בקריז פתאומי

אפרז

New member
בקריז פתאומי

החלטתי להכין עץ מחרוזים (דוגמא שתשמש אותי למתנות לפסח). יש בתי והכנתי עץ והוא לא יצא כל-כך מוצלח. במסגרת יום הבחירות נסעתי לנחלת בנימין ושם ראיתי עצים מקסימים. חקרתי כל עץ בעשר עניים (ויש לי רק שתיים) כך הבנתי מאיפה הידיים והרגליים צומחות- בבית תיקנתי ויצא מקסים!!! חוץ מזה, ראיתי עץ מקסים עם אבנים לא סימטריות. חיפשתי אבנים כאלה לא מזמן בחנויות חרוזים ורצו עבור חצי מטר של חוט עם חרוזים כ-20 ש"ח. בשוק הכרמל, מצאתי את אותם החרוזים, רק שזורים למחרוזת ב-10 ש"ח ואורך כל מחרוזת הוא מטר אחד. לפעמים שווה לקנות מחרוזת ולא סתם חרוזים למרות שלדעתי יש הבדלים באיכות בין החרוזים, אבל למי איכפתף העיקר העשייה!!!

wildspirit

New member
מה../images/Emo2.gif רק שתי עיניים יש לך?

לי גם זה לא נשאר מרוב החריזות
נגמרו לי העיניים ואפילו בסטוק כבר אין
כך שבמקביל לקנית חרוזים צריך גם לקנות עיניים
יא תראי את העץ שהכנת

אפרז

New member
מבטיחה להראות

ברגע שאסיים לנטוע אותו בכלי המיועד. בכל מקרה אני צריכה לעשות פרוייקט צילום, הצטברו אצלי המון עבודות שאני רוצה להשוויץ בהן, אך אני מצלמת גרוע ולכן זה ממתין עד שלבן זוג יהיה זמן אלייייייייייייי. הנה עכשיו הוא יוצא למשמר האזרחי (רק הגיע מהעבודה.......)
למזלי, יש לי שתי עניים בריאות, אך כניראה לא לזמן רב- אני תולעת ספרים, חובבת מחשבים וטלביזיה וכמובן חרוזים, כל אלה מתכון למשקפיים...

wildspirit

New member
צחקתי ../images/Emo6.gif גם לי יש עיניים טובות

גם למזלי, יש לי שתי עניים בריאות, אך כניראה לא לזמן רב
אני גם תולעת ספרים, וגם חובבת מחשבים וכמובן גם חרוזים, ובהחלט שזה כל אלה מתכון למשקפיים... מחכה ומצפה לתמונות

אפרז

New member
מעצבים על מדגם הבחירות

הכנתי עוד אחד. זה בהחלט הולך להיות פרויקט המתנות לפסח. כל סבתא (ויש לנו שלוש), תקבל עץ.

אפרז

New member
הצלחתי לצלם

וכרגיל התמונות הם כמו ה_____ שלי... עדיין לא שתולים, מתכננת לצפות כלי בפימו ובו לשתול עץ. זה הראשון

wildspirit

New member
וואי אני ../images/Emo5.gif מקנאה

איזה מדהים וואו איך עשית את זה ?

אפרז

New member
אני מבינה שאת ציפור לילה גרועה ממני

אני צפיתי במדגם של הבחירות (בכדי שיהיה לי על מה לקשקש עם תלמידי), מה התירוץ שלך לעירות כה מאוחרת
?? גיליתי שעץ חרוזים הוא תרפיה לא נורמאלית, אפשר להוציא עליו את כל העצבים, מסובבים, מסובבים, מועכים... בקיצור ישבתי מול הטלביזיה אתמול, והתעצבנתי על הבחירות, וסובבתי ומעכתי חזק חזק ולאף אחד זה לא כאב!!! אתמול בפורום של ynet פירסמו מתכון ליצירת עץ. הנה האתר: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/15828639.pdf

wildspirit

New member
אווווו התירוצים שלי יתקבלו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

כן אני ציפור לילה גרועה, הייתי אתמול ערה עד 2
אני עובדת על מכירות שיש לי בקרוב ולא דוקא תכשיטים תודה רבה על הקובץ הוא פשוט נפלא
כבר הרבה זמן ראיתיאת זה בחנויות והתבלטתי אם לנסות לעשות או לא - אבל זה שווה וזו אחלה מתנה שהייתי רוצה להכין למישהו ממש מיוחד לי תודה

אפרז

New member
תני יותר פרטים

אולי אצליח להגיע בכדי לקנות, להתרשם ולהכיר

wildspirit

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

בכיף אני אשמח אם תוכלי אבל.. המכירה בגן יבנה וברעננה בתוך חברה אשמח שתגיעי כדי שנכיר
יש המון דברים כמו תמונות לחדרי ילדים ולמשפחה, כלים למצות, חמסות זכוכית לשעון, פימו, סבונים אולי גם תכשיטים וכו - יש המון דברים

wildspirit

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

אז ניפגש יש מכירה בגן יבנה ב 5 לאפריל

למעלה