בקר אור

• פותח הנושא פז7
  • פורסם בתאריך

פז7

New member
בקר אור../images/Emo42.gif

איזה פורום מדהיםםםםםםםםם ברשותכם שאלה יש משהו אולי ל...אומץ!, בעיה שנוצרה לפני שנתיים בערך, ואני יודעת מה היא ריגשית ופיזית, הבעיה בעלת פתרון רק שאין לי אומץ לצעד הזה ברמה הפיזית... מטבע הדברים זה משליך גם מסביב ואני חייבת לפרוץ את המעגל הזה, יש מזור? תודה.

yoelnd

New member
מטפל תומך ומקשיב

היי כל טיפול רגשי ופיזי דורש מטפל רב תחומי מקצועי, הרבה אנשים באים לראיון עומק מקבלים את הרעיון הטיפולי ו... שוכחים לבוא, קושי בלבצע ו.. אומץ. לכן יש להגיע למטפל טוב שיודע להקשיב, לתמוך און-ליין ולא רק בפגישה, אלא, לחיות אותך איתך. אם את מוכנה לפרוץ את המעגל, עשית כבר את רוב העבודה ועכשיו זה רק לסדר את העינינים הקטנים, להיכנס לפרופורציות הנכונות ולצמוח. אפשר לשלב מספר שיטות כגון: פרחי באך לרגשי ותרפיות מגע לפיזי וכן שמנים העובדים בשני המישורים. אפשר להוסיף תזונה, צמחי מרפא, הומאופטיה והיד נטויה.... שיהיה בהצלחה!

פז7

New member
../images/Emo13.gifנשמע כאילו

אתה מדבר על פיה דימיונית מהאגדות, נעים לדמיין שאולי קיים דבר כזה אי שם... אין לי בעיה לבוא ולבצע רק שאני עוד לא יודעת מה אז אני שואבת מעצמי.

תנסי שימוש בפרחי בך..

אני לא הכי מבין בזה אבל אני בטוח שתמצאי תמצית המתאימה לבעיה שלך..
ו..ברוכה הבאה

../images/Emo24.gif../images/Emo143.gifפז 7,,,שמן אתרי ,,,,

ארז,4 טיפות במבער מהול במים. עוזר, מאזן אנרגטי,מפחית פחדים,וכעס. ונותן אומץ. ומעבר לזה,רצוי לפנות למטפל. יום טוב.

פז7

New member
תודה על קבלת הפנים!!!../images/Emo20.gif

פרחי בך ניסיתי בערך שנה אצל אישה מדהימה וגם פסיכולוגית קלינית במקצועה רק ש... או שהיא לא קלעה או שזה עצר התדרדרות, שיפור לא היה. אני מאמינה שאנחנו הרופאים הכי טובים לעצמנו ו-גוף ונפש חד הם לכן אחרי עבודה מעמיקה לבד זיהיתי את ה'שיעור' ואת המנגנונים הקוגניטביים החזקים שהובילו לתרגום הפיזי הזה דווקא, אדם אחר לא היה מגיב לזה כמו שאני הגבתי(זה לא כזה נורא, זה נורא לי) ויחודי לי (כמו לכל אדם). עליה מסויימת שהיתה נזקפת בצניעות לזכותי כי ה'שיעור' הביא להבנה וללמידה ועכשיו אני יותר מוכנה לפיזי, רק אני צריכה קצת עזרה, למנוף מסייע. תודה לכם ואם יש עוד משהו, תבורכו. ועוד משהו קטן למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים מטפל?

mic26

New member
אני ממליצה על טיפול ברפואה הסינית

השילוב בין הפיזי והנפשי יכול לעבוד כאן מצויין. הסינים מתייחסים לאומץ ולעשייה, "קפיצה למים העמוקים", ממספר היבטים, תלוי בך כמובן ובסיפור כולו. גם שיאצו יכול להועיל. המגע מרגיע, מעודד ומחזק. מצרפת קובץ על שיאצו ב-
מיכל

למעלה