחרות?

yonatan samiya

New member
ווווואואוווווווווו!!!1

איזה כיףף!! מה שכן אני בטוח שכמו בשמינייה, גם שלוש עונות לא יספיקו לחלק מהילדים וייפתחו עצומות לעונה רביעית וזה... בכל אופן, זה ממש משמח!!!

../images/Emo122.gif אל תזכיר לי את מה שקרה אחרי ש"השמיניה"

כל הילדודס האלו פשוט שיגעו את הראש שלי. מזל שגיורא לא שמע להם והמשיך הלאה ויצא את "האי".

8דושנקה8

New member
מזל? לא היה קורה כלום אם האי הייתה יוצאת השנה

במקום בשנה שעברה...
עזבו אל תתייחסו אלי אני מאלה שעדיין מאמינים שעוד צריכה לצאת עונת איחוד מתישהו

dar dahan

Member
את צודקת בהחלט...

אני גם רוצה שהשמינייה תחזור לפרק איחוד כפול או אפילו לסרט איחוד רק כדי לדעת מה עבר עליהם כמה דקות אחריי שהם איבדו את הזכרון ואיך הם בדיוק יצאו מהמהרה של דוקטור יוליוס מבלי שהם זוכרים שום דבר ממה שקרה להם... אבל אין מה לעשות בנידון חוץ מלהזכר בימים שכנראה לא יחזרו.

gilad94

New member
אללללה

עונה שלישית ואחרי זה עוד סידרה חדשה D: או עונה איחוד מטורפת להשמיניה!

למעלה