בקרוב

בקרוב

רציתם אי פעם גלרייה מלאת תמונות במר סלומון החביב ןבכן ידידי החלטתי לעשות מעשה המשמח כל לבב אנוש ולהביא לכם בקרוב מאוד צילומים של תמונות מכל הופעותיו של דניאל האדם האחראי להצעה הנהדרת הזו הוא שרון קיפרמן ידידי המפתיע הודיה ההפתעות בדרך

Madness176

New member
יופי של רעיון !!!!!

אם את צריכה עזרה יש לי תמונות מהבארבי כפ"ס ב-11.8 וב-15.10

את יודעת מה באמת היינו רוצים לראות?

תמונות ישנות של סלומון. כבר ראינו כל כך הרבה תמונות שלו מהופעות, אך כה מעט תמונות שלו מתקופת "התעויוט", שלא לדבר על תקופת ילדותו. אני לא יודע אם תמונות כאלה זמינות בכלל, אבל אם כן, אני יודע שאני הייתי שמח לראות כמה כאלה

../images/Emo24.gif תמונות מתקופת ילדותו

כמה שהייתי רוצה להביט בתמונות של דניאל כילד אך הילד היפה הזה עדיין נמצא בתכונות המבוגר כמה יופי יש בילד הזה הביישן והרגיש שמלטף באהבה את כל מה שבא מכאב ומוציא הכל מתוך המנגינות שנשמעות יפות כל כך כמוהו

hodayoyo

New member
בקיצור- אין לה תמונות ילדות../images/Emo60.gif

של דניאל. נראה לי

:) מצחיקה הרי לך הסבר מחודש

אמרתי שאני רוצה להביט בתמונות של דניאל כילד מתקופת ילדותו פירוש הדבר שאין לי תמונות שלו מתקופה זו ההסבר השני הוא שבכולנו קיים ילד פנימי ממני הילדה שהיתה נעלמה מזמן אך בדניאל הילד הפנימי הנחמד נותר והוא גם מסתתר כיום בדניאל כמובגר כוונתי בתכונותיו הנפלאות התום שבו הביישנות הרגישות האהבה וכך הוא מלטף את כל מה שבא מכאב מגלה לנו את חייו דרך מנגינות מילים שירים וחום רב לקהל ..לתירגום סמולטני יש ללחוץ 1

למעלה