בקרוב!! תמונות מחתונה אזרחית שלי

marcenav

New member
בקרוב!! תמונות מחתונה אזרחית שלי

לכל מי סקרן או סתם לראות בסוף שבוע הבא אשים תמונות שלי ושל בעלי מרסלו החלטתי להשים את התמונות כדי לשתף אותכם להגדיש לאדון גרי רשף שלא האמין כלל שהתחתנתי עם ארגנטינאי אפילו !!! בגלל שהוא שחום כמוני שאני תמניה איזה קטע , שם משפחה שלי היה נהרי עכשיו מונטיוורו(MONTIVERO)

Joy107

New member
למה שלא נאמין??

קודם כל מזל טוב ענק!!
היתה/תהיה גם חתונה בארץ? גם אני נשואה לארגנטינאי (בפברואר ארבע שנים) וזה כיף גדול!
לילדים יש אזרחות כמובן, לי יתנו רק אם אחיה שם שנתיים (או להבדיל, אמצא את מי לשחד...
) המון אושר!!

marcenav

New member
גם אני התחתנתי בפברואר

אני התחתנתי ב20 לפברואר השנה ואת?

Joy107

New member
‏23.02.03

ויש לנו את מור שהוא כמעט בן 3, ואת רותם בת תשעה חודשים וחצי. בבית אנחנו מדברים רק ספרדית ומור קולט את שתי השפות יחד

Joy107

New member
וכדי לעשות לך חשק...

כדי שתראי איזה יל'דים יפים יוצאים לארגנטינאים.... אז הנה מור

אלון 58

New member
../images/Emo32.gif:וזו סיון!!!

תוצר שבין "צבר" כמוני לבין רעיתי שהיא ילידת רוסיה(צולמה בהמתנה בנתב"ג,בנסיעתנו האחרונה לסקנדינויה),אבל היא אוהבת לצפות בסדרה Floricienta.

Joy107

New member
למה ../images/Emo32.gif?

רק עכשיו ראיתי את התמונה... מקסימה סיוון, נראית רצינית.. אני מניחה שכמו כל מעריצות פלורסיינטה היא בטח גם דוברת ספרדית...

גרי רשף

New member
לחתולה שלי קוראים פלורסיינטה

(פלורי בקיצור) והיא מדברת בכל השפות שבעולם.

אלון 58

New member
ה-../images/Emo32.gif...:

כי אין לנו רקע ארגנטיני,אלא ישראלי/רוסי,וזה לא בדיוק שייך לכאן נכון?אם כבר הילדים,אז יהיה יפה לדעתי לשרשר אותם בתמונות כאן למי שרוצה. סיון קלטה כמה ביטויים ומילים בספרדית,אבל לא פיתחה ממש כושר דיבור,היא צופה בסדרות שונות וקוראת את התרגום.כשהיתה בת 3,היא היתה עמנו בספרד(מאי/יוני 2000),היינו בנופש משפחתי ב-Isla de Gran-Canaria ובמדריד,אז התחיל עבורה "קשר" כלשהו לספרדית.

אלון 58

New member
שתיהן חמודות "לאללה"...../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

שרק תרוו נחת מהן,את ובעלך.

למעלה