בקרמפורק

jen711

New member
בקרמפורק

אני יודעת שעושים בקר מפורק בבישול איטי.
מישהו יכול לתת לי מתכון לאיך עושים את זה.
לא חריף.
ומאיזה בשר עושים את זה? מה לקנות?
אני מעדיפה משהו פחות שומני.
תודה
 

TCHM

New member
מאד פשוט...

מטגנים 1 בצל לשקיפות.
מוסיפים 3 שיני שום קצוצות.
מוסיפים ליטר ציר בקר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר (בהמשך) ומכסים את הסיר.
מבשלים עד לריכוך הבשר ולהתפרקות.
מוציאים את הבשר לקערה ומצמצמים את הרוטב.
מחזירים את הבשר המפורק לרוטב ומבשלים 10 דקות.
מגישים
1 קג' בשר - אונטר ריב/צוואר/פולקה/שריר או כל בשר
רצוי עם מעט שומן וחתוך לקוביות גדולות.
הכנה בסיר לחץ מקצרת מאד את התהליך.





 

jen711

New member
תודה

כמה זמן זה בערך לוקח בסיר רגיל?
על איזו רמת אש?
 

TCHM

New member
תלוי בסוג הבשר כשעתיים על בינונית לאחר רתיחה.

רצוי להשתמש בבשר טרי.
פשוט לבשל עד שהבשר מתפורר לחוטים.
אפשר גם להוסיף ירקות לפי הטעם.
ד"א במקור מכינים עם בשר כתף/פולקה חזיר
שהוא מאד שומני.
ההגשה איך שמתחשק, אפילו מצוין בכריך או עם
כל תוספת, זה גם עובר מצוין הקפאה.
 
למעלה