בקרנה מה הוא אומר בהקשר לחידוש זוגיות?

אומר טוב

רון שמדבר על פוריות, עלל הפריה הדדית..על הריון מספר על כוח והעצמה מדבר על נשיות וחיוניות שמקורה מהאדמה מהקביעות..

בעיניין חידוש זוגיות

נשמע שזמנה הבשיל לכך כעת....נראה לי

כן קראתי על הרון .

התכונתי .האים הוא תומך בחידוש זוגיות .כי לפי הרון הוא תומך .השאלה באה בעיקבות זה שחברה לשעבר של בני התקשרה היום וביקשה לחדש איתו את הזוגיות אך הוא סרב.ושאלתי ברונים ובחרתי להתענין ברון הזה.

קשירת רון

נועד ליצירת קמע לרוב...שיכיל תכונה של יותר מרון אחד..לחיזוק משהו שנבחר לחזק נאמר חיזוק זוגיות: בקרנה דגז ואלגיז לדוגמא...(אל תראי בכך מענה לשאלה הקודמת כי זה לא) אני נרתעת מלהשיב לשאלתך..כי זה מרגיש כמו סוג של 'כישוף בכפיה' ..או 'שחור' היא רוצה והוא לא.. אני מאמינה בבחירה חופשית ובזכות האדם לטעות את טעויותיו שלו..ולכן ברשותך לא אענה בנדון..אני משערת שאת מרגישה דברים והאמת יתכן שאת אף "צודקת", אבל הוא אדם בוגר. תמי

לאונרדו

אני לא מאמינה בענין של קמיעות וכישופים .זה יותר ענין של אמונה רק עם האדם מאמין זה עלול לקרות לו.וגם לא בטוח.אני חושבת שיש עוד הרבה מרכיבים בזוגיות למשל (כדי שתיווצר).יש לי חברה למשל רווקה בת 50 ששנים היתה רצה לכל הידעונים רבנים וקיברות צדיקים כל מה שאפשר שתבוא זוגיות והיא מאוד האמינה אבל היא נשארה רווקה.ויש כמוה עוד הרבה .לכן הנושא של קמיעות אני יודעת בוודאות שזה לא פועל.ולגבי זה ששאלתי לגבי האים המכתב ישפיע בבית המשפט לצערי הרב לא .היא קיבלה(החייבת)הפטר מהליך פשיטת הרגל .ובגלל שלא הגשנו טופס מיוחד לבקשת החוב (דבר שלא ידענו)הנושא נגמר.למרות שהרונים אמרו שהכל פתוח אז ממש לא .או שאולי לא הבנו את הרונים?והשאלה האים הרונים יכולים לדעת מה יקרה?כי לי נראה שהם כמו קלפי טארות יותר בקטע של מה אפשר לעשות אם הנושא לא בשאלות של עתיד?

הרונים הם כלי תקשור

אנחנו לא לבד ביקום... וגם טרות פתוח פרושו..שווה ניסוי ולא בהכרח הבטחה להצלחה מצטערת לשמוע שכך קרה בכל אופן יש אפשרת לקשר שם עם בנך..אבל זה בידיו...

כלומר.

מה זה אומר לקשר .את מתכוונת לקמיע? כי בתכלס לפי החוק לא הגשנו בקשה הגב יצאה מפשיטת רגל ומי שהגיש את הבקשה לחוב יקבל.מבחינתינו זה אבוד כך אמרה לנו המזכירה בכונס נכסים.אבל אם יש אפשרות לעוד משהו מבחינת הרונים הבן יסכים לנסות כי נורא חבל לו על הכסף שהלך.כסף שקיבל מקרן חיילים משוחררים.

אההם...פרה פרה...

א. לקשר שאלת לגבי באקרנה..מה זה אומר לגבי חידוש קשר..א זה נשמע בעל פטנציאל...ושעשוי להתרחש בעתיד ב. קמע רונים הוא לא כישוף או שחור הוא אמצעי להעצמה..וזה שונה אם כי ברונים מספרים שאפשר לעשות קסמים של ממש והם כוח חזק! ג. לגבי השאלה השניה ששאלת רק יינתי "פתוח" אומר לנסות אך לא מבטיח הצלחה אולי שווה ברור נוסף.. תלוי האם, המזכירה היא סמכות סופית מבחינתך

עלי לציין שהיא מאוד רוצה בקשר

הי מאוד.אך אתמול הם דיברו והוא יתן לזה צנס.דרך אגב איך בדיוק עושים את הקשירה ולא מיתוך נסיון ללכת ולעשות להם שום דבר שהוא לא כשר.

ללאונרדו

מצאתי בגוגל מאמרים לגבי קשירת רון (זה מתחיל למצוא חן בעניי)של עומר והבנתי את הענין.מצאתי שם רון שהיא נתנה שם למערכת יחסים טובה.העתקתי לי ומה אני עושה איתו איפה אני שמה אותו?

תקראי מה שהסברתי לאורי למטה על קשירת רון

ונבקש מעומר שתקשור.. אני מציעה שתתני להם לפתוח ברונים..ורישמי מה יוצא ואז אנחה אותך בעת הפתיחה שיחשבו על הקשר והעמקתו... יש הרבה רונים שיכולים להתאים..ג'רה, אוטלו..ועוד, תני לה או לו לשלוף את הרונים ורישמי כאן בקיצור ואז אמשיך משם...

למעלה