האפליה בעיני המסתכל
כל החיים שלי אני חי בין אם בבית הספר, תנועות הנוער, צבא, משטרה, וכו, ומעולם לא ראיתי אנשים מבעד לעדשת המוצא.
זה ממש לא מענין אותי.
בשכונה שלי גרים כל מיני אנשים מכל מיני מוצאים וזה לא מפריע לאף אחד.
במשפחה שלי יש אנשים מכל מיני מוצאים:פולניה, רוסיה, מרוקו, טורקיה, יוון, גרוזיה, סין, טריפולי, ערבי.
ןלא ראיתי בזה בעיה, פרט לערבי שממש לא מצליח להשתלב במשפחה.
השאלה על סודנים לא במקום כיוון שהם מסתננים ואני לא רוצה שיגורו לידי עבריינים.
יש במשפחה מישהו שביצע עבירות פליליות ואף ישב בכלא. הוא אלי הביתה לא ייכנס בשום אופן. הייתי 30 שנה במשטרה ובניתי לי היבט על החיים, וזה לא עומד להשתנות בגימלאות.
מעלי גרים בדירות רוסי ועירקית, בדירה לידי גרוזינים, בדירות מתחתי הודית וטריפוליטאי ובקומה הקרקע רב מרוקאי.
מעולם לא היתה פה שום בעיה, בנושא הזה ובכלל.
מי שמחפש בעיות, גם מוצא אותן.
אם אני בונה מכספי שכונה והיא מיועדת אך ורק למשפחות שנקראות שפירא, מישהו יכול לבוא בטענות ?
אז למה לא באו בטענות על השכונה (כן,בעפולה) שכולה עירקים ממשהד,
או על השכונה של הכושים העבריים בדימונה
או על השכונות של החרדים בלבד בכל רחבי הארץ שכף רגל חילוני לא תדרוך שם.
או בכפרים ערבים
גם מצחיק אותי לראות שהמפלגה הגיזענית ביותר שצועקת כל הזמן על אפליה גזענית, ש"ס, היא האמא של הגיזענים, אין אף אשכנזי במפלגה הזו.....
ולא פחות מזה השחקן הזעיר משה איבגי שיש לו מה לאמר אחרי שפגע ב-70% של הציבור במדינה כאשר היתה הפרשה של סוחר סמים שמכר סמים לידוענים, המשטרה תפסה את הפנקס שלו וחקרה את הלקוחות שלו, איבגי דנן הזדעק מיד וטען ברוב חוצפה ושיפלות שהציבור בארץ 70% מהם משתמשים בסמים, וגם 70% מהשוטרים, ויש לו הוכחות לכך.
השקרן ומוציא הדיבה על 70% מתושבי המדינה לא הציג כמובן שום ראיה כי הוא שקרן, ומאז אני לא סובל אותו.