בקרוב: תערוכת החתונה הגדולה בישראל

kell79

New member
בקרוב: תערוכת החתונה הגדולה בישראל

אפשר להתחיל להתכונן! תערוכת גשם של ארועים, הנחשבת לגדולה בישראל בנושא ארגון חתונה ובר/ת המצווה תתקיים בחודשים הקרובים באזורים שונים בארץ. התערוכה כוללת את כל מה שצריך בתחום החתונה ובר המצווה ומתחילה מצאת השבת ועד חצות. התערוכה צפויה למשוך אלפי מבקרים ומתוכננת חגיגה גדולה לכל המבקרים, כולל מוסיקה, קייטרינג, שמלות כלה, חברות צילום והפקה, זיקוקים ומשקאות של מיטב הברים בארץ. מעל 100 מציגים נרשמו וקנו ביתן בתערוכה, שתתקיים על שטח ענק של מעל 1,800 מ"ר ותציג את כל נותני השירותים הגדולים בתחום החתונות, הארועים ובר המצווה. בתערוכה ישתתפו מציגים מכל תחומי אירגון הארועים: אולמות וגני ארועים, שירותי הסעדה וקייטרינג, מוסיקה לארועים, מעצבי ארועים, צלמים, תאורנים, ברים ניידים, אטרקציות לארועים, זיקוקין די-נור ועוד. מועדי התערוכות הקרבות ואזורים: 12.07.08 – גני רימונים, צומת כנות. 16.08.08 – פביליון, ירושלים כל התערוכות מתקיימות החל מצאת השבת ועד חצות. הכניסה חופשית עם הבאת הזמנה

wink79

New member
דווקא

בשנה שעברה היינו והיה מעולה, בחרנו משם כמה אנשים שעשו לנו אחלה של חתונה... אולי את פשוט רווקה ולא בא לך? פחח

Eladdin

New member
קודם כל,

אני לא רווקה, אני רווק. שנית, הנסיון הזה לגחך על רווקות הוא פאתטי בעיניי, let alone ההתלהבות שלך מהאחלה חתונה שהייתה לך. יום אחד תסתכלי על זה (טוב, לא את, את נקבה שמושפעת מסרטים הוליוודים, אז נגיד - בעלך יסתכל על זה) וההבנה שבזבזתם מאות אלפי שקלים על מסיבה, אפילו שהפיקו אותה אחלה אנשים מתערוכת החתונות המהוללת, ואז תשאלו את עצמכם (דט איז, את או בעלך) אם לא היה שווה לעשות משהו צנוע, מיוחד, לא משוכפל, לחסוך את הכסף הזה כדי לעשות משהו באמת בשבילכם ולא בשביל הדודה מבית שאן והבן דוד של הסבתא מעתלית, שאת לא זוכרת בן כמה הוא. תערוכת חתונות, נו באמת. עוד דרך לחלוב כסף על חשבון חלומות שמוזנים מסדרות קיטש וסרטי בנות. חוצמזה, מירי מסיקה תופיע? עוד סיבה טובה להחרים את התערוכה.

Eladdin

New member
תיקון קטן

לא יודע למה חשבתי שמירי מסיקה מופיעה. אז תתעלמי מההערה הזו.

wink79

New member
מה הקשר?

כמה מרמור. אז תקשיב רווק, תן לאלו שרוצים להתחתן לעשות את זה בשקט ושמור את ההערות שלך בצד. מה קשור מירי מסיקה? איך הגעת לזה?

Eladdin

New member
שום מרמור

מותר לי להביע את דעתי, כמדומני. אם את רוצה להתחתן, תעשי את זה כמה פעמים שבא לך. תערוכת חתונה זה עדיין קשקוש בלבוש. ואמרתי - השורה על מירי מסיקה הייתה בטעות.

Vdrums

New member
אני מתחתן ותראה את התגובה שלי. זה בהחלט מיותר

למעלה