בקרוב!!!

Britney Boy

New member
בקרוב!!!

בקרוב מאודד... תתכוננו... כל הפרטים על הסינגל הבא,תאריך יציאה,ואפילו קטע קטן לשמיעה! + כל המידע שצריך! חכו בסבלנותתתת...זה קרובב

יהוווווווווווווווו

"פעימה פעימה הוא דופק ודופק........" קדימה שפוך את כל הפרטים!!!!!!!! ושמוליק........... שוב פעם היה לי סיוט בגללכם!!!! ואני שואלת את עצמי: "למה לעזזל ה' נותן לי כאלה סיוטים?????? ועוד על דיימונד'ז???????? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה"

חחחחחחח שמוליק בא אלייך ועושה לך

.............. ............ בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בסיוט

אין אני אומרת לך!

זה היה ככה: הייתי אמורה ללכת לבצפר השני שלי (יש לי שניים) וספסתי את ההסעה לשם אז נשארתי בבצפר הראשון ואמרו לי לנסוע באוטובוס והנהג בטעות נסע לחולון! ואז גליתי שהיה לי בגד ים בתיק ונכנסתי לימית 2000 והיא הייתה שונה לחלוטין!1 שם גליתי שמ.ב. (אהובי הנצחי) עובד שם! בערב יצאנו אני הוא וכל החברה שלי ושלו לטייל באוטובוס והנהג נסע ללוד! ירנו שם ואז גיליתי שמ.ב. ושלוליק חברים עוד מילדות! ושלוליק אירגן חבורה כדי לקסח אותי (כמו בכל שאר החלומות) והחברה שלי מרוב פחד הצטרפו אילו (איזה נחמדים) ואז התחלתי לרוץ ואיזה חצי שעה התחבאתי לו עד שנמאס לו ממני וניסיתי להרוב הבייתה ואז מ.ב. הבין תעניינן ועזר לי לברוח ופתאום את מי אני רואה מול העיניים שלי? שלוליק..... ואז הוא הסתכל עליי ואמר לי עופי מפה וברחתי!!! אקיצר שחזרתי הבייתה עוד חיכה לי הבצפר השני שלי ושלחו לי עוד הסעה! וכל הילדים שם היו כאלה חננות וגם האחים שלי היו שם (תאמינו לי שהאחים של הם סיוטטטטט) והיה מקום רק לידם והם לא הפסיקו להרביץ לי ואמא שלי צרחה עליי! והמנהלת שמה אמרה לי שאני יענש בחומרה על מה שעשיתי והיא לא האמינה לי על כל מה שקרה! בנוסף לכך הביאו עליי את כל צוות המורים ואמרו שאני לא יכולה להיכנס לשיעור בגלל האיחור והמנהלת חשבה שהברזתי...... אקיצר שמוליק אנלא מתקרבת אלייךךךךךך אתה מפחיד אותייייי

Britney Boy

New member
ררררר מה יש לך ממניייי?

מה יש לך ממניייי? מה נהייתי דמות עד כדי כך מפחידה ? חחחחחחחחח אפילו לא ראית אותי מה נסגר???? חחחחחחחחחחח תעזבי אותי הלו תחלמי ע ל מישהו אחררר מה נדפקת?? חחעחעע

למעלה